If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами хубаво,ако имате излишни пари за губене,сега е момента да продадете евройена,тъкмо ще знаете у кого са отишли паричките ви
Но да знаете,не играем наужким,пари не се връщат тук
Колеги,в момента евройената е около 146.00 ,това е идеален момент за дълга с цел 100п профит,стопа слагайте на 145.80
Давам ви перфектен сигнал за 100 профит,да не кажете после,че съм си правил пас
А какво ще стане с E/Jena ако земат и дигнат лихвата с .50 точки. ?
Абсолютно нищо няма да стане, точно по време на големите движения породени от долара кросовете почти не мърдат
Колеги,в момента евройената е около 146.00 ,това е идеален момент за дълга с цел 100п профит,стопа слагайте на 145.80
Абсолютно нищо няма да стане, точно по време на големите движения породени от долара кросовете почти не мърдат
Пазарът така е замрял,че просто ме избива на майтапи.Те си мислят,че дребните риби като нас сега се чудят какво ще става,но накъдето и да отиде,пак ще ги прецакаме-това те не знаят
Пазара се е свил в 20 пипа. Възможно е да направи същия номер катко когато дигнаха лихвите ЕУ. След решението с 0.25 точки Еврото се обезцени като пазара бил очаквал 0.50.
Мен ме мързи да рисувам, всъщност ме мързи да правя каквото и да е.
Ето защо пускам мнението на един колега който го пусна преди малко, по простата причина че 1-1 виждам нещата така като най-вероятно развитие. Всъщност вие си го знаете де от постовете ми.
Само две думи.
За да е сигурно това развитие 1.2530 небива да пада днес.
Da de i sega kakvo niiakoi sa dobre iformirani zashtoto sa faktor , a na drebosaka shte my napraviiat edin obir clasik i nishto novo de.Tova oficialno go saobshtava che gi e ygovariial , ama niiakakav tekst na rech da e darjal niiama nikade - kakvo sa si govorili te si znaiiat , a inache e pod nadslov - da gi ygovariia da ne prodavat zaradi lixvite. Snachi ytre she xaknat posldnite 0.5% ot raz i shte sprat , no po vaprosa dymichka niiama da kajay za posle a shte kajat shte vidim pokazatelite.
А, след случая когато всички разбраха за тайната договорка на Буш с Джапанките за обезценка на йената нищо неможе да ме учуди, тогава попарата изяде оня пияндурник Линдзи май беше
Sreshtal se e s osnovni igrachi na stock marketa da im prikazva da ne sellvat zaradi visokite lixvi , znachi smiiata da gi nadyiiat zdravo inache zashto shte da gi ygovariia. Shefa na BOJ go otnese za inside pak amerikaneca xodi da ygovariia , ako mojesh gi razbra , toi niiama da im e prikazval nedeite ami neshto shte da e obeshtal mai.
Коментар