IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Supertrader, не знам защо, ама Иран да намалят износа или да го спрат...съмнява ме. Ще им се види нанагорно. Долара вярвам да дръпне малко.

Коментар

• eur/usd

Na 4h grafika reindja,v koito sme predstavlqva udyljena 4-ta vylna ot 5-ica vyzhodqshti spored men.Ako se okaja prav ni ochakva 5-ta vylna nagore i shte dostignem 1.3127.
      Obosnovkata mi da mislq taka e,che dolnata granica na reindja se qvqva pochti 38,2% korekciq na golqmoto vyzhodqshto dvijenie ot 1.2065 do 1.2970.

Коментар

• Iran

Nqma koi da gi ostavi spored men.Shte stradat ako napravqt neshto tolkova smelo :-)

Коментар

• Коко

В общи линии чакаме Иран да спрат износа на петрол на региона - да го блокират , дали ще го направят?
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
            Защо имам гадното чувство че на седмична ще атакува 31-315? До снощи бях твърдо убеден за на ЮГ. Сега влизам в платформата и съм изненадан. Дано не съм прав, че имам къси. Да не чакам септември месец, и само да захранвам сметка. Голям майтап ще падне!!
            На седмична има потвърдени цели около 1.34 въпросът е да корегира преди това поне до 2650

Коментар

• Защо имам гадното чувство че на седмична ще атакува 31-315? До снощи бях твърдо убеден за на ЮГ. Сега влизам в платформата и съм изненадан. Дано не съм прав, че имам къси. Да не чакам септември месец, и само да захранвам сметка. Голям майтап ще падне!!
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Здравейте, братя и сестри. Днес затворих с достатъчен +, с изключение на CHF (с който направо си се прекарах, но ще дойдат и белите му дни!). Надявам се и повечето от вас да са яхнали вълната
                Долара май добре ще ни напълни касичките до някой ден...вие какво ще кажете?

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от neron79
                  Здравейте Колеги!
                  Аз продадох на 1.2959 с 80 % 0т акаунта.
                  И каквото сабя покаже!
                  Или много или нищо!
                  А и акаунта ми не е малък!
                  Много успехи на всички!
                  Neron,
                  следващия път като се чудиш, затвори частично позицията на профит (половината например), останалите ги стопирай на 0 и тогава нека сабята показва каквото ще.

Коментар

• Първоначално изпратено от фен1
                    долара е силен
                    и спрямо jpy поскъпва също
                    Виж варианта йената да е слаба в този случай.

Коментар

• долара е силен
                      и спрямо jpy поскъпва също

Коментар

• abe tuka nikoi li ne gleda gbp/usd..dokato se obsujda ewroto ,koeto pochti ne dwiji ,cabela naprawi 100pipsa na short trade....ima edin scenarii da se wurne do 8880 i posle pak nadolu ,no se nadiawam che niama da mi prichini tozi stres
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от mitak1969
                          Първоначално изпратено от neron79
                          Според мен сега 1.2954 го спира и отиваме надолу!
                          Е наистина е малко рисково ,но това е живота!
                          След това ако загубя слет 5 години ще играя пак на реална!

Хайде данооооооооооо!
                          Защо точно 1,2954
                          1.2957 е 61,8%

Коментар

• Първоначално изпратено от efesbe
                            te amerikancite mai po4ivat dnes ili se barkam!?!
                            Германците почиват, но това няма голямо значение
                            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• te amerikancite mai po4ivat dnes ili se barkam!?!

Коментар

• sled malko ostavat samo amerikan4ite samo tova 6e kaja

Коментар

Working...
                                X