If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pri NZD/USD vijdam i drugo dvijenie koeto e veroiatno . Sled kato probihme 0.6240, koeto e korekcia 61.8 fibo na spada ot 0.6450 do 0.5920. Probihme i 100 MA koeto be6e na 0.6255. Kato imame v predvit 4e tova stava pri zasilva6t se dolar spriamo vsi4ki valuti , moje da se o4akva 4e ako zapo4ne korekcia pri eur/usd , gbp/usd i usd/jpy moje da se izstreliame v kosmosa . kato togava celite 6te bydat 1 -va 0.6330 , 2 ra 0.6450, i ot tam 0.65 , 0.66 . Tova se dylji na dobrite danni za nzd ot 17 ti . Taka 4e moia syvet e da se vnimava s vsiakayv vid kusi pozicii , toest stopovete da sa plitki s gotovnost za udyljavane . ako probiem 0.6330 6te byde vypros na niakolko 4asa da testvame 0.6400 i 0.6440 .
Bih iskal da nasocha vnimanieto vi pri EUR NZD
Uspeshen i priaten den na vsichki !
Това май ми е пропуска на годината!Очаквах кога давляза в тоя як шорт, направих го, прасна ми стопа с пипса при най-високото ниво за годината - 2,1175 и после .....Уж страх лозе пази, а пропуска е 11,5 фигури.Някой беше писал нещо подобно като очакване за GBP/NZD - и там картината е такава.Реверсирах дългите на 1,2540 и ще реверсирам отново за лонг, като закрия тая позиция и се изпълняват, надявам се, позициите от 1,2505 до 1,2485 - през 5п. Дано Коко е прав за 1,27-28.
Успех на всички!
Sled kato sme na niva ot 0.6219 , a az sam oshte kas na NZD USD, naistina shte umra ot iad che dnes me ti e izpalnilo dalgite ot 85 kam 19 ! a sega ako slezne na 55 naistina shte te pozdravia s perfektnia plan !
Stiskam palzi i USPEH
za syjalenie ne stana tova koeto misleh , vypre4i 4e biah predvidil i tova dvijenie, to4no zatova slojih stop na 0.6232 koito mi be6e udaren rano sutrinta . sega sym dylyg ot 0.6260 s cel 0.6292. posle otvariam kusa s cel 0.6260. ot tam 6te se celia v 0.6325, ot kudeto 6te skusia s cel 0.6165. zasega tova mi e plana , no kakvo 6te stane pazara 6te pokaje
Дон Карлос може и да си прав разбира се. Вчера на седмична ми се струваше че ще идем дори до 1.3350 преди да се сринем, сега съм 50на50 че наистина може и да не направим нов връх но 2871 го има на картата и в двата случая. Ако си прав то при следващата атака даун, независимо откъде ще тръгне 27-28 трябва да бият 2330 за да обърнат тренда.
Айде успехи
KOKO по всичко личи че ще гледаме пробив на 1.2480 днес. Макар и на мен да ми се иска да се разходим нагоре да си измъкна някой останали дълги позиции май нещата стават доста груби за дългите на евра днешното дъно отваря теми за дискусия до къде наистина може да слезе еврото. Успех.
Как ми е домъчняло за СПЕКО ако знаете, той се появява обикновено над 1.27 със неговото 1.45, а как не ми се правят разходки под 1.25 но като знам че това 1.2563-73 може да ни запрати натам
Дон Карлос може и да си прав разбира се. Вчера на седмична ми се струваше че ще идем дори до 1.3350 преди да се сринем, сега съм 50на50 че наистина може и да не направим нов връх но 2871 го има на картата и в двата случая. Ако си прав то при следващата атака даун, независимо откъде ще тръгне 27-28 трябва да бият 2330 за да обърнат тренда.
Айде успехи
Много е, Коко. Това са 350 пипса. Ако има корекция, а то би трябвало
да има, не зная дали точно сега, то тя едва ли би надхвърлила
100-120-150 пипса. В момента едва ли някой инвеститор се интересува
от "несвършена работа", всеки се спасява поединично. Нека да са
максимум 200 пипса. Повече едва ли, всички ще продават като луди.
В крайна сметка всеки е на този пазар, за да припечели нещичко, а
не да се занимава с несвършена работа. Виждаш, че дори и лошият
фундамент, доколкото го има, не помага - пазарът като че има само
една посока. И я следва бавно и методично, а не урболешката, което
както добре знаеш, означава невъзвратимо на този етап. Струва ми се,
че до 1.18/19/20 ще бъде така, едва тогава инвеститорите ще се
огледат за малко. Пък после - Аллах керим.
Това е то силата на лихвения диферинциал. И ако търсим доказателства за реалната му сила, ще я намерим при високодоходните екзотики. Само те се държат и не са в състояние на свободно падане спрямо щатския долар. Но те са с още по-високи
лихви и от долара. Не искам да ти влияя, само се мъча "да гледам
лъва в очите!" Успех!
Коментар