If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги,макар и с един ден закъснение,прогнозата ми за паундйена се сбъдна,имам задействан t/p на 214.20,с което прибрах полагащите ми се 100п,сега ще дебна за ново ниво за дълъг вход.Ще ви уведомя своевременно за това.
Сега чакаме пробив на 147.50 при евройена
Pozdravlenia ot men za dobria analiz i dobroto otigravane !
Както и други колеги са писали, това си е чиста "хибридна" двойка - производна от други две.И поради това си мисля, че по-скоро следва отново нагоре - с цел - 3,00.Технически подкрепата е много яка.Съгласен съм, че ако я пробие ще лети още 5-10 фигури, а 2,91 ще е яка съпротива.
Plamene виждам, че следиш двойката паунд/киви кажи какви са ти очакванията там. Лично аз си мисля, че ако пробие дъното при 2,9000 ще падне още доста, но би било добре да чуя и друго мнение.[/quote]
Както и други колеги са писали, това си е чиста "хибридна" двойка - производна от други две.И поради това си мисля, че по-скоро следва отново нагоре - с цел - 3,00.Технически подкрепата е много яка.Съгласен съм, че ако я пробие ще лети още 5-10 фигури, а 2,91 ще е яка съпротива.
Здравейте колеги,макар и с един ден закъснение,прогнозата ми за паундйена се сбъдна,имам задействан t/p на 214.20,с което прибрах полагащите ми се 100п,сега ще дебна за ново ниво за дълъг вход.Ще ви уведомя своевременно за това.
Сега чакаме пробив на 147.50 при евройена
Това май ми е пропуска на годината!Очаквах кога давляза в тоя як шорт, направих го, прасна ми стопа с пипса при най-високото ниво за годината - 2,1175 и после .....Уж страх лозе пази, а пропуска е 11,5 фигури.Някой беше писал нещо подобно като очакване за GBP/NZD - и там картината е такава.Реверсирах дългите на 1,2540 и ще реверсирам отново за лонг, като закрия тая позиция и се изпълняват, надявам се, позициите от 1,2505 до 1,2485 - през 5п. Дано Коко е прав за 1,27-28.
Успех на всички!
Plamene виждам, че следиш двойката паунд/киви кажи какви са ти очакванията там. Лично аз си мисля, че ако пробие дъното при 2,9000 ще падне още доста, но би било добре да чуя и друго мнение.
Коментар