IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• long 114.63

Коментар

• Добро утро.
      Затворих си и последните две дълги евра едното от 2560 и едно дето ме дразнише от 1.2820.

ОК дойдохме вече във сложните нива 27-28, "ами сега накъде" български игрален филм с режисьор Рангел Вълчанов

Коментар

• И аз се чудя същото за долархиена...

Коментар

• $/c

Добро утро, на чукналите джакпота- честито. Какво ще кажете за долар(канадец, не е ли време за лонг ?
          http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Za konvertiruemata rubla

http://www.utro.ru/articles/2006/06/29/561217.shtml Za konvertiruemata rubla

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
              Явно няма други кукувици които ги сърбат ръцете да пишат. Много ми е приятно когато става дискусия но малко изпаднах в монолог затова лека нощ..

И нека тренда да бъде със вас !
              Не бе слушам те, за доларйена си прав аз казах 113-110 някъде да почнем хехе дори собственика на СТС също я удължава хехе то кой ли не си мисли за това очевидно нещо от 110 до 130 и с тая лихва просто няма как да ни пуснат да станем милионери.
              Между другото сериозно днешният ден по моята статистика беше уникален защото 100% от хората с които комуникирам скъсиха долар и то 100% от тях яко а обикновенно на 100% ядем дружно дръвце в такива моменти а днес какво стана незнам но не се получи хехе

Уыспехи отивам да си допивам

Коментар

• Явно няма други кукувици които ги сърбат ръцете да пишат. Много ми е приятно когато става дискусия но малко изпаднах в монолог затова лека нощ..

И нека тренда да бъде със вас !
                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• За Е/Йена, цената вече опира в горната част на възходящия канал на седмична, като там според мен ще последва корекция която може да бъде до трендлинията до нива около 142.
                  Аз мисла да играя контра там засега.

Успех на всички независимо в коя посока са!

Коментар

• USD/JPY

Въпреки че в началото на седмицата мислех че трябва USD/JPY да стигне 115.40 за да последва след това движение към 118.90. Сега вече не съм и съвсем сигурен дали не влизаме в по - голяма корекция. При дневна имаме пробив на трендлиния. Ако затворим седмицата при тия нива или по ниско, по скоро бих се настроил за скъсяване от Понеделник.

Коментар

• Здравейте колеги,малко се бях залисал в доларйена,че там градя от миналата седмица още дългосрочна дълга позиция и днес при този импулс надолу ми падна под средната цена,която е 115.67 та умувах къде да добавям,но засега няма да я пипам.
                      Относно евройената там имах добавка на 145.70,която затворих на 50п профит,след това отворих на 145.60,което по моите разчети трябваше да е добър съпорт,който не очаквах да бъде пробит и този път сложих по-далечен стоп на 145.10,заради наличие на сериозна бай-зона 145.40-20.Засега ще изчакам да видим какво поведение ще имаме през нощната търговия и евентуално дори мога да добавя някъде около 145.20 ако паднем дотам.
                      Навит съм заедно да разработим една стратегия за дълга доларйена и да избием рибата,както казва Коко

Коментар

• Koko прав си в момента Е/Д е в "no men's land" не е ясно какво ще последва. Скъсяването от тука би било хазартен ход, не че не може да доведе до печалба, но всеки да преценява рисковете.

Коментар

• Brent oil

Nqkoi ima li ideq za petrola.Ne6to mnogo hvar4i.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Аз отново отворих дълъг канадски гъсок от 1.1111
                            Има май още ход надолу но тая патка и хванах почти целият път надолу и преди нагоре така че ще добавям.

Да не забравяте доларйена за дълга игра но нека да падне още малко
                            Ami da.Kanadcite mai prikliu4iha s lihvite i ot tuk natatak trudno 6te se nameri pri4ina ,koqto da ni nakara da kupuvame C$ s celi pod 1.10.No pak ni6to ne e sigurno na 100% vav forexa .I az mislq za long ot tuk s cel
                            1.1200/20

Коментар

• I vse pak si mislq 4e do kraq na teku6tata godina FED 6te poka4i lihvite pone o6te vednaj,a pri E Land edva li 6te vidim pove4e ot 3.25%.I imenno tuk moje da e razkovni4eto za "big Mamata " na Koko.

Коментар

• Re: ST

Първоначално изпратено от dep-j
                                V E/Cable mislq da vlqza short ,no neka pyrvo probie 70.20.Mnogo ne q obi4am tazi dvoika .Ponqkoga e uzhasqva6to tromava,a i paunda e dosta po-volatilen.
                                Перфектна двойка, едно ловиш две пишеш но аз я мразя много бой ме би веднъж

Коментар

Working...
                                X