IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi
    Май не трябваше да пробива 35. Сега остава надеждата хамъриканците да почнат да го продават на килограм и малко от малко да възвърнем загубите. Скоро не бях ял дървото! Мнения??
    Аз съм настроен късо. и мисля че трябва да видим 1.24 и какво ще прави пазара около тия нива. Но за да се потвърди теорията ми би трябвало да имаме затваряне на деня под 1.25 в следващите 2 3 дена. Иначе може да се запъти отново на север.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Да,стопа ми отиде,но беше тънък,няма страшно.вече имам нова добавка:

add long eurjpy 145.70 ,stop 145.55 ,t/p 146.70

Няма да пада повече,почти съм сигурен

Коментар

• дали Ауда не е за удължаване-някой има ли мнение?

Коментар

• Май не трябваше да пробива 35. Сега остава надеждата хамъриканците да почнат да го продават на килограм и малко от малко да възвърнем загубите. Скоро не бях ял дървото! Мнения??
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• A междувременно движението при Е/Й показа какво ще стане ако има едно рали на долара.

Коментар

• Аз затворих Долар/ШвФр 30 пипа печалба. Въпреки че имаме още стронг BUY сигнал. Но просто срещата за лихвите доста ме притеснява.

Коментар

• е|д

купих 1,2537 стоп 1,2519 Коко, добре ли е стопа така

хаха , удари го
                http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Хоска жалко за стопа ти, не се ядосвай това е нормално и естествено никой неможе да печели винаги. Но грешката ти е май че не се съобрази със факта че кросовете на йената не търпят толкова къси стоп лос

Коментар

• Re: GBP/Kiwi

Първоначално изпратено от koko
                    Първоначално изпратено от dep-j
                    Koko vreme li e za kasi ve4e?

Тоя крос не го познавам добре ще ми отнеме доста време да анализирам нзд и кабела но нзддолар изби доста цели но сега ще иска малко ъп
                    Mai Dona go igrae6e tozi kros.

Коментар

• Каквото и да става,евройена се играе само на дълга,така че нямаме избор
                      Прощавай хоска ама няма такова нещо, няма валутна двойка, която да се играе само в едната посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                        Каквото и да става,евройена се играе само на дълга,така че нямаме избор
                        Хоска, виждам, че познаваш кросовете на хиената. Та въпросът ми е:
                        не се ли опитваш да хванеш и корекция на къс евро/хиена, която е бърза и отрицателния маржин няма голямо значение. Питам те, защото аз съм дълъг от 146.00 с цел около 148.00, а там евентуално да скъся за стотина пипа и след това пак нагоре.

Коментар

• Re: GBP/Kiwi

Първоначално изпратено от dep-j

Тоя крос не го познавам добре ще ми отнеме доста време да анализирам нзд и кабела но нзддолар изби доста цели но сега ще иска малко ъп

Коментар

• GBP/Kiwi

Коментар

• Идеално Митак,стопа сложи ли на 145.80? Ако го пробие ,което е малко вероятно,ще търсим вход първо около 145.60 или 145.20

Ако ти е ударил нулевия стоп не е беда,тук често има такива надлъгвания.Моят стоп е на 145.80,не съм слагал нулев засега.Ако обаче евентуално пробие 145.80,ще видим как ще тества 145.60,ако не се спре там,ще сложа ордер купува на 145.20

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                                Ами хубаво,ако имате излишни пари за губене,сега е момента да продадете евройена,тъкмо ще знаете у кого са отишли паричките ви
                                Но да знаете,не играем наужким,пари не се връщат тук
                                Аз купих на 145,93 ама да видим, днес ще има измама

да, удари ми нула стоп
                                http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

Working...
                                X