Сори мъничко над 2820 е стопа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
EURUSD
Първоначално изпратено от kokoВардете за сел скоро при еврото но още е рано
На това ниво много яко запецна, като имаше тикове с големи скокове и в двете посоки!!!
Не мога да разбера, колеги, новините от САЩ не са ли добри, ма'аму стара???
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaylightПазара днеска се държи като ощипана девойка. Имам дълги
USD/CAD от 1.1115.
Az sa6to sam long (malko pod 1.11) ,no celta mi e srednosro4na s dobavki (dori i pod 1.10 -ako stigne ) .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКолеги внимавайте в евродолар е твърде възможно да направим високо затваряне днес, теста на 2730 по принцип говори че имаме още малко път нагоре май, така че играйте разумно и с малко, аз вчера пуснах как би се развил сценарии Биг Мама, ако обаче влезем в кутията над 2820 пътя към върхът е отворен
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoАз пак ще Ви подсетя който има желание да си впрегне мозъка върху дясната страна на доларйена, аз специално ще се затворя през уйкенда и ще я уча от 20 години насам как се държи, вече съм си заредил и котировки на тестер, идеята е да направим един качествен анализ който да ни каже как да "избием рибата" разбира се ако си заслужава това е идеята на повечето глави да мислят. Трябва да изпипаме всичко - входове добавки хеджове така че ако си заслужава такава каруца да натварим че после после поне година да почиваме на някой исланд хехе.
Трябва също така да решим къде да обсъждаме развитието така че никой да не ни пречи.
Успех
Може да се направи отделна тема за тази дискусия, та да може и ние зайците да научим нещо.Няма да досаждам с тъпи въпроси обещавам
Коментар
-
ХеХе колега техник, във фрии зоната няма да има ефект такава тема и ще ти кажа защо, с голяма част от колегите пишещи там подържаме постоянно контакт по скайп, всъщност от този сайт имаше нужда и той беше създаден и именно по едно време имаше проблеми в инвестора и решихме че трябва нещо свежо ново фрии, баба гица пое инициативата, абе да не ви говоря какви планове имахме и се получи, получи се доста добре. Но там колегите имат опит и за тях няма да е интересно едно такова нещо, тук ценното не е че ще нахраним някой с риба казвайки му ще стануш милионер правейки това и това, а ценното ще е да види стъпка по стъпка какво се прави, тоест вървене по пътя на зрънцето грозде до шампанското което изпиваш накрая. Тук говорим за един процес от анализ на техника фундамент "на книга" до правене на трейдинг план и отиграването на такъв и всичко това в реално време. Това е ценното процеса да се види как се създава продукта как се реагира в критични ситуации и прочие.
Значи една такава дискусия няма да има ефект във фриито защото повечето от колегите знаят как се прави това, а идеята е обучение а не пари, дори и инвестора не е добра идея хехе. Между другото една позната започна работа в инвестора и заради нея се върнах да пиша тук иначе и аз бях обиден на инвестора от гуми и прочие преди време. Но пък това роди зоната хехе което не е малко демек всяко зло за добро
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от 4x_technikДотук добре, НО ще вметна следния факт.
Като пуснем една линия, свързваща върховете от 1998. 2002 и 2005 година се получава една доста сериозна съпротива, минаваща в момента на около 119 .Мисълта ми е, че докато нямаме пробив на тази линия не бих градил дългосрочни лонг позиции .
Колега това няма значение, тук идеята за която става дума е друга, говоря че имаме индикации за зделка която се случва веднъж на 3 години тоест нещо от сорта ако си вкараш 1к до края на годината да си извадиш над 100к в най-добрият случай а в най лошият да си си "на парите", но причината да я спомена е не заради друго а защото смятам че е ценно и по-младите колеги учавствайки в такава дискусия могат да придобият опит как се прави дългосрочен анализ, как се отиграва, какво е товарене на каруца и прочие неща на практика които са по-ценни от който и да е учебник.
Иначе си прав за долархиена, моят ментор преди 3 години направи един удар с австралииският долар - говоря за над 1м печалба за няколко месеца и ми показа на практика каруцарският метод но си прав за да е като по учебник трябва да се прави в бавна суапова двойка за да може хеджирането през кросове да става със по-бързи такива, няма значение де, въпросът е че тогава ми каза гледай такива моменти има много рядко и аз гледам хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от 4x_technikДотук добре, НО ще вметна следния факт.
Като пуснем една линия, свързваща върховете от 1998. 2002 и 2005 година се получава една доста сериозна съпротива, минаваща в момента на около 119 .Мисълта ми е, че докато нямаме пробив на тази линия не бих градил дългосрочни лонг позиции .
Колега това няма значение, тук идеята за която става дума е друга, говоря че имаме индикации за зделка която се случва веднъж на 3 години тоест нещо от сорта ако си вкараш 1к до края на годината да си извадиш над 100к в най-добрият случай а в най лошият да си си "на парите", но причината да я спомена е не заради друго а защото смятам че е ценно и по-младите колеги учавствайки в такава дискусия могат да придобият опит как се прави дългосрочен анализ, как се отиграва, какво е товарене на каруца и прочие неща на практика които са по-ценни от който и да е учебник.
Иначе си прав за долархиена, моят ментор преди 3 години направи един удар с австралииският долар - говоря за над 1м печалба за няколко месеца и ми показа на практика каруцарският метод но си прав за да е като по учебник трябва да се прави в бавна суапова двойка за да може хеджирането през кросове да става със по-бързи такива, няма значение де, въпросът е че тогава ми каза гледай такива моменти има много рядко и аз гледам хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКолега Dep-j е за това 1.18 дето го спомена ако падне 1.14-15 те признавам и за пореден път ти свалям шапка, що ме питаш като явно си технически по-грамотен от мен, наистина 1.18 е тренд ревърсал левъла а 1.14 е гара разпределителна.
БРАВО
Коментар
Коментар