If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ле-леее! Що сам на себе си не вярвам!! Залисвам се с тъпи мачове!
Понякога се чудя на руснаците на творчеството им. Тяхнатото виждане за поскъпване на Евро-то е че Италия е победила и това вдъхновило форекс пазара да купува евро.
Пък може и така да е...
a do 1-2 4asa 6te vidime probiv na 1.26 , ne se lujete s tia jili6ta .sega sa se uveli4ile next mount 6te padnat i tova se otigrava vednaga do 1-2 .
Има шанс да тръгне на горе, но май му свършиха силите за днес, а и сега почва световното по футбол, европейските банки вече затварят
може да няма пробив днес на 1.26
Да, но пък хамъриканците не ги вълнува многа футбола! И могат да си продават долари.....
Ле-леее! Що сам на себе си не вярвам!! Залисвам се с тъпи мачове!
Това не е стратегия. Това е една от десетките малки хитринки които се прилагат. Но всичко зависи от темперамента на играча. Ако събереш 100 играча, всеки ще ти каже нещо подобно, и веднага ще се намери някой противник, дето ще се кълне във всичко свято че това не работи! Опитваме се да подчиним пазара на някаква логика, а накрая "пазара си играе с нас!" Изключвам брокерските отдели, дето играят с 5% от салдото, и 25% годишна доходоностност.
Все пак от къде да разбера за някои хитринки
Ами три години във Форекса, 5-6 загубени акаунта, и ще си изработиш твой. Дето всички други ще казваме - дрън-дрън!! Всеки модел на игра - това е характера и темперамента на конкретна личност!!!
Okolo jenata ostava dosta napregnato vse o6te.Spored men iz4akai malko ili po-skoro se vkliu4i long ot okolo 115.40/50 za 116.80/90 ,no s deep stop .No razbira se tova e samo moe mnenie .Moje i da gre6a.Uspeh.
Аз също съм настроен за лонг, но има силна дивергенция на 1h която ми подсказва че ще има падане до 115.40 поне. А може и да е тая нощ.
Момчета, преди повече от година отворих акаунт в Маrкетivа. Там дето дават 5 $, и ги удвоих за една седмица. И отворих още един акаунт. На 40тата минута ми ги затвориха и двата, и сега вече не мога да вляза там. Инак е интересно да търгуваш с малко пари, и по-голям риск. Някой има ли идея как да вляза?
Okolo jenata ostava dosta napregnato vse o6te.Spored men iz4akai malko ili po-skoro se vkliu4i long ot okolo 115.40/50 za 116.80/90 ,no s deep stop .No razbira se tova e samo moe mnenie .Moje i da gre6a.Uspeh.
Ами пробвах на Marketivа неска номера стана там дет Янките изнасяха новините за жилищата спечелих +10 пипс но ми беше и ясно че нема да зема кои зн какво защото знаех че пазара нема се раздвижи кои зн колко интересно ми е в четвуртак колко ли пипса ша зема като ФЕД дрънка за лихвите Btw Marketiva e superbroker davat ti 5$ sign-up бонус мин. за теглене е 8$ тоест ако истеглиш 9$ получаваш 1$ в е-голд от там прес еголд-бг се тегли лесно за един ден парите са ти в дебитната карта а да маркетива за да можеш да теглиш искат и лична карта и някаква сметка аз си снимах личната карта и напражих една сметка на нотпад напражих и скрииншот прес паинт и вече имам приззнат акоунт там.
Затворих дългата Е?Д, макар че има път още нагоре, но по принцип съм настроен за скъсяване.
Иска ми се да селлна Д/Йена за през ноща но ще поумувам още малко.
a do 1-2 4asa 6te vidime probiv na 1.26 , ne se lujete s tia jili6ta .sega sa se uveli4ile next mount 6te padnat i tova se otigrava vednaga do 1-2 .
Има шанс да тръгне на горе, но май му свършиха силите за днес, а и сега почва световното по футбол, европейските банки вече затварят
може да няма пробив днес на 1.26
Да, но пък хамъриканците не ги вълнува многа футбола! И могат да си продават долари.....
Коментар