Първоначално изпратено от Daylight
Тези дни се начетох на какви ли не глупости по сайтовете,
днес в един анализ чета колко бил разочарован форекс пазар от това че САЩ няма да вдигат лихвите известен период. а пък как ЕЦБ щяла вече да бъде по агресивна.
Е кой разумен човек си е помислил че еврото, петрола, златото и лихвите ще се покачват постоянно. Къде ще отиде баланса на цялата световна икономика.
А някой задавал ли си е въпроса какво става с него самия при едно поскъпване на петрола с 10 долара за барел. Повече разходи, по скъпи стоки зависими от тази суровина. след това идва недостига на заплата която получава и.т.н.
Аз лично смятам че долара ще си възвърне позиците много скоро било то и след достингане на връх при еврото.
Другия месец ЕЦБ ще вдигне лихвите за да спре инфлацията, еврото ще поевтине, и долара пак ще се върне на предходните си нива.
Аз не обичам американците, те може в момента и някаква история да къдрят около Иран. Но каквото и да правят няма да оставят да им поевтинява долара. Ще имат полза от това до едно време. Скъпото евро не изгодно и за Европа.
Чета по руските сайтове някой банки какво прогнози дават всеки ден, и се чудя някои от там как отцеляват като 70% от случайте не познават посоката за деня.
Графиката която коко е пуснал по долу според мен е много точна.
Аз съм доста зелен в форекса, в началото си нулирах едната сметка, после си отворих нова и от там спечелих малко, после пак си нулирах сметката. от първата сметак бях останал с 19 лв. и след това ги направх за извесно време 130. Това го казвам не за да се хваля, а просто да кажа на тези който са си нулирали сметките като мен да не се отказват и отблъскват от форекса.
Играя с малко пари и затова си затворих някой позиции на минус, ако имах достатъчно пари щях да ги оставя, и суап-а си беше с мен, и мисля че още преди средата на юли ще имаме движение надолу до 1.2400.
Коментар