long 114.63
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Za konvertiruemata rubla
http://www.utro.ru/articles/2006/06/29/561217.shtml Za konvertiruemata rubla
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaylightЯвно няма други кукувици които ги сърбат ръцете да пишат. Много ми е приятно когато става дискусия но малко изпаднах в монолог затова лека нощ..
И нека тренда да бъде със вас !
Между другото сериозно днешният ден по моята статистика беше уникален защото 100% от хората с които комуникирам скъсиха долар и то 100% от тях яко а обикновенно на 100% ядем дружно дръвце в такива моменти а днес какво стана незнам но не се получи хехе
Уыспехи отивам да си допивам
Коментар
-
За Е/Йена, цената вече опира в горната част на възходящия канал на седмична, като там според мен ще последва корекция която може да бъде до трендлинията до нива около 142.
Аз мисла да играя контра там засега.
Успех на всички независимо в коя посока са!Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
USD/JPY
Въпреки че в началото на седмицата мислех че трябва USD/JPY да стигне 115.40 за да последва след това движение към 118.90. Сега вече не съм и съвсем сигурен дали не влизаме в по - голяма корекция. При дневна имаме пробив на трендлиния. Ако затворим седмицата при тия нива или по ниско, по скоро бих се настроил за скъсяване от Понеделник.Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
Здравейте колеги,малко се бях залисал в доларйена,че там градя от миналата седмица още дългосрочна дълга позиция и днес при този импулс надолу ми падна под средната цена,която е 115.67 та умувах къде да добавям,но засега няма да я пипам.
Относно евройената там имах добавка на 145.70,която затворих на 50п профит,след това отворих на 145.60,което по моите разчети трябваше да е добър съпорт,който не очаквах да бъде пробит и този път сложих по-далечен стоп на 145.10,заради наличие на сериозна бай-зона 145.40-20.Засега ще изчакам да видим какво поведение ще имаме през нощната търговия и евентуално дори мога да добавя някъде около 145.20 ако паднем дотам.
Навит съм заедно да разработим една стратегия за дълга доларйена и да избием рибата,както казва Коко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoАз отново отворих дълъг канадски гъсок от 1.1111
Има май още ход надолу но тая патка и хванах почти целият път надолу и преди нагоре така че ще добавям.
Да не забравяте доларйена за дълга игра но нека да падне още малко
1.1200/20
Коментар
Коментар