IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Аз обаче за доларйената сериозно ви говоря, сега уйкенда и Идеан, който е мастер, ще направи големите графики и почваме да се блъскаме тук идеята е не да направим пари а да изминем процеса от анализа до отиграването, или разбира се неотиграването ако анализа каже НЕ.
    Аз съм за с двете ръце. Пък после може да се напием
    http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Аз обаче за доларйената сериозно ви говоря, сега уйкенда и Идеан, който е мастер, ще направи големите графики и почваме да се блъскаме тук идеята е не да направим пари а да изминем процеса от анализа до отиграването, или разбира се неотиграването ако анализа каже НЕ.

Коментар

• ХеХе всеки един си намира причина да отвори позиция, аз обаче обикновенно като отворя позиция след това почвам да търся недостатъци, нямам в предвид конкретният случай разбира се, говоря по принцип, на това нещо в маркетинга му казват "конгнетивен дисонанс" хехе. Аз мисля че затварянето ще е високо то това ясно де а в понеделник и вторник очаквам отвратително тесен рейндж, в сряда ход до 2640 и после незнам пазара ще каже.
        Успехи

Коментар

• koko ,gledai batka krasota ....mnogo obicham kogato fundamenta se prepokrie s technikal ...izpulni si celite franka!..oshte edna prichina da skusiawam ot tuka ewro/usd

Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• трябва да има най малкото профит тейкинг
            Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• къса Е?Д от 1.2782. може би избързах, но ще го мисля после.

Коментар

• Добър канадец направих днес.Оставих и за 1.230. Коко, като погледна всичко, което си написал, ми идва да кажа само едно съвсем приятелско "Евалла".

Коментар

• Затворих малко канадски гъски на 1169

Коментар

• колега DEP-J как е USD/CAD? държиш ли ?

Коментар

• В Германия може да си гледат футбол, но хамъриканците са далеч от тази игра! И то много далече. За Коко: Слаб съм в техническите анализи, а избягвам да чета и чужди, защото само ме подвеждат. Аз достатъчно съм си побъркан и без чужда помощ. Та с две думи - прав си, неестествено е по средата на годината долара да поевтинява рязко. Ако бе в края на годината, когато са се натрупали всички негативи от фундамента, приемам го. Но за лятото е удачно едно тясно рейнджово движение, а октомври да надуем платната! За тази вчер, в най-добрия случай да пробием 28. Сигурно малко тъпо ви звучи това, но понякога играя малко интуитивно. А сега да погледаме дузпи!!! Ха-ха-хааааа!!
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• brayan

Това че ЕЦб ще вдигне лихвата ще се окаже блъф , защото ЕЦБ има голямо желание да не се стига до високи нива на лихвите. Възможно е да опитат сега да ги оставят на това ниво с надеждата че и ФЕД ще могат да си го позволят.Проблема е точно в петрола и златото , и най-вече в петрола , трябва да му се наситят на този тренд - не може да продължава с тази си амплитуда и посока - това най-малкото не е разумно , а ще се окаже и опасно за самите производители . Но нищо светът нали трябва да се развива има технологии които събират прах заради високата си цена , тя пък е висока понеже не носят приходи , като почнат да носят и цената им ще падне , нали трябва да има развитие - или както се казва всяко зло за добро.На практика ние търгуваме интрадей или поне аз това правя , естественно че на резистън продавам , то друго не мога да направя. Търговията интрадей е агресивна , факторите са два риск и агресия. Риска не нараства пропорционално на агресивността , напротив понякога агресивната търговия е начина да падне риска.Иначе не че ми убягва нагласата , аз Коко го предупредих като каза че си затворил дългата а и той после писа че е наясно че може и да избие нагоре.Вярно е че може да се печели от това занимание , но е абсолютна лъжа че може да не се загуби. И Дон Карлос беше писал - допускам да загубя една или две сделки.А ние при нашия стил на търговия ежедневно губим , аз също губя нерядко , по баланс нещата обаче се движат добре и с добри темпове.Имам желание да скъся кабел от 1.94 иначе , но си търгувам отсечки в движението на цената и предпочитам да са много прави без завои , вчера имах дълъг кабел , днес се прекарах с дълго евро , добри отсечки хванах и съм доволен.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• В края на деня и на седмицата сме, светът гледа футбол интересно да ли след малко ако Германия победи да ли няма да дръпе с 10п еврото нагоре Това на майтап, то за тази седмица каквото се видяло видяло, да разпускаме вече

Понеделник и вторник САЩ почиват

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                            Аз пък не виждам никакъв смисъл в спора. Сега е Американска сесия, и хамъриканците си продават долара на килограм. Аз съм дълъг, и имах лимит на 80, но го премахнах! Поне до довечера, 24,00 техническите индикатори няма да работят! А утре вече ще имаме достатъчно време да анализираме.
                            Георги длъжни сме да порейнджим малко 2790-2440 нещо такова ми се струва долу незнам къде и след тоя рейндж да стане ясно дали 3350 или 11

Коментар

• Аз пък не виждам никакъв смисъл в спора. Сега е Американска сесия, и хамъриканците си продават долара на килограм. Аз съм дълъг, и имах лимит на 80, но го премахнах! Поне до довечера, 24,00 техническите индикатори няма да работят! А утре вече ще имаме достатъчно време да анализираме.
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Първоначално изпратено от Хоската
                                СТ,напротив,тогава беше рисковано,нагласата на пазара беше за надолу,докато сега нагласата е категорично за нагоре
                                Хоска, как може да ме дразниш така, каква категорична нагласа за нагоре, абе нали ти казах 2820 трябва да падне че това да стане та ние сега сме на един от най здравите резистънси и да го тестваме ще откатнем стотина пипа, абе луди ли сте бе абе как да ви го натъпча в главата че бай е след 2820 а от тук е селлллллллллллллллллл
                                Razbira se 4e e sellllllllll s 1 cel 127.20/30.

Коментар

Working...
                                X