Имам лонг Д/ШФ от 1.2452, но за референция гледам Е/Д.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да когато бяхме горе някакви си 7п - последният пробив на 2970 отвори работа за още нагоре - която тъй и остана недовършена, сега същият случай пробива на 1.25 остави наистина недовършена работа 1.2400-1.2380. Но да видим как ще го измислят, интересните нива за мен са 2720-2820 там трябва да е вододела или падаме за биг мама доказателство за нея е пробив на 2330 чак обаче или отиваме да си свършим горният бизнес към 1.3350 и когато всички решат че сме ама много ъп ще тръгне биг мама с цели под 1.20 хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от DaylightМисля че наближава момента за скъсяване на Е/Д.
Сел зона та за днес е около 1.2638, но аз има предчувствие че ще се целим към 1.2730, спада надолу не ми изглежда обаче в завършен вид все още така че си прав че тия нива могат да инициират спадВсеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
Преди време Ви пуснах времевата рамка по Ганн, за пореден път ме учудва но факта е факт, спада започнал на 05.06 беше перфектно предсказан като време.
В момента имаме два цикъла по Ганн който ще бъдат консолидационни в общи линии, следващият интересен цикъл на голямо движение ще започне на 23.07 и ще продължи до 17.08 и посоката ще е ъп
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от brayanПървоначално изпратено от GeorgiЛе-леее! Що сам на себе си не вярвам!! Залисвам се с тъпи мачове!
Пък може и така да е...
Коментар
Коментар