IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хоската
    Здравейте колеги,макар и с един ден закъснение,прогнозата ми за паундйена се сбъдна,имам задействан t/p на 214.20,с което прибрах полагащите ми се 100п,сега ще дебна за ново ниво за дълъг вход.Ще ви уведомя своевременно за това.
    Сега чакаме пробив на 147.50 при евройена
    Pozdravlenia ot men za dobria analiz i dobroto otigravane !

Pozdravi na vsi4ki
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
      Както и други колеги са писали, това си е чиста "хибридна" двойка - производна от други две.И поради това си мисля, че по-скоро следва отново нагоре - с цел - 3,00.Технически подкрепата е много яка.Съгласен съм, че ако я пробие ще лети още 5-10 фигури, а 2,91 ще е яка съпротива.

Благодаря!

Коментар

• Е/$:Доста здрави нерви трябва да имаш, за да купуваш в този момент.
        Аз нямам.

Коментар

• [/quote]

Plamene виждам, че следиш двойката паунд/киви кажи какви са ти очакванията там. Лично аз си мисля, че ако пробие дъното при 2,9000 ще падне още доста, но би било добре да чуя и друго мнение.[/quote]

Както и други колеги са писали, това си е чиста "хибридна" двойка - производна от други две.И поради това си мисля, че по-скоро следва отново нагоре - с цел - 3,00.Технически подкрепата е много яка.Съгласен съм, че ако я пробие ще лети още 5-10 фигури, а 2,91 ще е яка съпротива.

Коментар

• Първоначално изпратено от ba4kator
            Първоначално изпратено от Iblis
            Първоначално изпратено от koko
            Ракетните двигатели са подгряни, предстартовото броене започва 2мин до старта
            За къде сме....
            Никой не знае
            Така си е м...... му

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
              Първоначално изпратено от koko
              За къде сме....
              Никой не знае

Коментар

• Здравейте колеги,макар и с един ден закъснение,прогнозата ми за паундйена се сбъдна,имам задействан t/p на 214.20,с което прибрах полагащите ми се 100п,сега ще дебна за ново ниво за дълъг вход.Ще ви уведомя своевременно за това.
                Сега чакаме пробив на 147.50 при евройена

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                  Това май ми е пропуска на годината!Очаквах кога давляза в тоя як шорт, направих го, прасна ми стопа с пипса при най-високото ниво за годината - 2,1175 и после .....Уж страх лозе пази, а пропуска е 11,5 фигури.Някой беше писал нещо подобно като очакване за GBP/NZD - и там картината е такава.Реверсирах дългите на 1,2540 и ще реверсирам отново за лонг, като закрия тая позиция и се изпълняват, надявам се, позициите от 1,2505 до 1,2485 - през 5п. Дано Коко е прав за 1,27-28.
                  Успех на всички!
                  Plamene виждам, че следиш двойката паунд/киви кажи какви са ти очакванията там. Лично аз си мисля, че ако пробие дъното при 2,9000 ще падне още доста, но би било добре да чуя и друго мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    За къде сме....

Коментар

• promenih tp na dylgite nzd/usd na 0.6302
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Ракетните двигатели са подгряни, предстартовото броене започва 2мин до старта

Коментар

• Благодаря коко

Коментар

• misleh si 4e tozi film ot 17.07.2006 v blizkiq iztok nqma da e edna seriq samo.A vtorata da e taka slaba 4e samo do 2475?!?

dali e vreme da se krotuva
                            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium
                              zdraveite
                              govorite za eur/usd - 1 27-28 - koga go 4akate tova razvitie

izvinen sym za liubopitstvoto,nali?

uspeh

Ако 2475 издържи би трябвало бързо да качим, ако обаче падне това временно ще бетонира 2560 и става малко по-сложно поне за мен като визия

Коментар

• Първоначално изпратено от Борсалино
                                КОКО, ще ми метнеш ли един свестен пивот ?
                                Или някой друг ако има
                                Ето ти камарилата на тоя комп нямам пивот ще ти пусна утре ако ме подсетиш
                                http://forexmasters.hit.bg/camarilladt1.mq4

Коментар

Working...
                                X