Трипъл тол 2937 ама що не го бие
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: Koko
Първоначално изпратено от supertraderМоже надявам се да е така , изместих си цената на покупката малко надолу за всеки случай и си държа и лимит за насрещна.
Коментар
-
Re: Коко
Първоначално изпратено от supertraderИма сигнал за къса на дол. швейцарец и дълга на евро на 1ч. , има за обиране цели нагоре за дол.швейцарец по него 1.2130 докато не пробие това ниво дългите са в опасносност , сигнала е категоричен ако се пробие това ниво нагоре край обаче до там е валиден.
Коментар
-
Koko
Те за 20п скрънзи се оказаха че до 2970 ли , мечти са това , то тези цели като ги има и аз очаквам да ги оставят непипнати , нали все пак един ден след години еврото трябва да се качи до там и му трябва някакъв резерв от цели.Дълъг съм на дол.швейцарец от 56 , за сега бива.D.Y.F-091066
Коментар
-
А СТ стига де 1.3170 от тук не е възможно - малко над 1.30 да то и това ме съмнява, но от тук 1.3170 ъпсурт дет се вика. Но е възможно високо затваряне, за мен то ще е фалш, въпреки че ако е над 1.2920 технически е кофти. Та аз не изключвам днес ход до 1.2970 но ми се струва нереален и той.
ХеХе сложих си лимитиран бай на шв на 1.2108 или ще чакам ръчно ако падне още малко да видя кога ще тръгнат за профиттейкинг днес или в неделята
Коментар
-
evro
http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.gif
Картинка за лов , обаче на дневна има пробив с цел 1.3170 , може и да се окаже лъжли а може и да е действителен , да предупредя все пак.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от dep-jПървоначално изпратено от kokoДа виждам но днес внимавай много, просто днес хорото се води от щатският долар, имам предчувствие че ще видим негов сериозен спад днес след 15.30, което може да закара долар када за още един тест долу, аз лично стискам моите до 1.20 и не пускам, но да отбележа влязъл съм с малко и даже ще добавям в движение, нагоре или надолу няма значение.
Просто имай едно наум, ако нямаш опит в отиграването на Неселскостопанска заетост, по-добре стой и наблюдавай отстрани, аз през уйкенда ще напиша малко по-подробно как се отиграва това, това е един дар от бога - едни много лесни и бързи пипове подарък ако знаеш как да ги вземеш, но имай в предвид че това животно не се подава на техническо прогнозиране и ако не си5 се застраховал може да скапе малко по-дългосрочни твои позиции.
Blagodarq ti .
Успехи и внимавай в 15.30
Колега канадеца сега е 1.0980 би трябвало да потегли нагоре не се притеснявай ако не си хеджирал а ако си хеджирал бягай от хеджа май
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от MIKako кабела пробие,ще повлече предполагам и еврото на горе
Успехи
Коментар
Коментар