koko pro6tavai 4e se namesvam no az sam novi4ak tuk i dosta raboti ne gi razbiram o6te,no bi li mi kazal ne6to pove4e za kostenurkata?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от looserПривет!
Някой да се е абонирал за прогнозите на Iris? Тук в БГ няма PayPal и как да му пратя пари на човека?
Хайде да се съберем хора, да му пратим и да ползваме 1 поща всички. Така ще ни излезе и по-тънко. Той човека 100$ иска на година.
А иначе долара на почти всички графики на седмична е заформил една от най-ивестните фигури. Глава с раменеЩе се качи с 16 цента минимум в средносрочен период според мен.
Успех!
Коментар
� -
Re: gbp/cad
Първоначално изпратено от PULвреме е да затворим късата в gbp/cad, buy gbp/cad 100k 2.0480 re 2.0200 stop 1.9900 target 2.1040 next 2.1250 next 2.15 next 2.2500
next 2.3500
номер 1 в gbp/cad.От 6 месеца се боря с тази двойка ,но ти направо
изби рибата.Пожелавам успехи на всички,които играят против тренда
на канадеца.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от QWERTYASПървоначално изпратено от PPPЧестито на всички шаранчета със стопове)
Но не съжалявам - 40 п + 2 скалпа по 15 п = 13.9 % ! Както се казва - дай боже всеки му !
А за да не изневеря на себе си отворих нова дълга на 114.81. Засега без стоп и лимит ( още се ослушвам ! )
Успех на всички !
P.S pone na taia poziciia
Коментар
� -
Някой да се е абонирал за прогнозите на Iris? Тук в БГ няма PayPal и как да му пратя пари на човека?
Хайде да се съберем хора, да му пратим и да ползваме 1 поща всички. Така ще ни излезе и по-тънко. Той човека 100$ иска на година.
А иначе долара на почти всички графики на седмична е заформил една от най-ивестните фигури. Глава с раменеЩе се качи с 16 цента минимум в средносрочен период според мен.
Успех!
Тоя път уцели почти до пипс доста преди края на спада а и си прави 500-1000п на месец
Long eur/usd 1.1920/30, stop 1.1895 limitpen, big profit target
turtle
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PPPЧестито на всички шаранчета със стопове)
Но не съжалявам - 40 п + 2 скалпа по 15 п = 13.9 % ! Както се казва - дай боже всеки му !
А за да не изневеря на себе си отворих нова дълга на 114.81. Засега без стоп и лимит ( още се ослушвам ! )
Успех на всички !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ajax4oКолеги, един час ме нямаше пред монитора (докато стигна от нас до работа) и сега като видях какво е станало, ченето ми падна на земята...
Някакви очаквания за азиатската сесия, след спада следобяд, очаквах да стигне 1.19 (както и стана) и там до консолидира и да вдигне до към 1.195/6, само че то се е уляло...
Та слушам идеи за нощес...аз съм всеоще настроен бичи, всепак малките пишки имат да изтъргуват и те дефицита...
Мерси!
То за много хора сривът беше изненада.....ама вече ДАЙ БОГ / и Е Л И Ъ Т - всичко си иде по местата.Е- да ама не !!!!
Коментар
� -
Колеги, един час ме нямаше пред монитора (докато стигна от нас до работа) и сега като видях какво е станало, ченето ми падна на земята...
Някакви очаквания за азиатската сесия, след спада следобяд, очаквах да стигне 1.19 (както и стана) и там до консолидира и да вдигне до към 1.195/6, само че то се е уляло...
Та слушам идеи за нощес...аз съм всеоще настроен бичи, всепак малките пишки имат да изтъргуват и те дефицита...
Мерси!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от joeПървоначално изпратено от looserПривет!
Успех!
joseph666@abv.bg
Коментар
� -
Успех!
joseph666@abv.bg
Коментар
� -
Привет!
Успех!Keep walking ...
Коментар
�
Коментар