PPP, и аз се чудя какво чакам. Между другото нито един път Варчев не са се извинявали, винаги аз съм бил виновен за всички "случки" неизгодни за мен. Крайно лошо отношение към клиентите, винаги те карат да се чувстваш виновен, тъжна работа. Ще чакам извинение от тях, ако ли не се махам час по-скоро.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ясене, защо не си закриеш сметката? Има толкова брокери... Като отидеш да я затваряш обаче, занеси разпечатка от разговора на шефа им, да види защо губят клиенти.
На мен са ми се извинявали и са ми връщали пари, дори когато сам съм знаел че не съм прав.
Веднъж платформата на FXCM изчезна точно за NFP и не можах да си затворя един ордер за +300п. Затворих го на +140-50п малко по-късно, но им вдигнах един скандал по телефона, че съм изпуснал, разбираш ли, 160п печалба. За мое най-голямо учудване ме кредитираха с половината ми "загуба" т.е. 80п.
А аз се бях обадил само да си изкарам яда на някой, нищо не съм очаквал да стане. Дори ми се извиниха и ми благодариха, че съм им клиент
Успех
P.S. Затворих дългите USD/CAD на 1.1820 за +30п.In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Добро утро колеги. Виждам че много от вас не са доволини от Бг брокерите преди време ви предложих да направим едно обединение трейдърите и да седнем на масата за преговори с брокерите. Все пак има неща които определено трябва да се променят в Бг форекс-а и това ще е добре както за нас така и за брокерите. Колкото до Варчев изклюваики тъпотията със забранената зона те са един от най-добрите брокери в България. А това разминаване което Варна 2 отбеляза може и в неговият случеи да е лошо но всики играчи искарващи парите си със скалпиране ще му кажат че няма по-хубав брокер за скалпиране в България. Все пак мисля че е крайно време ние трейдърите да се обединим и да изкажем ясно какво искаме от нашите брокери. А те да ни предложат това което могат да си позволят. Успешен ден на всички.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Това е част от разговора ми с нощната смяна на Варчев. Дано да ви помогне да проумеете колко са изгодни условията на нашите брокери и как те учтиво филтрират котировките.
Yasko (07:13) :
Ма няма проблем, дори и и в момента котировките ви са само 3 пипа под нормалните. Май щ трябва да си преместя стопа 3 пипа под първоначално заложения, който по принцип от страх да не ми вземете сложих 2 пипа под нормалното място за стоп.
Varchev Finance Ltd (07:14) :
Какво имате в предвид под нормална котировка?
Yasko (07:14) :
котировка, която виждам на още 3 графики и поне още при 2 брокера
Yasko (07:15) :
е ваще в ауд сравнени с всичко останало изостават с по 2-3 пипа, което хич не ми се вижда нормално
Yasko (07:16) :
и не само изостават, ами стигат и нива, които за другите остават мечта
Varchev Finance Ltd (07:16) :
А да сте се замисляли, че отделните компании използват различаващи се филтри
Yasko (07:16) :
е, миналия път друг ваш колега ми заяви, че при вас котировките не се филтрират
Yasko (07:17) :
съгласете се, че не е нормално постоянно при вас да има котировки, които на други места не се срещат. или вие сте най-хитри, с най-хубави филтри
Varchev Finance Ltd (07:18) :
Именно затова се получават и различия до 2 - 3 пипса в котировките при различните брокери
Yasko (07:18) :
ами да, пишете спред 4 пипа, а по този начин го правите 7
Yasko (07:19) :
най-ниската котировка на другите места беше 7701, а при вас защо да не е 7699
Yasko (07:20) :
то така е много хитро, рекламирате едно а то всъщност съвсем друго
Yasko (07:20) :
тези неща рибите може и да не ги забелязват, но има хора които не са малоумни
Коментар
-
Dear fellow members,
From now on, I will remove any restrictions on posts, so welcome all
of you join in posting your thoughts trading related topics.
If you feel you receive too many emails which you do not intent to
receive, please go to yahoo group page to edit your settings. You set
only receive posts from moderator, which is me or do not receive any
emails.
Also welcome everyone go to the live chat room. Whenever time
permited, I will go there to join you.
Hope we make our group more active.
My best wishes to all of you!
turtle
Коментар
-
Иначе добър брокер трудно се намира, по-лесно ще намериш 20 годишна девственица. И е нормално да има конфликт на интереси и те да се стремят да те работят, за тях ти си 'пайкър'-слаб инвестор освен ако не въртиш много пари разбира се. Ето защо назапад има разделение на мини и нормален акаунт и условията са различни но има условия и те се спазват. И тук ще се оправят нещата но след време а дотогава или търпиш или навън. Това е насила никой не кара никой.
Коментар
-
varna2
Използвай явлението , щом те ядосва ще откриеш начина да печелиш от него.Например Алпари са филтрирали и са дали една и съща котировка 100 пъти точно там , там им е мястото да влезеш в дълга , при положение че някой пък ти прави и 2п търговска отстъпка , добре изглежда като обърнеш монетата.D.Y.F-091066
Коментар
-
Супертрейдър
Прав си алпари също само 4ката за анализи ползвам и имат разлики само ги споменах защото имам познати с реални акаунти там и са що годе доволни.
ФХСМ имаха две три издънки и едната ме засегна, трябваше ми 3м тел разговор и с много учтив тон ми се извиниха и всичко бе въстановено, както и на други хора предполагам. Хубавото на БГ брокера е че можеш да го напсуваш на матерен език, това не е малко понякога носи повече удоволетворение от връщането, но проблемът е че те са си нагляри с мания за величие, всички без изключение, казват ние сме най най най, а нямат капка ликвидност в сметките а и със сигурност са на тефтер, то това не е проблем но поне да са коректни
Коментар
-
koko
Коко , понякога съм засичал разлики по никое време и между изброените в списъка ти.Направо да си призная си имам чувството , че пазара се движи кухо ей така опитва да хване някакви поръчки- лимитирани.За до 5-10 п е при всички без изсключение , не вярвам на някоя къща да и е приятно да има недоволни и те ако можеха щяха да са по-точни , проблема не е български.А Алпари , не са удачен брокер за мен , не ми пасват , и метатрейдърите са ми удобни за следене на пазара , но не за търговия.А филтрите наливат и масло в огъня , те подканват - сложи си стопа там и ако се пробие нивото с два пипса си в играта и хващаш движение или пък обратното стопа трябва да е там.Тя тази игра е много плитка - като тука има -тука няма , както там е ясно кой печели , така е и със стоповете.Затова влез с много , като ти тръгне на плюс излез с половината и си сложи стоп тогава на небето , нека го стигнат ако могат и добави в позиция в която си на 100п плюс.Никога не съм го правил , знам че този който ми го каза има опит , но аз самия не успявам.D.Y.F-091066
Коментар
-
za Varna2
Варна2, дал съм ти най-личния си мейл, който давам само на "мои" хора.
Просто съм засипан с работа, но дори и не си помисляй, че съм те изпуснал от поглед. Всички ви наблюдавам тук отвисоко, хе хе хе.
Сериозно, като ми се отвори възможност до края на седмицата, ще ти пиша и ще се разберем за всичко.
Твой piwo.
хе хе хе хе хе
Хей, и не се впрягай толкова. Всичките са маскари, ма много ми е хубаво отвреме навреме като им намеря цаката. И в тези нощи наистина не спя като бебе, за разлика от тях
Коментар
-
КОКО, кво да ти кажа. Вече за не знам кой път ми закачат ордери на някви измислени котировки дето само при тях си ги имат. "различните брокери давали разлики от по 2-3 пипа" викат пичовете. Ето им една хубава реклама като се правят на хитри. Аз знам, че те знаят че аз знам че те четат редовно какво се пише тук и при това доста ги вълнува.
Коментар
-
Абе пиво, писах ти мейл батка и чакам да отговориш от сума ти време. Дай някви координати да обсъдим нещо.
Благодаря на всички за информацията. Този път или ще ми отменят сделката с извинения, или горещо ще съжаляват тези пичове от Варчев. Да си направя сметчица в Саксо и да си дръпна прите от тях ще е най-малкото което мога да направя. Няколко пъти така фрапиращо ми изпълнява ордери с измислени котировки и си мълчах, не съм г плюл насам натам, но този път чашата преля. Ще трябва да се научат да си пазят клиентите!!!
Коментар
Коментар