IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Daylight
    Ей напълни се с разбирачи тоя форум. Все изпълзяват разни от някъде. Лошото е че говорят като професори а не са помирисвали реал и 0 акаунт.
    Както има една дума войник без рана не е войник.
    Айде по скромно и с уважение ако обичате.
    да ти кажа доста си прав. Аз играя само реал. защото никога на демо човек не може да се научи да цени парите и психологически е съвесем различно.
    Тези дни се начетох на какви ли не глупости по сайтовете,
    днес в един анализ чета колко бил разочарован форекс пазар от това че САЩ няма да вдигат лихвите известен период. а пък как ЕЦБ щяла вече да бъде по агресивна.
    Е кой разумен човек си е помислил че еврото, петрола, златото и лихвите ще се покачват постоянно. Къде ще отиде баланса на цялата световна икономика.
    А някой задавал ли си е въпроса какво става с него самия при едно поскъпване на петрола с 10 долара за барел. Повече разходи, по скъпи стоки зависими от тази суровина. след това идва недостига на заплата която получава и.т.н.

Аз лично смятам че долара ще си възвърне позиците много скоро било то и след достингане на връх при еврото.

Другия месец ЕЦБ ще вдигне лихвите за да спре инфлацията, еврото ще поевтине, и долара пак ще се върне на предходните си нива.
    Аз не обичам американците, те може в момента и някаква история да къдрят около Иран. Но каквото и да правят няма да оставят да им поевтинява долара. Ще имат полза от това до едно време. Скъпото евро не изгодно и за Европа.

Чета по руските сайтове някой банки какво прогнози дават всеки ден, и се чудя някои от там как отцеляват като 70% от случайте не познават посоката за деня.

Графиката която коко е пуснал по долу според мен е много точна.

Аз съм доста зелен в форекса, в началото си нулирах едната сметка, после си отворих нова и от там спечелих малко, после пак си нулирах сметката. от първата сметак бях останал с 19 лв. и след това ги направх за извесно време 130. Това го казвам не за да се хваля, а просто да кажа на тези който са си нулирали сметките като мен да не се отказват и отблъскват от форекса.
    Играя с малко пари и затова си затворих някой позиции на минус, ако имах достатъчно пари щях да ги оставя, и суап-а си беше с мен, и мисля че още преди средата на юли ще имаме движение надолу до 1.2400.

Коментар

• Абе има още нещо. С тази лихва и лихвения диференциал ще направи долара много атрактивна инвестиция. Всички видове парични еквиваленти ще се търсят доста. Което естествено ще доведе до поскъпването на долара. Това движение показва разочарование, но е обратно на фундамента. Така че по скоро ще имаме продоларови настроения. ЕЦБ едва ли ще може да издържи на темпа на ФЕД. въпреки упвличеното предлагане на пари, което е било рекордно, което всъщност е даване на кредити( което довежда до инфлация).
      Все пак Американската икономика е доста по експлозивна от Европейската.
      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
        СТ,напротив,тогава беше рисковано,нагласата на пазара беше за надолу,докато сега нагласата е категорично за нагоре
        Хоска, как може да ме дразниш така, каква категорична нагласа за нагоре, абе нали ти казах 2820 трябва да падне че това да стане та ние сега сме на един от най здравите резистънси и да го тестваме ще откатнем стотина пипа, абе луди ли сте бе абе как да ви го натъпча в главата че бай е след 2820 а от тук е селлллллллллллллллллл

Коментар

• СТ,напротив,тогава беше рисковано,нагласата на пазара беше за надолу,докато сега нагласата е категорично за нагоре

Коментар

• Мечо Памукчиев

Мого късно , на 1.25 трябваше да се купува евро когато той го купи!
            D.Y.F-091066

Коментар

• Добавка къса 2786

Коментар

• Аз пак ще ви припомня това от вчера НИЕ ПЕРФЕКТНО ИЗПЪЛНИХМЕ ЦЕЛТА НА БИГ МАМА и тук се решава дали е тя или не.
                Хайде успех че се ядосах

http://forexmasters.hit.bg/eurusd3.gif

Коментар

• Ей напълни се с разбирачи тоя форум. Все изпълзяват разни от някъде. Лошото е че говорят като професори а не са помирисвали реал и 0 акаунт.
                  Както има една дума войник без рана не е войник.
                  Айде по скромно и с уважение ако обичате.

Коментар

• Въпросът е под или над 2730 ще затворим месеца

Коментар

• Опря в H3

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                        Браво, Хоска, перфектна ти е играта.

КОКО, какво има да разбираш, пич. Кви сел зони, какви 5 лева. На теб цялата ти игра е еврото като направи 150 пипа да го законтриш. В рейджа вървиш, ама тръгне ли тренд...
                        Хайде престанете аман, добре нека говорим довечера аз съм казал СЕЛ ЗОНА 2760-90 СТОП ЗОНА 2830 АЙДЕ НЕКА ПАЗАРА МЕ ОБОРИ ПЪРВО

Коментар

• Евротренда сеърши през 2004 година. От тогава не виждам да е имало нов връх и тренд линият изби и всичко.

Коментар

• добавка на късите 2787

Коментар

• Браво, Хоска, перфектна ти е играта.

КОКО, какво има да разбираш, пич. Кви сел зони, какви 5 лева. На теб цялата ти игра е еврото като направи 150 пипа да го законтриш. В рейджа вървиш, ама тръгне ли тренд...
                              ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Коко,чисто технически си прав,че е погрешно,но в момента пазарът е много разочарован от долара,защото този спад до 2480 беше именно заради очаквания за повече лихви тази година,но след като тези очаквания бяха попарени,сега се връща статуквото на силния евротренд.
                                Сега като излетим нагоре ще добавям при всяко връщане!

Коментар

Working...
                                X