If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виж снощи ти намекнах , че този недъг със стоповете дето се удрят от шипове не е чак толкова голям!Използвай го и не ги променяй , те явно така по-добре се справят на пазара , защото си имат и техни задачи за изпълнение.Виж от дълбоките критики срещу платформата на Делта знаеш ли какво излезе , сега сме с една дето е 30мб и графиката и аз не я ползвам и няма и да я ползвам , но тази платформа с някои свои екстри прозореца и директното изпълнение от него просто е винаги стартирана на компютър при мен , страшно ми е удобна.Та резултата от дълбоките критики за мен е отрицателен на половина , 30мб програма за какво , това което и е ценното се пише на 1мб сигурно , останалото го зареждам за да бави и да бъгва само -излишък.Не ги обвинявам стараят се явно , а според мен се престарават.
Pitam zastoto tuk mi wisi edna cell ot 107.40 koiato ima da si pravi ot predi 5 sedmici no we4e vaprosnite 5 sedmici nito pod weekly bara s dvoinia fraktal ne uspiavame da probiem nito pod Wide bara koito spored men opredelia granicite na reindga a niakak si ne mi se iska da testva gornata granica na niva okolo 112.80-113.00 prosto ste mi se razvali hubavia scenarii no e tvarde weroiatno .Pisa specialno za tazi dvoika zastoto smiatam 4e ako zapo4ne dvizenie nadolu potenciala mu ste e zna4itelen min.do 107.40 a ina4e predpo4itam sled malko maki kato kraina destinacia da stignem zonata 106.60-106.90.Li4no za men potvargdenie ste imame ako probiem tova podobie na triagalnik na denvna i se okage 4e ka4vaneto nad 110.40 e falsivo kato ADX/14/ zadlagitelno tribva da reagira za da ima rezon da 4akam 106.xx.uspeh na wsi4ki
Kolegi daite vasite wizdania za USD/JPY 4e i targuvam samo po edin indikator i vapreki betona na 109.00-109.10 i probiva prez 110.30-110.40 i mi e interesno kakvi sa obstite nastroenia???
Kolegi daite vasite wizdania za USD/JPY 4e i targuvam samo po edin indikator i vapreki betona na 109.00-109.10 i probiva prez 110.30-110.40 i mi e interesno kakvi sa obstite nastroenia???
Направо започнах да се изнервям от това бездействие на пазара и още повече от тази неопределеност на двойката.Дебна и швейцареца,ама и там е никака работата.Има шанс да се купуват канадци,но и там трябва чакане.Шибана история.Дано днешния ден донесе повече яснота .
пепино, това за клиентите на варчев ме развесели. Беше съвсем на място!!! Те още не са ми дали отговор, умуват от час и нещо. И сега сигурно четат какво съм написал. Определено съм решил този път да не оставя нещата ей така.
Коментар