На седмична след такъв сравнително дълъг бар или ще последва къс бар в същата посока и възможно последващо обръщане на тренда или според мене по малко вероятното дълъг мечи бар формиращ bearish engulfing.( тогава може да затворим седмицата и при 1.2450 ) а не е ясно дали няма да има и 2 3 бара в посока север.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Според мен 1.2970 би трябвало да държи, ако падне нещо което не изключвам то целта ще е малко ново връхче около 1.3000. Според мен сега трябва да завършим корекцията на възходящото движение около 1.2650 или 1.2450 откъдето да завършим цялото възходящо движение към 1.3350-1.3420, от там би следвало да видим движение с цел 1.19.
Лично аз скъсих вчера от 1.293 със ТП 1.2650
Успехи
Коментар
-
Според мен движението от вчера беше в резултат на скалп поръчки, предимно от спекуланти и дребни търговци. Очаквам обаче другата седмица да има отваряне на по дългосрочни поръчки които ще форимират и движението на цената. Технически би трябвало да има атака на 1.2970 преди да видим истинската корекция до 1.24. Фундаментално мисля че пазарните участници очакват повишаване на лихвите, а някои се надяват да бъде с повече от 0.25. Това обаче би довело до по нататъчно обезценяване на ценните книжа на САЩ и спад на борсите. ЕЦБ според мене нямат голямо виждане по въпроса с лихвите. Засега икономиката въпреки че демонстрира бавни темпове на растеж също може добре да се прогнозира. Но скритата инфлация е доста по голяма от тази която обявяват официално. Както и да е. Най вероятно ЕЦБ ще продължи да покачва лихвата, съобразявайки я с ФЕД.
Е/У
За другата седмица атака на 1.2970 цел 1.3040 от там надолу цел 1.26
У/йена
ще търся къса цел 109.10
при другите валутни двойки се съобразявам с Е/У (Паунд/Долар добри нива за скъсяване 1.8860 - 80 може и да 1.90 да стигне цел 1.8530 1.7960)
Това ми е седмичната стратегия.Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
Чак такива конспирации надали, просто това качване беше технически обосновано, въпросът е, че пак технически това високо затваряне казва че имаме още работа нагоре в смисъл спешна работа, защото 2940 е една спешна работа която трябваше да свършим, сега имаме една спешна такава под 1.2690, но това затваряне ни казва да ама не щото има още какво да се прави нагоре, е те такива глупости ми се въртят в главата, но съм върл фен другата седмица да направим едни бързи 300-400п надолу пък да оставим работата горе за след това.
Спеко извини ме 1.59 беше верно а и съм ти казвал че долара е една зелена хартиика, че хамериканците са лапачи на който рано или късно ще дойде момента да платят сметката си от безплатното плюскане в резултат на печатане на хартиики с които купуват блага. Но.......... кат вика царя като му дойде времето, а то не е дошло поне в близките 2-3 години май пак няма да е дошло.
Успехи
Коментар
-
Коко
Те сега една друга интрига разиграват че ФЕД със сигурност няма да качи лихвата , да не я качват от ЕЦБ , а то официалните лица чакат да я вдигнат за да си допродадат еврата. Много официално и внимателно продаваха днес без да го бутнат на юг , това ако не е съгласувано и отработено здраве да е.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOПървоначално изпратено от kokoАаааааааа я какво виждат очите ми и спеко е продал това съм го пропуснал е тогава споко ще излезат късите не ни трябва да търсим къде е затварянето, щом най-върлият фен на 1.3350...1.70+ е къс е ясна работата
Коментар
-
Re: Коко
Първоначално изпратено от supertraderКакво стана сякаш с лепило ги залепиха тези котировки , тези дълги евра няма ли да ги затворят не ги ли е страх от гапове тези хора . Бива бива но чак пък толкова.Долара си е за купуване от тук ако изключа този фалшив сигнал , който се появи точно защото не иска да мърда на юг , обаче е лъжлив отвсякъде.
Приятен Уйкенд на всички, аз ако намеря време ще пиша за НФП искам да кажа че такова чисто движение подчинено на логиката се случва рядко, а и като гледам скоро ще навърша 5000 поста в тоя форум така че наистина май е време да дам път на младите да се доказват а да не се меся с коментари като на всяко гърне мерудия.
Отново приятна почивка
Коментар
-
Коко
Какво стана сякаш с лепило ги залепиха тези котировки , тези дълги евра няма ли да ги затворят не ги ли е страх от гапове тези хора . Бива бива но чак пък толкова.Долара си е за купуване от тук ако изключа този фалшив сигнал , който се появи точно защото не иска да мърда на юг , обаче е лъжлив отвсякъде.D.Y.F-091066
Коментар
-
Nevronni mreji- da, AI-da, C, C++, VisualStudio- da, ama upotrebata im vuv FOREX- ne. Ako imash nqkakvi materiali shte mi e interesno da gi pogledna. Mislil sum za kakvi li ne extrapolacii, furie preobrazuvaniq i drugi metodi, koito da mogat da se prilojat na FOREX, no idei zahapvam vsqkakvi, taka che... Vse pak tova e samo edin signal vuv vremeva oblast- ne bi trjabvalo da e nishto slojno, nali
Коментар
Коментар