IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• в 21:15ч наше време

Технически еврото има здрава бай зона на 1.2515 целяща тест брейк на 1.2580-1.2630- 1.2720

Коментар

• Абе кога е пресконференцията на Бен Бернакле и някои зн ли кога точно ще имаме големи движения на eur/usd ама с точност до минута бих искал да си пробвам днес тактиката?
      http://www.proflashgame.com

Коментар

• Ей незнам накъде ще върви еврото, мен ме притеснява това че след вчерашното развитие много маймуни скочихме на клона, почти сигурни в хода нагоре. Притеснително е че вече много хора виждат бая, само до вчера масово се ослушваха за сел а особено вчера всички наскочихме яко бай, и това не само тук при нас българите

Коментар

• прав си браян.но трябва да пробие ниво-1.2600

Коментар

• EUR/USD

На 4Н EUR/USD дава индикации за нагоре.
            Oчаква се покачване, но дали няма да има някоя изненада. Аз лично имам позции и в двете посоки, но съм раздвоен за развитието днес.

Според мен днес ще се покачи до 1.2650-80 и след това ще слезем надолу.

За добро или лошо затварям позиции на минус само в краен случай когато ми писне да ги чакам за + . или когато ми избие някой стоп.

Вие как виждате нещате за днес ?

Коментар

• Колеги,ето ви и текущата картина,по която работя при евройената.Както се вижда,прикачвам фибо-нивата към всеки импулс.
              От ниво 144.21 до 146.25 имам един импулс,след това имаме корекция до 145.17,което е около 50% фибо.След това от ниво 145.17 до 146.61 имаме нов импулс,на който също съм прикачил фибо- корекции.Освен това прикачам фибо корекция на цялото движение от 144.21 до 146.61.Както се досещате,тук прилагам наслагване на фибо-корекции.Нека сега обясня защо 145.80 е интересно техничеко ниво:двата червени консолидационни триъгълника се разделят от ниво 145.86,това е техническо ниво на подкрепа,под което слагаме стоп 145.80,както си е редно .Техническата стойност на подкрепата 145.86 се засилва от близоста й с 50% по фибо-корекцията
              Следващото интересно ниво е 145.69,това е ниво ,което се намира между 38.2% и 61.8 % на съответните фибо-корекции,които са много близки една от друга.Тук в зоната 145.60-145.70 може да се очаква бай-зона,както и стана,затова казах,че почти сигурно няма да ходим по-надолу.
              Може би ще питате,защо не сложих стопа под 145.60?По принцип тук ползвам тънки стопове,от порядъка на 20п ,а последната ми добавка беше на 146.00,затова сложих стоп 145.80

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Видяхте ли номера, въпроса е че той ще е актуален все повече след новите лихви просто за секунда трябва да се отвори и веднага затвори и има плюс
                Има ,но и се получи - при затварянето
                http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Видяхте ли номера, въпроса е че той ще е актуален все повече след новите лихви просто за секунда трябва да се отвори и веднага затвори и има плюс

Коментар

• Здравейте колеги,надявам се следите отиграванията ми при евройена и добивате представа за характера на този крос.Движенито надолу нямаше импулсен характер,а липсата на стопове под 145.80 показва,че тук изобщо не се очакват сериозни движения надолу засега.На последната ми добавка сложих стоп на 145.90,за да си компенсирам предишния ударен стоп,а t/p оставям засега на 146.70
                    Ако стане нещо съществено при този крос ,своевременно ще ви давам коментар
                    Нека кажем няколко думи и за паундйена-там си имам дълга позиция още от миналата седмица на 211.70,която изобщо не съм пипал,продължавам да чакам нов импулс към 214+

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Айде ако има мераклии за един експеримент на демо разбира се.
                      в 23.59 дълга доларйена за тройна лихва
                      Готово
                      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Айде ако има мераклии за един експеримент на демо разбира се.
                        в 23.59 дълга доларйена за тройна лихва

Коментар

• Лека вечер и успех!
                          аз отивам на един фитнес малко да разпусна.
                          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
                            дали Ауда не е за удължаване-някой има ли мнение?
                            AUD moje da varne i dosta pod teku6tite niva ,ako sraboti stopovete pod 72.70 ,no mislq 4e nqma da padne pod MA200 (na week chart frame) . Dokato ne izlqzat lihvite i komentarite sled tova just stay aside .

Коментар

• Коко,може и да я затворя около 146,ще видя как ще тръгне нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                                Да,стопа ми отиде,но беше тънък,няма страшно.вече имам нова добавка:

add long eurjpy 145.70 ,stop 145.55 ,t/p 146.70

Няма да пада повече,почти съм сигурен

Хоска извинявай че се обаждам, отново ей както правилно отбеляза става за удължаване от 145.40, но и тази поръчка ти е добра и би трябвало да излезе обаче целта небива да е над 145.90 после пак си удължи от 145.40 кат ти е кеф мисля че правилният стоп е под 145 със добавка на 145.40 ако искаш да дължиш аз иначе съм още къс.

http://forexmasters.hit.bg/eurjpySHORT.jpg

Успехи

Коментар

Working...
                                X