Supertrader, не знам защо, ама Иран да намалят износа или да го спрат...съмнява ме. Ще им се види нанагорно. Долара вярвам да дръпне малко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
eur/usd
Na 4h grafika reindja,v koito sme predstavlqva udyljena 4-ta vylna ot 5-ica vyzhodqshti spored men.Ako se okaja prav ni ochakva 5-ta vylna nagore i shte dostignem 1.3127.
Obosnovkata mi da mislq taka e,che dolnata granica na reindja se qvqva pochti 38,2% korekciq na golqmoto vyzhodqshto dvijenie ot 1.2065 do 1.2970.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiЗащо имам гадното чувство че на седмична ще атакува 31-315? До снощи бях твърдо убеден за на ЮГ. Сега влизам в платформата и съм изненадан. Дано не съм прав, че имам къси. Да не чакам септември месец, и само да захранвам сметка. Голям майтап ще падне!!
Коментар
-
Re: eur/usd
Първоначално изпратено от neron79Здравейте Колеги!
Аз продадох на 1.2959 с 80 % 0т акаунта.
И каквото сабя покаже!
Или много или нищо!
А и акаунта ми не е малък!
Много успехи на всички!
следващия път като се чудиш, затвори частично позицията на профит (половината например), останалите ги стопирай на 0 и тогава нека сабята показва каквото ще.
Коментар
-
Re: eur/usd
Първоначално изпратено от mitak1969Първоначално изпратено от neron79Според мен сега 1.2954 го спира и отиваме надолу!
Е наистина е малко рисково ,но това е живота!
След това ако загубя слет 5 години ще играя пак на реална!
Хайде данооооооооооо!
Коментар
Коментар