IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам лонг Д/ШФ от 1.2452, но за референция гледам Е/Д.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Re: AUD/$

Първоначално изпратено от dep-j
      Koko zdravei.Kak misli6 AUD 6te aktivira li bid-ovete pri 73.55/60 za 73.95/05 ili 6te se lakatu6kame o6te v tezi sku4ni 0.7295-0.7345/50.

И мен ме дразни това ауд не е ясно би фибото може да иска още надолу

Коментар

• AUD/$

Koko zdravei.Kak misli6 AUD 6te aktivira li bid-ovete pri 73.55/60 za 73.95/05 ili 6te se lakatu6kame o6te v tezi sku4ni 0.7295-0.7345/50.

Коментар

• Задейства ми добавка в дълго евро на 1.2576 обаче много импулсно влезе в бай зоната така че ще го вардя за хеджване някъде под 2540
          Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
            Коко за 09.07 писа че се очаква силно противоположно движение на Е/Д ще го има ли?

Мисла че ще има движение нагоре но невярвам да е чак силно тия два периода до 9ти и после до 23.07 като че ли трябва да консолидира

Коментар

• Коко за 09.07 писа че се очаква силно противоположно движение на Е/Д ще го има ли?

Коментар

• Да когато бяхме горе някакви си 7п - последният пробив на 2970 отвори работа за още нагоре - която тъй и остана недовършена, сега същият случай пробива на 1.25 остави наистина недовършена работа 1.2400-1.2380. Но да видим как ще го измислят, интересните нива за мен са 2720-2820 там трябва да е вододела или падаме за биг мама доказателство за нея е пробив на 2330 чак обаче или отиваме да си свършим горният бизнес към 1.3350 и когато всички решат че сме ама много ъп ще тръгне биг мама с цели под 1.20 хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от Daylight
                  Мисля че наближава момента за скъсяване на Е/Д.

Сел зона та за днес е около 1.2638, но аз има предчувствие че ще се целим към 1.2730, спада надолу не ми изглежда обаче в завършен вид все още така че си прав че тия нива могат да инициират спад
                  Да мисля че ако до 3 дена не затворим ден под 1.25 следва движение UP, понеже все още смятам че ще видим 1.24 преди да отидем нагоре.

Коментар

• Преди време Ви пуснах времевата рамка по Ганн, за пореден път ме учудва но факта е факт, спада започнал на 05.06 беше перфектно предсказан като време.

В момента имаме два цикъла по Ганн който ще бъдат консолидационни в общи линии, следващият интересен цикъл на голямо движение ще започне на 23.07 и ще продължи до 17.08 и посоката ще е ъп
                    Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                      Мисля че наближава момента за скъсяване на Е/Д.

Сел зона та за днес е около 1.2638, но аз има предчувствие че ще се целим към 1.2730, спада надолу не ми изглежда обаче в завършен вид все още така че си прав че тия нива могат да инициират спад

Коментар

• Мисля че наближава момента за скъсяване на Е/Д. За да не изглеждам празнодумец, ще ви кажа когато имам сигурно потвърждение.

Коментар

• Първоначално изпратено от brayan
                          Първоначално изпратено от Georgi
                          Ле-леее! Що сам на себе си не вярвам!! Залисвам се с тъпи мачове!
                          Понякога се чудя на руснаците на творчеството им. Тяхнатото виждане за поскъпване на Евро-то е че Италия е победила и това вдъхновило форекс пазара да купува евро.
                          Пък може и така да е...
                          Според анализите преди световното от всички страни в Европа евентуално спечелване на световната титла най-добре би се отразило на икономиката на Италия.Тези данни бяха изнесени официално

Коментар

• За днес имаме бай зона 1.2576 целяща 1.2721

Успех

Коментар

• Затварям половинка дълго евро

Коментар

• gbp/jpy

Очаквам от тук покачване до 213.50.Имаме силната подкрепа на последното дъно и според мен логично е тест на върха.
                                Успех

Коментар

Working...
                                X