IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Daylight

Прав си , че варианта да изкарваш профитни позиции с хитринки въобще не за предпочитане. Само не мога да разбера защо се излагат по този начин с тези зони преди новини 50п. и така нататък брокерите , това е напълно излишно. Реално стоп и лимит може да гарантира само този който не пренася позиции или ги пренася веднъж на ден.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Ще я пробвам с eur/usd там маркетива ме връща -3 а при стрелинга -5 а и движенията на стерлинга са по големи явно довечера ще играя виртуално щотото бонуса замина за една грешка дето още чекам да с е оправи селнах eur/jpy 145.08 и ся ми е na -86 pipsa btw ако некой се интересува чертая проекти проекти на autocad и разработвам web-сайтове надявам се не ми се сърдите за рекламата
      http://www.proflashgame.com

Коментар

• Абе за да си успешен форекс трейдър трябва да доста да си задълбал във всички аспекти на търговията с валута. Не става с някакъв номер да изкарваш пари ей така.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Daylight

Разбира се че на 0 ще спре да играе:-) , обратното би доказало че тази система дава наистина забележителни резултати и на 0 продължаваш по нея:-))А кабела е голям звяр него го неискат по сметките си големите , защото е паднал със еди 100 фигури от момента в който Сорос го е скъсил , я си помислете какви спомени за сметки имат онези които тогава саго удължавали на 2.40.Тях ако ги питат по добре да няма паунд въобще.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Та исках да кажа че едно е да търгуваш за други друго е да търгуваш за себе си. Повечето брокери и дилари трудно играят успешно за себе си, даже някои предпочитат да дадат пари на други, само и само да не са персонално ангажирани със собствените си пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata89
              предполагам е претърпял големи загоби
              Ами по принцип той има доста опит като дилър в няколко банки.
              Играеше по тая система с новините. Естествено имаше и други сделки.Ама като спря да играе беше на 0.
              Но GBP/USD му беше любимия крос, за това което мислиш да правиш.

Коментар

• предполагам е претърпял големи загоби

Коментар

A този твой приятел ползва ли още тая тактика или се е отказал от нея вече?
                  Да ти кажа отказа се от Fорекса въобще, изтегли си сметките и така.

Коментар

• A този твой приятел ползва ли още тая тактика или се е отказал от нея вече?

Коментар

• Ами хващаше по 50 пипа горе долу, обаче според мене не това е начина. По добре да почиваш в такива дни.

Коментар

• Надявам се да не ставам досаден ама от къде най-бързо мога да вида тия новини смисал да са ми толкова актуални 4е да ми вършат работа дайте някой сайт или де да зн аз кво.

Коментар

И печели ли твоя приятел аз мисла да слагам + - 20 пипса от курса прес 9:14
                          И аз съм я пробвал тая тактика и ме фалираха за 5 мин.

Коментар

• Слагането на ордери преди новините е рисковано. Най-добре да изчакаш новините.
                            Ако не вдигнат лихвите купуваш веднага евродолар. Ако ги вдигнат с 25бп зяпаш в устата какво ще кажат ако кажат и най-малък намек за пауза пак купуваш ако кажат че ще хвъргат по-едно око на инфлацията и са готови да продължат продаваш ако вдигнат с 50бп продаваш.
                            Това обаче е свързано с твойте нагласи да мислиш дълго или късо технически обаче изчакваш затварянето поне на първата свещ на 15м, примерно ако пазара е тръгнал нагоре то тогава трябва да си готов да продадеш под втората свещ на 15м, ако пазара си продължава нагоре тогава чакаш за да влезеш при корекция на 50% на импулсната свещ никога в движение, разбира се съобразяваш се с твоите нагласи от новините, помни играта на новини е много рискова трябва ти опит и много наблюдения и знай че в цяло едно 100п движение има едни 20на сигурни пипа твоята цел е да вземеш тях не повече и не по-малко

Коментар

• И печели ли твоя приятел аз мисла да слагам + - 20 пипса от курса прес 9:14

Коментар

Абе кога е пресконференцията на Бен Бернакле и някои зн ли кога точно ще имаме големи движения на eur/usd ама с точност до минута бих искал да си пробвам днес тактиката?
                                Познавам един трейсър дето я прилагаше тая тактика на GBP/USD. Всъщност той само така играеше чакаше новини и слагаше два ордера от двете страни на цената. Внимавай само колко близко ги слагаш.

Коментар

Working...
                                X