IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за Varna2

Брокера, който използвам аз 0.7671, на брат ми 0.7670.
    За съжаление има брокери с такива котировки - дори не ги знам кои са що са, но за статистиката - Marketiva - 0.7668.
    Тези ти дават реална сметка срещу нищо в размер на 5$ и очевидно са излезли сега на пазар и зарибяват клиенти (шарани, хе хе хе).

netdania дава - 0.7670. Другите са шмекери - удрят стопове очевидно.

Коментар

• 7670
      Всички са така аз имах глупостта преди време на сумати и хора да препоръчам СТС, но на един шип в ауд удря стоп, става дума за близо 100п шип и аз го виждам това с очите си, а после оня приятел Матеев най-нагло ми обяснява в колко часа бил ударен стопа и че не било от шипа. От тогава казвам на всички

БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ БГ БРОКЕРИ НЯМА ЧИТАВ ПРЕПОРЪЧВАМ ФХСМ,САКСО,РЕФКО ЧЕ ДОРИ И БРАТУШКИТЕ ОТ АЛПАРИ

Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2
        Здравейте герои,
        пиша ви с една единствена цел: да покажа разочарованието си от Варчев. Тези пичове наистина ги бива в измислянето на котировки(E-signal били ползвали), май Е-лайна ползват за източник. Безкрайно съм възмутен от този бг посредник и горещо съветвам всеки, който се чуди дали да не си вкара парите при тях да не го прави. Исках да свърша едно добро дело днес. Няколко пъти съм имал спорове с тях по въпроса, но все на камък удрям.

P.S.
        Само за да си задоволя любопитството, при някой имало ли е котировка 0,7668 в ауд??? Моля да ми кажете вашото low за деня в тази двойка и кажете при кой посредник!!!
        Varna2- при 2 брокера и на още 2 места 0.7670-няма по ниско!
        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Здравейте герои,
          пиша ви с една единствена цел: да покажа разочарованието си от Варчев. Тези пичове наистина ги бива в измислянето на котировки(E-signal били ползвали), май Е-лайна ползват за източник. Безкрайно съм възмутен от този бг посредник и горещо съветвам всеки, който се чуди дали да не си вкара парите при тях да не го прави. Исках да свърша едно добро дело днес. Няколко пъти съм имал спорове с тях по въпроса, но все на камък удрям.

P.S.
          Само за да си задоволя любопитството, при някой имало ли е котировка 0,7668 в ауд??? Моля да ми кажете вашото low за деня в тази двойка и кажете при кой посредник!!!
          И при трите ми брокера най-ниско ниво 0.7670

Коментар

Здравейте герои,

P.S.
            Само за да си задоволя любопитството, при някой имало ли е котировка 0,7668 в ауд??? Моля да ми кажете вашото low за деня в тази двойка!!!
            0.7674

Коментар

• Здравейте герои,

P.S.
              Работа и заплата?

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
                Не знам но нещо се разколебавам , на седмична като пресече 1.26 следва 1.34 , на някой няма да му хареса и по-скоро ще задълбае отколкото да го пуснат нагоре сега.И ще стане имаше една костенурка която познава:-))

Na bat Pesho shte mu haresa toi ot 1.24 vika long s cel 1.35
                ne 2600 ako padne nezna4i 3500, 2850 niakade ako padne zna4i no nadali shte stignem tolkova

Коментар

• koko

Не знам но нещо се разколебавам , на седмична като пресече 1.26 следва 1.34 , на някой няма да му хареса и по-скоро ще задълбае отколкото да го пуснат нагоре сега.И ще стане имаше една костенурка която познава:-))
                  D.Y.F-091066

Коментар

• http://golohoro.hit.bg/0eeee.GIF

Коментар

• CL0511

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
                        Вариантите са два - на костенурката да и вземат стопа и да не и го вземат , за сега ми изглеждат така нещата , не знам откъде ти е сигнала.Но достора ще излезе прав , долара вече губи шанс като че ли? Освен ако не цъфнат отнякъде , че САЩ ще продава петрол на тези от Близкия Изток , какво пък може.А утре се очертава петролен ден , всичко зависи от акцента какъв ще е иначе пазара се е приготвил да купува , дава сигнали.
                        Супертрейдър, доктора е прав, и ти си прав но пазара решава.
                        Аз нямам притенции да съм добър и не се съобразявам с ничие мнение, с малки български изключения и то само да им хвана логиката.

костенурката е добра, тя още когато бат Пешо викаше 1.40 даде сигнал бай 1.2250, няма значение рядко пуска сигнали когато е онлине
                        има много по-добри трейдове но не това е идеята той си бачка по
                        тяхната костенурска система а аз не я вдявам само знам че на реал пробвах два сигнала от него ама с много малко 1к и направих 100п а в еврото засега позна
                        http://golohoro.hit.bg/t2.GIF

Коментар

• маи от мизухо са прави - ша пада гущера - буджета нещо се е пообъркал , а това е само началото - следващия месец ептен ша се обърка

Коментар

• koko

Вариантите са два - на костенурката да и вземат стопа и да не и го вземат , за сега ми изглеждат така нещата , не знам откъде ти е сигнала.Но достора ще излезе прав , долара вече губи шанс като че ли? Освен ако не цъфнат отнякъде , че САЩ ще продава петрол на тези от Близкия Изток , какво пък може.А утре се очертава петролен ден , всичко зависи от акцента какъв ще е иначе пазара се е приготвил да купува , дава сигнали.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP
                              Коко, не си ме разбрал. Имах предвид, че днес нямаше почти никакво движение за новините /е с малки изключения/.
                              Нямах в предвид твоят пост а моят предишен в който писах че от 2350 ще скъся защото ми излиза цел 2185 но сега ми излиза цел 2600+ и за това няма да скъся а само ще затворя дългата на 2330

Успех

The latest [merrill lynch monthly survey] of global fund managers shows managers have maintained their expectations for further rate hikes from the Fed despite the impact of hurricane Katrina. The average estimate of neutral US rates is 4% amongst equity fund managers and 4.1% among fixed income managers. A net balance of 68% of fixed income managers said bonds are overvalued, the highest proportion since June. However, 53% of managers surveyed said they expect the global economy to weaken in the next year, up from 30% in the August survey. The proportion planning to be underweight US stocks rose to 49% from 41% in August, while those planning to be overweight Japanese equities rose to 41%, the eighth month Japan has been the preferred investment destination.

Коментар

• Коко, не си ме разбрал. Имах предвид, че днес нямаше почти никакво движение за новините /е с малки изключения/.

Коментар

Working...
                                X