IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко

Пробив на затварянето в петък е достатъчен за да следва 1.2730 , на мен така ми излиза , обаче пробив на High от петък променя това положение , доброто в случая е че разликата между High и затваря не е чак толкова голяма и скъсяващите са улеснени. По въпроса дали ще пробие много на юг ако се отправи към 1.27 , да мисля че ще стигне 1.24 ако ЕЦБ не увеличат лихвата , а също мисля че е разумно да го направят. Голяма глупост ще е да я вдигнат и да пробие до 1.3170 макс 1.3250 защото колкото повече го качат толкова повече ще падне после а нива под 1.00 мисля че не са здравословни за еврото , многото му критици пак ще се разбунтуват. Шанса за тренд на север на седмична графика не е никак голям освен ако не успеят да го пуснат до 1.20 и от там да го изпратят на север , на тяхно място така бих постъпил има възможност за 1.50-1.60 обаче със засилване от 1.20. И то преди евентуално да се е решила кризата с Иран , защото цената на петрола е голям балон , който американците май грижливо пазят да не се спука. Много е интересно като факт защо Азия не залива пазара на Европа с автомобили на ток-акумулатори които вече спокойно осигуряват пробег от 150км. , при технологията в това отношение има истинска революция подпомогната от развитието на батерийките при мобилните телефони. Може би защото технологията е собственност на компании от Щатите сигурно , затова Иран реват и щели да произвеждат много ток! Пазарите са с някакво закъснение , както и живота , технологиите са мноого напред.А Европа ако не държи ниски лихви за да си подпомогне бизнеса ще направи голяма глупост , също като проблема с чуждестранните работници които щели да отнемат работата на германските водопроводчици - чешмеджии , да видим чешмеджииска ли ще става Европа и ще се остави ли Азия да я лапне като пазар.В почивните дни се рових из разни сайтове и съм впечатлен от технологичното ниво на Азия и въобще от развитието на технологиите , това как Азия ще купува все повече петрол са мечтите на някои , те толкова бързо вървят че ще направят така че и другите да купуват по-малко.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Интересно е че времето стигна 61.8% от своето движение, и би трябвало да е свършило своята корекция също, но ако новият цикъл по Ганн започне от тая седмица нещо не ми се връзва но това говори че можем да бъдем свидетели на доста дълъг рейндж между 1.20 и 1.30 също така но както и да е. Стига вече с тия седмични графики това е последно

http://forexmasters.hit.bg/eu0717.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
        Koko zdravei.6te6e da kazva6 za otigravaniata okolo NFPR.....
        Извинявай, отплеснах се, хайде обещавам за през седмицата защото трябва да изровя назад графики със различните номера които погаждат, защото тоя беше твърде лесен и не толкова типичен, обикновенно има обир на стопове и това е интересно но трябва да се подготвя.

Коментар

• Koko zdravei.6te6e da kazva6 za otigravaniata okolo NFPR.....

Коментар

• novini

Az prez trader.bg igraq,no imah predvid nqkoi site,v koito da ima v koi dni shte izlizat novinite primerno za 1 mesec napred.Inache trader-a gore/dolu byrzo gi izkarvat novinite,no kato cqlo predpochitam po Bloomberg da gi sledq az

Коментар

• kritelin

Колега при кой брокер търгуваш , не ти ли ги пускат на платформата навреме , регистрирай си едно демо при делтасток , на платформата за опцията новини има и филтър има и опция да ти излизат на български и дори само с нея ти филтрира тези които са бриф. за валутния пазар , пускат и предния ден списъка с тези които са бриф за следващия.
              D.Y.F-091066

Коментар

• ikonomicheski kalendar

Zdraveite,
                nqkoi moje li da mi dade adres,kydeto ima neshto kato ikonomicheski kalendar v koi dni i v kolko chasa izlizat novinite vajni za dvijenieto na valutite i da mi posochi koi novini sa nai-vajni,kato izkliuchim lihvite

Коментар

• Сега виждам че няма интерес към разнищване на малките графики, и е нормално тъй като ситуацията в тоя момент е доста сложна хехе, за някой хора, сега доста народ масово из нашите форуми са булиш настроени, и то хора със солидни знания и опит уж, блаженни са веруищите защото тяхно е царство небесно. Да даже ми е малко смешно защото само 200пнадолу същите тия хора бяха мечи настроени и то само преди два дни. Няма значение но ще ми твърдят сега в един друг форум че късата ми нямало да излезе, хехе същите тия хора ще продадат евродолар сигурно когато аз купя долу около 1.25. Писнало ми е да се боря с вятърни мелници и да обяснявам че нищо лошо няма в това да не ми излезе късата, нищо лошо защото имам стоп, тоя стоп е на 1.2980 ако падне ще ревърсна малко за 10 на пипа за да го избия, после ще видя как ще реагира 1.30, ако сме във тоя сценарии ако падне, което ме съмнява да стане лесно, ще търся къса от около 1.3050-70 пак със същите цели - пробив на 1.2690 бетона, защото ние имаме всички основания да мислим че тоя бетон вече не е бетон. Пак се разплямпах но ме е яд като чета глупости

Коментар

• vij 4e se zaqjda .. a za drugoto 4e e mnogo nazad.... v jivota ama ne me pitai kavo ima sega vpredvid

Коментар

• В ПОНЕДЕЛНИК ТРЪГВАМЕ КЪМ 1,27 КАТО НАЧАЛО

Коментар

• astor

Kakvo imash v predvid s tezi 100 jivota , neshto kato 100 smetki za zagybvane li.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• shtom vqrvash v evroto napulni si ama pove4e kupi ) tiq mom4eta tuk 100 jivota da imash nqma da gi stignesh!

Коментар

• АЗ ПЪК КАЗВАМ ЧЕ ЕВРОТО ОТ ТУК НА СЕДМИЧНА ИМА САМО ЕДНА ПОСОКА И ТЯ Е НАГОРЕ........

Коментар

• Аз изчезвам малко по разходки и тнт, утре към 17ч ако искате може да опитаме да направим седмичен анализ на малките графики, ако има желаещи аз ще бъда тук или напишете друг час

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                                На седмична след такъв сравнително дълъг бар или ще последва къс бар в същата посока и възможно последващо обръщане на тренда или според мене по малко вероятното дълъг мечи бар формиращ bearish engulfing.( тогава може да затворим седмицата и при 1.2450 ) а не е ясно дали няма да има и 2 3 бара в посока север.
                                На седмична виждам следните сценарии.

1 Сценарии - "Биг Мама" - предпоставки - имаме завършеност на С -161.8 което е край на корекцията на низходящото движение и потегляме за едно 5 вълново движение - със цели или 1.12 или 0.98 - целите са на база С на месечна графика, съвпада и с големият главоч и рамене който цели някъде 0.89 - ако се движим по него би трябвало да нямаме нов връх - доказателство за такова развитие ще бъде пробив на 1.2400

2. Сценарии - "Бичи флаг" Според този сценарии отново не трябва да имаме нов връх а да потеглим в низходящ рейндж с продължителност мин още 2 седмици и макс още 8 седмици съответно с цели 1.2650 или 1.2450-1.2500 откъдето да направим 4 седмици възходящо импулсно движение с цели 1.3350-1.3430 някъде.

3. Сценарии "Огледало" - При този сценарии ние трябва да направим сега връх около 1.3050 откъдето да паднем до към 1.26 и да потеглим нагоре към 1.3730 - огледало защото имаме симетрии по ос на Щал, Но този сценарии не съм го прецезирал още защото по него е възможно върхът да е и по-висока - дефакто трябва покачването от 1.1800 трябва да е огледално на слизането от 1.31 до 1.1680, сега трябва от 3050 да направим огледална корекция на ръста 1.19-1.26 и после да направим огледален ръст на спада 1.26-1.16.

Това е което виждам на седмична.

Кое е хубавото - и във трите вариянта предстои корективно движение с цел 1.2650 от там е сложно, тоест 1.2650-1.2450 зоната е сложна и важна за бъдеще развитие, тук в момента смятам че е твърде лесно.

Успехи

Коментар

Working...
                                X