IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURUSD

Първоначално изпратено от plovdiv
    Първоначално изпратено от OPASEN
    Браво! :-)

И аз така правя ;-)
    Дам, това по онази гениалната стратегия да не затваряш сделка на загуба.
    Браво, а ония къси 40К евро от 1.18 влачиш ли ги още?
    Всъщност, аз се избъзиках с колегата Vallko, дето се бъзикаше с нас, но това за стратегията ми е вярно! :-)

Имам по 10К къси от 1.1883, 1.1914, 1.2019, 1.2283, 1.2474 и 1.2550 (последното от преди малко) ;-) От тях за сега имам положителен суап 90.60 USD :-)
    За съжаление имам да влача и 10К дълги от 1.2865 и 10К дълги от 1.2759 :-(
    НО ... важното е, че покрай стратегията ми текущия ми баланс вече е значително по-добър (покрай чакането на късата ми позиция извадих доста профити, които компенсират няколко пъти дългите 20К, които влача с една солидна загубка) ;-)

Коментар

• и 1800 пипса загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от Vallko
        Аз въобще не се интересувам накъде ще тръгне пазара, на ден си правя от 30 до 50 пипса печалба и съм доволен. Важното е да има ДВИЖЕНИЕ !!!
        Значи правиш средно по 800 пипа печалба на месец.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN

И аз така правя ;-)
          Дам, това по онази гениалната стратегия да не затваряш сделка на загуба.
          Браво, а ония къси 40К евро от 1.18 влачиш ли ги още?

Коментар

• Vallko

Усредняваш значи здраво нали?
            D.Y.F-091066

Коментар

Аз въобще не се интересувам накъде ще тръгне пазара, на ден си правя от 30 до 50 пипса печалба и съм доволен. Важното е да има ДВИЖЕНИЕ !!!

И аз така правя ;-)

Коментар

• Аз въобще не се интересувам накъде ще тръгне пазара, на ден си правя от 30 до 50 пипса печалба и съм доволен. Важното е да има ДВИЖЕНИЕ !!!

Коментар

• Re: Vallko

Първоначално изпратено от supertrader
                  Е не мисля че някоя акула знае накъде ще е посоката днес , защото ако беше така да го бяха откарали до там.
                  Важното е да има алъш вериж, за това купуваме продаваме няма значение какво, хехе

Коментар

• Vallko

Е не мисля че някоя акула знае накъде ще е посоката днес , защото ако беше така да го бяха откарали до там.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Приятели защо се мъчите да определите посоката при eur/usd, като на никой освен на големите акули не му е ясно накъде ще тръгне валутната двойка, просто като чета ви се чудя. Всичко е вероятности !!!
                      БРАВООООО.
                      Браво и едно голямо БРААААВО. Един умен човек да ни отвори очите, ПУ.

Коментар

• Приятели защо се мъчите да определите посоката при eur/usd, като на никой освен на големите акули не му е ясно накъде ще тръгне валутната двойка, просто като чета ви се чудя. Всичко е вероятности !!!

Коментар

• Да ви обърна внимание, доларшв пада сам това е резултат от хеджове на скъсилите евродолар тоест тях ги е страх тоест вероятноста да идем нагоре е голяма

Коментар

• целя се в зоната 1.1130-00 минимум, после незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                              Първоначално изпратено от koko
                              Колеги, аз имам едно конструктивно предложение.
                              Ако доларйена падне към 113-110 да обединим усилия, който иска, в отделна тема, където да започнем едно пълнене на каруца в дълга доларйена с цел към 130 но да играем еврото евройената като хеджове и после да тварим каруцата, поетапно. Нещо такова ми се върти в простата глава и даже съм отделил ресурс за това.
                              Успех
                              To това добре, но колко /човека, пари/ и защо с еврото, а не с паунда? Коко какво ти е за канадеца и там ще товарят една помия след 10 мин? Успех

В долар кад съм къс засега

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Колеги, аз имам едно конструктивно предложение.
                                Ако доларйена падне към 113-110 да обединим усилия, който иска, в отделна тема, където да започнем едно пълнене на каруца в дълга доларйена с цел към 130 но да играем еврото евройената като хеджове и после да тварим каруцата, поетапно. Нещо такова ми се върти в простата глава и даже съм отделил ресурс за това.
                                Успех
                                To това добре, но колко /човека, пари/ и защо с еврото, а не с паунда? Коко какво ти е за канадеца и там ще товарят една помия след 10 мин? Успех

Коментар

Working...
                                X