Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
ХеХе всеки един си намира причина да отвори позиция, аз обаче обикновенно като отворя позиция след това почвам да търся недостатъци, нямам в предвид конкретният случай разбира се, говоря по принцип, на това нещо в маркетинга му казват "конгнетивен дисонанс" хехе. Аз мисля че затварянето ще е високо то това ясно де а в понеделник и вторник очаквам отвратително тесен рейндж, в сряда ход до 2640 и после незнам пазара ще каже.
Успехи
Коментар
-
В Германия може да си гледат футбол, но хамъриканците са далеч от тази игра! И то много далече. За Коко: Слаб съм в техническите анализи, а избягвам да чета и чужди, защото само ме подвеждат. Аз достатъчно съм си побъркан и без чужда помощ. Та с две думи - прав си, неестествено е по средата на годината долара да поевтинява рязко. Ако бе в края на годината, когато са се натрупали всички негативи от фундамента, приемам го. Но за лятото е удачно едно тясно рейнджово движение, а октомври да надуем платната! За тази вчер, в най-добрия случай да пробием 28. Сигурно малко тъпо ви звучи това, но понякога играя малко интуитивно. А сега да погледаме дузпи!!! Ха-ха-хааааа!!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
brayan
Това че ЕЦб ще вдигне лихвата ще се окаже блъф , защото ЕЦБ има голямо желание да не се стига до високи нива на лихвите. Възможно е да опитат сега да ги оставят на това ниво с надеждата че и ФЕД ще могат да си го позволят.Проблема е точно в петрола и златото , и най-вече в петрола , трябва да му се наситят на този тренд - не може да продължава с тази си амплитуда и посока - това най-малкото не е разумно , а ще се окаже и опасно за самите производители . Но нищо светът нали трябва да се развива има технологии които събират прах заради високата си цена , тя пък е висока понеже не носят приходи , като почнат да носят и цената им ще падне , нали трябва да има развитие - или както се казва всяко зло за добро.На практика ние търгуваме интрадей или поне аз това правя , естественно че на резистън продавам , то друго не мога да направя. Търговията интрадей е агресивна , факторите са два риск и агресия. Риска не нараства пропорционално на агресивността , напротив понякога агресивната търговия е начина да падне риска.Иначе не че ми убягва нагласата , аз Коко го предупредих като каза че си затворил дългата а и той после писа че е наясно че може и да избие нагоре.Вярно е че може да се печели от това занимание , но е абсолютна лъжа че може да не се загуби. И Дон Карлос беше писал - допускам да загубя една или две сделки.А ние при нашия стил на търговия ежедневно губим , аз също губя нерядко , по баланс нещата обаче се движат добре и с добри темпове.Имам желание да скъся кабел от 1.94 иначе , но си търгувам отсечки в движението на цената и предпочитам да са много прави без завои , вчера имах дълъг кабел , днес се прекарах с дълго евро , добри отсечки хванах и съм доволен.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiАз пък не виждам никакъв смисъл в спора. Сега е Американска сесия, и хамъриканците си продават долара на килограм. Аз съм дълъг, и имах лимит на 80, но го премахнах! Поне до довечера, 24,00 техническите индикатори няма да работят! А утре вече ще имаме достатъчно време да анализираме.
Коментар
-
Аз пък не виждам никакъв смисъл в спора. Сега е Американска сесия, и хамъриканците си продават долара на килограм. Аз съм дълъг, и имах лимит на 80, но го премахнах! Поне до довечера, 24,00 техническите индикатори няма да работят! А утре вече ще имаме достатъчно време да анализираме.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от ХоскатаСТ,напротив,тогава беше рисковано,нагласата на пазара беше за надолу,докато сега нагласата е категорично за нагоре
Коментар
Коментар