IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами хубаво,ако имате излишни пари за губене,сега е момента да продадете евройена,тъкмо ще знаете у кого са отишли паричките ви
    Но да знаете,не играем наужким,пари не се връщат тук

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от Daylight
      Първоначално изпратено от Хоската
      Колеги,в момента евройената е около 146.00 ,това е идеален момент за дълга с цел 100п профит,стопа слагайте на 145.80
      Давам ви перфектен сигнал за 100 профит,да не кажете после,че съм си правил пас
      А какво ще стане с E/Jena ако земат и дигнат лихвата с .50 точки. ?
      Абсолютно нищо няма да стане, точно по време на големите движения породени от долара кросовете почти не мърдат
      Аз по скоро бих продал сега отколкото да купя.
      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
        Колеги,в момента евройената е около 146.00 ,това е идеален момент за дълга с цел 100п профит,стопа слагайте на 145.80
        Правилният стоп е 141.80

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
          Първоначално изпратено от Хоската
          Абсолютно нищо няма да стане, точно по време на големите движения породени от долара кросовете почти не мърдат

Коментар

• Каквото и да става,евройена се играе само на дълга,така че нямаме избор

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската

Коментар

• Колеги,в момента евройената е около 146.00 ,това е идеален момент за дълга с цел 100п профит,стопа слагайте на 145.80

Коментар

• usd/jpy na edin chas e zaformilo adskia triagalnik! mislia da go skusia s malik stop.
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Пак отвратително импулсно влязохме в бай зоната 2530-50

Коментар

• Пазарът така е замрял,че просто ме избива на майтапи.Те си мислят,че дребните риби като нас сега се чудят какво ще става,но накъдето и да отиде,пак ще ги прецакаме-това те не знаят

Коментар

• Пазара се е свил в 20 пипа. Възможно е да направи същия номер катко когато дигнаха лихвите ЕУ. След решението с 0.25 точки Еврото се обезцени като пазара бил очаквал 0.50.

Коментар

• Мен ме мързи да рисувам, всъщност ме мързи да правя каквото и да е.
                          Ето защо пускам мнението на един колега който го пусна преди малко, по простата причина че 1-1 виждам нещата така като най-вероятно развитие. Всъщност вие си го знаете де от постовете ми.
                          Само две думи.

За да е сигурно това развитие 1.2530 небива да пада днес.

Успехи

Коментар

• koko

Da de i sega kakvo niiakoi sa dobre iformirani zashtoto sa faktor , a na drebosaka shte my napraviiat edin obir clasik i nishto novo de.Tova oficialno go saobshtava che gi e ygovariial , ama niiakakav tekst na rech da e darjal niiama nikade - kakvo sa si govorili te si znaiiat , a inache e pod nadslov - da gi ygovariia da ne prodavat zaradi lixvite. Snachi ytre she xaknat posldnite 0.5% ot raz i shte sprat , no po vaprosa dymichka niiama da kajay za posle a shte kajat shte vidim pokazatelite.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• А, след случая когато всички разбраха за тайната договорка на Буш с Джапанките за обезценка на йената нищо неможе да ме учуди, тогава попарата изяде оня пияндурник Линдзи май беше

Коментар

• Ben

Sreshtal se e s osnovni igrachi na stock marketa da im prikazva da ne sellvat zaradi visokite lixvi , znachi smiiata da gi nadyiiat zdravo inache zashto shte da gi ygovariia. Shefa na BOJ go otnese za inside pak amerikaneca xodi da ygovariia , ako mojesh gi razbra , toi niiama da im e prikazval nedeite ami neshto shte da e obeshtal mai.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X