IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vallko
    Как е приятели ПИЧЕЛИТИ ЛИ ? Къде отиде Дон Карлос бе, от всички в тоя чат той май най - много ги разбира нещата.
    Dona mislq ne targuva intraday.

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
      Първоначално изпратено от Daylight
      Пазара днеска се държи като ощипана девойка. Имам дълги
      USD/CAD от 1.1115.
      Ako igrae6 za intraday malko viso4ko si gi kupil.buy zonata v momenta e okolo 1.1060/75.
      Az sa6to sam long (malko pod 1.11) ,no celta mi e srednosro4na s dobavki (dori i pod 1.10 -ako stigne ) .
      Целта не ми е интрадей и затова съм и без стоп. Просто ми заприлича на един М2 М4 пазар. Ако пробие 1.1083 то тогава ще го мисля къде ще добавям. Ако не пробие то мисля че скоро ще видим 1.12.
      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Как е приятели ПИЧЕЛИТИ ЛИ ? Къде отиде Дон Карлос бе, от всички в тоя чат той май най - много ги разбира нещата.

Коментар

• А бе къде е Хоската ??
          -АКО СМЯТАШ, ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСИЛИЯТА ТИ, УДВОИ ПОСТОЯНСТВОТО СИ

Коментар

• Re: SPEKO

Първоначално изпратено от supertrader
            Има вариант при който прави двоен връх на дневна и това трябва да му е върха тогава уж , предполагам че ще го подмине обаче , сега вече пак зависи само от цената на петрола и златото.
            Благодаря, че ме светнахте!

Коментар

• SPEKO

Има вариант при който прави двоен връх на дневна и това трябва да му е върха тогава уж , предполагам че ще го подмине обаче , сега вече пак зависи само от цената на петрола и златото.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Спеко аз сега ще те апострофирам теб. Каква лоша зделка бе пич това тук е гара разпределителна ами това ще е стопа ми който ако падне най-няма да ме е яд, ами ясно че ако 2820 че падне че сме още бая ъп, но забелижи ти коментираш нещо без да знаеш кой влак ще тръгне и забележи нещо дори и да е твоят за 1.3350 то пак на 30м графика ни трябва 1.2642 приятелю, ще си говорим довечера и ще видим кой крив кой прав

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO

аз мисля че до 6 ч сме на 2860-90
                  абсурд!

Коментар

• eur/usd

Добре,че съм тъп и упорит и когато всички говореха за нива при еврото 1.23..1.22 и така нататък си държах дългите евра и всеки ден хеджирах за да прибирам частична печалба,докато си доизграждам дългата позиция :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                      Първоначално изпратено от koko
                      Мен ме ядоса продадох и евро 1.2760 стоп 1.2830 ТП 1.2642 Нещо още можеше да почакам но ме мързи отивам да пия 1 бира
                      лоша сделка
                      но все пак успех
                      аз мисля че до 6 ч сме на 2860-90

Коментар

• eur/usd

Колеги 1.30 ще видим ли ? Мисля,че имаме незавършена работа нагоре.

Коментар

• E/Sfr.

Koko sell zone tuk pri 156.70/85 li e ?S pyrva cel 156.20/25 , s/l 157.20

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Мен ме ядоса продадох и евро 1.2760 стоп 1.2830 ТП 1.2642 Нещо още можеше да почакам но ме мързи отивам да пия 1 бира
                            лоша сделка
                            но все пак успех

Коментар

• сел зоната няма да я изчакам, вече влязох къс от 2757

Коментар

• Мен ме ядоса продадох и евро 1.2760 стоп 1.2830 ТП 1.2642 Нещо още можеше да почакам но ме мързи отивам да пия 1 бира

Коментар

Working...
                                X