IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много добре,така се почва,като се концентрираш в една двойка и изучаваш поведението й.Както съм казвал,всяка двойка си има характер и специфични особености.И аз почнах с изучаване на една двойка,след това разширих кръгозора.Засега се интересувам само от 6 двойки- четирите мейджъра и два кроса на йената ( eurjpy и gbpjpy),но определено двата кроса ми се отдавайт най-добре ,при мейждърите има още много да уча

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
      Много добре Митак,на реал или на демо обаче?
      Реал, но с малки суми
      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Много добре Митак,на реал или на демо обаче?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
          Колеги,в момента евройената е около 146.10,това ниво е добро за отваряне на дълга позиция със стоп 145.80,таргет 147.00
          Бай зоната е 145.90-146.10, така че перфектният вход за дълга е около 146.00,стоп 145.80,таргет 147.00
          Хоска, мерси за съветите.Отварям само дълги и до сега имам реализирани около 160 п.
          http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Re: NSD/CAD

Първоначално изпратено от veselinzlatanov
            Първоначално изпратено от dep-j
            Veso ti kakvo napravi s dylgite NZD's ?Az moite gi zatvorih,no sam long
            otnovo ot 67.72.
            Аз още в петък ги махнах на 20тина пипа печалба, не ми се занимаваше с тази двойка, много е измислена.
            Сега ще включа стратегията за новини в 17 часа.
            E,20 pipa koi ti gi dava.I az debna za gore dolu tolkova .Na toia svit pazar sega.Uspeh.

Коментар

• Колеги,в момента евройената е около 146.10,това ниво е добро за отваряне на дълга позиция със стоп 145.80,таргет 147.00
              Бай зоната е 145.90-146.10, така че перфектният вход за дълга е около 146.00,стоп 145.80,таргет 147.00

Коментар

• Re: NSD/CAD

Първоначално изпратено от dep-j
                otnovo ot 67.72.
                Аз още в петък ги махнах на 20тина пипа печалба, не ми се занимаваше с тази двойка, много е измислена.
                Сега ще включа стратегията за новини в 17 часа.

Коментар

• NSD/CAD

otnovo ot 67.72.

Коментар

• Последното движение не ми ясно откъде се измисли.
                    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Re: USD

Първоначално изпратено от brayan
                      Някой следи ли какво става? Коко, пътуваме ли вече на горе или е рано?
                      На 4Н има изпълненини 3 последователни свещи за надолу.........

Има, НО 3-тата не е завършена и това е малко зор

Коментар

• http://iblis.hit.bg/gbpusd3.gif

Май трябваше да затворя късата ......ама

Коментар

На 4Н има изпълненини 3 последователни свещи за надолу.........

Коментар

Казва ли ти някой пък смееш ли да попиташ.
                            Аз съм бай но няма никакви индикации.

Коментар

• USD

Коментар

• Колеги,имаме пореден нов връх при евройената,както ви бях предупредил.Добавката ми на 145.40 затворих на 100п профит,след това направих нова добавка :

add long eurjpy 146.20 s/l 145.80 t/p 147.00

Коментар

Working...
                                X