IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• a sega na sever li e igrata

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
      Къде е Хоската да коментира е(и , че се застоя малко

ЕЙ има бай зона на 145.40 така че хоската всеки момент ще се появи да я обяви

Коментар

• Къде е Хоската да коментира е(и , че се застоя малко
        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Vallko
          Много добре, такова вертикално излитане не бях виждал от доста време. Днес съм с рекордна печалба, но не виждам за какво толкова се вълнуват някой от вас приятели. Емоциите са лош съветник и все пак наздраве !

Колега как няма да се вълнувам при положение че бях на косъм някакви още 60п в другата посока да ми удари стопове за над 20к, просто няма как да не се кефя извини ме

Коментар

• Много добре, такова вертикално излитане не бях виждал от доста време. Днес съм с рекордна печалба, но не виждам за какво толкова се вълнуват някой от вас приятели. Емоциите са лош съветник и все пак наздраве !

Коментар

• Сега един бог знае но 2720 е здрав съпорт 2680-90 също 2820 също.

Аз затворих голяма част от дългите си евра и вече сме в интересна зона така че след като видим утре затварянето ще се чудим в понеделник какво да правим защото сме на гара разпределителна дали сме биг мама или биг папа

Коментар

• evala koko i az da gi e...
                toia pat gi fanah, daje prochetoh che Bernarke ne kazal vajnite dumi za ponatatashno uvelichavane

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                  ehh kak mi se iska i na mene da sum si w bg sega ta da mu udaria 3 golemi rakii s edna bobena salata s mnogo ocet
                  nazdrawe kolegi!

И за твое здраве ще изпия една а като си дойдеш непременно се обади да се напием, браво колега точно навреме усети пазара

Коментар

• ehh kak mi se iska i na mene da sum si w bg sega ta da mu udaria 3 golemi rakii s edna bobena salata s mnogo ocet
                    nazdrawe kolegi!
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Вашта м-м- и мафия ууууууу тоя път паднахте ли ми в капана избих рибата направо, отивам след малко да се напия вашта кожа два дни ме лъжат

Коментар

• Абе, момчета. Каква новина е излязла, че отиде в тръните? Имах дълга с лимит на 2549, а то минало 26. Бях настроен за на ЮГ. И се страхувах да не остане "висяща", то май други "увиснаха".
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Ураааа тактиката проработи +30 пипса
                          http://www.proflashgame.com

Коментар

• Системата за новините върна малко позициите ми на пазара, да е.ва. Надявам се да сте направили добри профити. Аз изплющях 42 пипа. Лека вечер и успех

Коментар

• АЗ ДОВОЛЕН

Коментар

• da be kuw sum prost..mersi!mirishe mi na long
                                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Working...
                                X