IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На седмична след такъв сравнително дълъг бар или ще последва къс бар в същата посока и възможно последващо обръщане на тренда или според мене по малко вероятното дълъг мечи бар формиращ bearish engulfing.( тогава може да затворим седмицата и при 1.2450 ) а не е ясно дали няма да има и 2 3 бара в посока север.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Според мен 1.2970 би трябвало да държи, ако падне нещо което не изключвам то целта ще е малко ново връхче около 1.3000. Според мен сега трябва да завършим корекцията на възходящото движение около 1.2650 или 1.2450 откъдето да завършим цялото възходящо движение към 1.3350-1.3420, от там би следвало да видим движение с цел 1.19.

Лично аз скъсих вчера от 1.293 със ТП 1.2650

Успехи

Коментар

• Според мен движението от вчера беше в резултат на скалп поръчки, предимно от спекуланти и дребни търговци. Очаквам обаче другата седмица да има отваряне на по дългосрочни поръчки които ще форимират и движението на цената. Технически би трябвало да има атака на 1.2970 преди да видим истинската корекция до 1.24. Фундаментално мисля че пазарните участници очакват повишаване на лихвите, а някои се надяват да бъде с повече от 0.25. Това обаче би довело до по нататъчно обезценяване на ценните книжа на САЩ и спад на борсите. ЕЦБ според мене нямат голямо виждане по въпроса с лихвите. Засега икономиката въпреки че демонстрира бавни темпове на растеж също може добре да се прогнозира. Но скритата инфлация е доста по голяма от тази която обявяват официално. Както и да е. Най вероятно ЕЦБ ще продължи да покачва лихвата, съобразявайки я с ФЕД.

Е/У
        За другата седмица атака на 1.2970 цел 1.3040 от там надолу цел 1.26
        У/йена
        ще търся къса цел 109.10

при другите валутни двойки се съобразявам с Е/У (Паунд/Долар добри нива за скъсяване 1.8860 - 80 може и да 1.90 да стигне цел 1.8530 1.7960)
        Това ми е седмичната стратегия.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Чак такива конспирации надали, просто това качване беше технически обосновано, въпросът е, че пак технически това високо затваряне казва че имаме още работа нагоре в смисъл спешна работа, защото 2940 е една спешна работа която трябваше да свършим, сега имаме една спешна такава под 1.2690, но това затваряне ни казва да ама не щото има още какво да се прави нагоре, е те такива глупости ми се въртят в главата, но съм върл фен другата седмица да направим едни бързи 300-400п надолу пък да оставим работата горе за след това.

Спеко извини ме 1.59 беше верно а и съм ти казвал че долара е една зелена хартиика, че хамериканците са лапачи на който рано или късно ще дойде момента да платят сметката си от безплатното плюскане в резултат на печатане на хартиики с които купуват блага. Но.......... кат вика царя като му дойде времето, а то не е дошло поне в близките 2-3 години май пак няма да е дошло.

Успехи

Коментар

• Коко

Те сега една друга интрига разиграват че ФЕД със сигурност няма да качи лихвата , да не я качват от ЕЦБ , а то официалните лица чакат да я вдигнат за да си допродадат еврата. Много официално и внимателно продаваха днес без да го бутнат на юг , това ако не е съгласувано и отработено здраве да е.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
              Първоначално изпратено от koko
              Ааааааааа я какво виждат очите ми и спеко е продал това съм го пропуснал е тогава споко ще излезат късите не ни трябва да търсим къде е затварянето, щом най-върлият фен на 1.3350...1.70+ е къс е ясна работата
              фен на 1.59
              даже съм си наредил и селовете от 1,55 до 1,65

Коментар

• Koko

Официалните лица , обаче той се необажда..
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Ааааааааа я какво виждат очите ми и спеко е продал това съм го пропуснал е тогава споко ще излезат късите не ни трябва да търсим къде е затварянето, щом най-върлият фен на 1.3350...1.70+ е къс е ясна работата
                  фен на 1.59

Коментар

• Ааааааааа я какво виждат очите ми и спеко е продал това съм го пропуснал е тогава споко ще излезат късите не ни трябва да търсим къде е затварянето, щом най-върлият фен на 1.3350...1.70+ е къс е ясна работата

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
                      Какво стана сякаш с лепило ги залепиха тези котировки , тези дълги евра няма ли да ги затворят не ги ли е страх от гапове тези хора . Бива бива но чак пък толкова.Долара си е за купуване от тук ако изключа този фалшив сигнал , който се появи точно защото не иска да мърда на юг , обаче е лъжлив отвсякъде.
                      Колкото и да е смешно, сега сме 1.2919 и това високо затваряне е логично забележете много петъци го прави това е типично, та смешното е че трябва да затворим точно под 1.2920 за потвърждение на сел настроението да не кажа якото сел настроение следв седмица.

Приятен Уйкенд на всички, аз ако намеря време ще пиша за НФП искам да кажа че такова чисто движение подчинено на логиката се случва рядко, а и като гледам скоро ще навърша 5000 поста в тоя форум така че наистина май е време да дам път на младите да се доказват а да не се меся с коментари като на всяко гърне мерудия.
                      Отново приятна почивка

Коментар

• ===

По слухам в числе продавцов в районе утренних максимумов на $ 1.2940 были замечены официальные имена.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

Какво стана сякаш с лепило ги залепиха тези котировки , тези дълги евра няма ли да ги затворят не ги ли е страх от гапове тези хора . Бива бива но чак пък толкова.Долара си е за купуване от тук ако изключа този фалшив сигнал , който се появи точно защото не иска да мърда на юг , обаче е лъжлив отвсякъде.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Nevronni mreji- da, AI-da, C, C++, VisualStudio- da, ama upotrebata im vuv FOREX- ne. Ako imash nqkakvi materiali shte mi e interesno da gi pogledna. Mislil sum za kakvi li ne extrapolacii, furie preobrazuvaniq i drugi metodi, koito da mogat da se prilojat na FOREX, no idei zahapvam vsqkakvi, taka che... Vse pak tova e samo edin signal vuv vremeva oblast- ne bi trjabvalo da e nishto slojno, nali

Коментар

• zdraweite pak ot mene! ima li niakoi ot was koito ima opit s Newronni mreji i upotrebata im wuw forex..kakto i opit s C i C++?
                              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Коко

То си е съпротива при движението на север на месечна , нали ми беше цел , но го пробиха , може пък сега да издържи на второ четене.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X