IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой колега питаше вчера за опции, ако някой му се занимава нека сметне дали е разумно до започнем хиената с повече хеджирайки с опция.

Коментар

• Аз също като хоската имам добавка
      Short e$ 1.2787 stop 1.2827 TP 1.2660

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от supertrader
        Иначе мисля че ще пада , може и от тука , дава абсурдно високи цели по малките времеви рамки , не може да бъде.
        Би трябвало от тук да падне, според мен дори и да иска ход нагоре това може да стане само от 1.26 ниво, това на часовите графики го виждам но за да се реализира му трябва въздух 2630-60 дори и на тях

Коментар

• Koko

Иначе мисля че ще пада , може и от тука , дава абсурдно високи цели по малките времеви рамки , не може да бъде.
          D.Y.F-091066

Коментар

• koko

Виж графиката от онзи линк дето съм го пуснал се тегли , забрави че аптренда ще издържи койзнае колко за 10 фигури ти говоря не за 1-2.1-2 фигури и срещу тренда по малки графики ги правим лесно и често наобратно , номера е един път да хванем десятка. Само дето още ситуацията при кабела и швейцареца не е такава на седмична но ще стане , еврото е е важно защото е най-филтрирано и с най-големи обеми е поне така ми се ще.
            D.Y.F-091066

Коментар

• СТ, аз лично ще се радвам да видя 1.34 или по-скоро ми се ще да видя 109 при хиената. Но мисля че сега имаме нужда от малко нисък рейндж. Другият сериозен мотив е биг мама, ако сме в нея то трябва 2820-50 да се бетонира, но това са средносрочни идеи, мисля че 100-200п от тук ги имаме в къса но да видим

Коментар

• Koko & Хоската

Нищо важното е единя от едната страна да купува , другия от другата да продава и двамата да затваряте на профит , пък до кога Гео беше писал - Докато ви изтърпят!
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                  Здравейте колеги,прекарах цяла нощ в следене на азиатската сесия и се убеждавам в категоричната нагласа на пазара в полза на еврото.Направих нова добавка на 1.2783

Ооооо Хоска пак сме на различните страни на барикадата

Коментар

• koko

Ситуацията казва че не става за краткосрочно позициониране , затова вземете поне този път се позиционирайте за по дълго време , може и 34 да удари но после 1850 е сигурно , а с него ще пробие големия съпорт на седмична и тaм знаеш какво следва. Все още се гледа и вариант 1.42 но при еврото двес се отрече , при кабел и дол-швейцарец го има защото още не се е изместила голямата съпротива. Поне веднъж трябва да се направи не става за отиграване на реиндж -никак не става , освен ако не си си наумил на 30мин да го отиграваш и на час.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Daylight

Илюзия е че ФЕД ще спрат да качват лихвата , те няма да се спрат преди да са обърнали трайно тренда трябва им пробив на трендлинията на седмична , работата става много елементарна , на мястото на ЕЦБ бих си налегнал парцалките ако не искам лихвените нива да скочат до ниво което да затормози кредитирането , от там ръста че и да се отрази на икономиката на зоната - алтернативен вариант просто липсва.Варианта с лихвената надпревара ще има същия изход но при други нива на лихвите , за ФЕД могат да бъдат 10% , за ЕЦБ не могат да си позволят такъв лукс 10% лихви и само ако тръгват да го догонват в последствие заедно с ФЕД ще трябва да вървят надолу но какво ще си направят икономиката не ми се мисли - ще разпаднат зоната така.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Аз ще съм доволен и на 2680, затова и таргета на късите ми е там.

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
                          Koko te da ni izklatqt pa ni e 4etem xaxaxax....neznam taq kaka kak e no az otvreme na vreme 4eta komentari ot UBS i da ti kaga 4estno te se dobligavat pove4e do na6eto mislene otkolkoto tipi4noto nadmenno bankero-evreisko az sam long i tova 4e pazara varna 6-7 figuri ne me briga vaob6te 6toto bla bla bla....Kak go vigda6 ?/$ i leka sedmica i na teb

Аз както казва колегата мечо памухчииски съм контра на пазара хехе.
                          Еврото го виждам със доста здрав резистънт 2820-30-50 търсещ тест 1.26 и евентуално ретест на дъното, вероятността според мен е над 70% и тъй като за мен това е голям процент аз съм къс.
                          Успешна седмица и на теб колега

Коментар

• Здравейте колеги,
                            USD/CAD удари стопа ми на +(много близо до цената го бях сложил). Ако подаде силни сигнали занагоре пак ще купя. Днеска да се надяваме въпреки призивите на анализаторите да продават долара да видим една корекциика. 4 Юли американците са патриотично настроени ще видим какво ни чака.
                            Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• evro

http://up-file.com/download/8fa5c2429235/tar-.gif.html
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Здравейте колеги,прекарах цяла нощ в следене на азиатската сесия и се убеждавам в категоричната нагласа на пазара в полза на еврото.Направих нова добавка на 1.2783

Коментар

Working...
                                X