IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, аз имам едно конструктивно предложение.
    Ако доларйена падне към 113-110 да обединим усилия, който иска, в отделна тема, където да започнем едно пълнене на каруца в дълга доларйена с цел към 130 но да играем еврото евройената като хеджове и после да тварим каруцата, поетапно. Нещо такова ми се върти в простата глава и даже съм отделил ресурс за това.
    Успех

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
      И аз съм 71% къс :-)

Днес има една вероятност да направиме 3-4 пъти зиг заг и на края да сме пак на пивотните нива! Какво ще кажете, колеги? Не е невъзможно... ;-)
      И аз си мисля че ще сме зиг-заг, но ще видим.
      Наближава 15.30ч. да видим пазара на къде ще поеме засега.

Коментар

• SPEKO

Имам усещането че днес ще е последното вдигане на лихвата в Америка.
        D.Y.F-091066

Коментар

• ЕЦБ вчера си смени тона и почна да говори пак за повишаване на лихвата. за 1 месец да си смениш 2 пъти тона значи че някак си се опитват да балансират на предстоящото движение. Мисля че курс 1/24 -1.27 устройва и двете страни най добре и борбата ще е да остане там засега, докато не убедят Китайците да си развържат Йоана. Абе въобще доста са факторите които могат да окажат въздействие.
          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• EURUSD

И аз съм 71% къс :-)

Днес има една вероятност да направиме 3-4 пъти зиг заг и на края да сме пак на пивотните нива! Какво ще кажете, колеги? Не е невъзможно... ;-)

Коментар

• ще отперим нагоре без дори да го приближим

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Първоначално изпратено от SPEKO
                Първоначално изпратено от koko
                Аз имам доста отворени позиции, реално съм около 70% къс на долар в момента
                a 2430 ще издържиш ли?
                1.2330 е тренд ревърсал ниво и съм сигурен че дори да иска да го бори ще отскочи от там, 2430 незнам би трябвало да държи сега
                2330 е много здраво ниво

Коментар

Лошото е, че сме много маймуни на клона с къси долари, което ме притеснява. 0.25 е 100% сигурно, но все си мисля, че тона ще е пак така hawkish и че ще го отиграят в полза на долара, дано не съм прав, щото 1.2480 ако падне нагоре ще е много трудна работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                    Първоначално изпратено от koko
                    a 2430 ще издържиш ли?
                    1.2330 е тренд ревърсал ниво и съм сигурен че дори да иска да го бори ще отскочи от там, 2430 незнам би трябвало да държи сега

Коментар

a 2430 ще издържиш ли?

Коментар

• Аз имам доста отворени позиции, реално съм около 70% къс на долар в момента

Коментар

• zdraweite i ot mene!
                          niakoi ima li otworena pozicia dnes?mnogo ialow action ,no w predwid na nowinite dnes e normalno.i moiata prognoza za dnes e down do kum 2490 i posle shte se oslushwame za reshenieto....ako wdignat s 25bp mai nai-dobre da gledame ot strani....niakoi ot was da ima bloomberg terminal )...izobshto koi e nai-burzia nachin da se razbere reshenieto?
                          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Каквото и да мисля то си е чесане на езика, днес както във всеки "лихварски" ден, няма невъзможни неща. Технически смятам че трябва да расте до 27 и нещо преди да направи пробив и търси дъно на 24, но днес техниката не важи

Коментар

• za6to mi se struva 4e k1m 15i30 6te napravi test na 2450 a k1m 21 i 15 6te q probie za moment i sled tova k1m 2600-2700.koko ti kakvo misli6 za novobranskite mi ras1jdenia!

Коментар

• Между другото да не забравяме факта че над 90% от суперуспешните трейдъри са набрали скорост скачайки на трамплин, тоест правилният човек е попаднал на правилното място във правилното време, така е ислучаят със Сорос и лирата за която супертрейдър спомена, пича ейтака за кратко време прави милиярдче и това се дължи не на последно място на факта че е имал вътрешна информация между другото, иначе как ще излъже толкова хора да му дадат пари да играе срещу банка, но както и да е да не забравяме че голяма част от останалите пък правят големи пари пак след като след някой удар започват да пишат книги от рода "как да направите 1 милион от хиляда като мене", или продават системи и водят уроци. Форекса е игра с "нулев резултат" тоест колкото и да си добър със времето трябва да клониш към 0 чисто статистически

Коментар

Working...
                                X