IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Извинявам се, че замърсявам форума, но сметнах че на много хора би им било любопитно да разберат кой стои с/у тях.

Целият разговор:

Yasko (11:33) :
    Ще доживея ли да чуя мнението Ви?
    Varchev Finance Ltd (11:37) :
    izchakaite, v momenta sme zaeti
    Yasko (11:38) :
    ми аз чакам от два часа и половина
    Varchev Finance Ltd (11:38) :
    shte poluchite otgovor vednaga sled kato razgledame vashiq sluchai
    Yasko (13:41) :
    Мислех си, че като ваш клиент от 2 години заслужавам да получа отговор поне в рамките на 1 час. Балгодаря ви!!! Търпението ми се изчерпа.
    Yasko (13:48) :
    И това ако е отношение към клиент, дори да не съм прав не заслужавам да чакам по 5 часа за един тъп отговор.
    Varchev Finance Ltd (13:58) :
    г-н Пенчев, Варчев Финанс ЕООД не е маркетмейкър и котировките които получавате не се определят от нас
    Varchev Finance Ltd (13:59) :
    във Вашия случай не можем да Ви възстановим позицията поради факта, че цената е била достатъчно време на това ниво за да ви се открие позицията
    Yasko (13:59) :
    За това ли ви бяха нужни 5 часа, за да ми отговорите?
    Varchev Finance Ltd (13:59) :
    виждам че сте запознат с факта за възможно разминаване на котировките между различните брокери
    Yasko (13:59) :
    Не знам с кого разговарям в момента
    Varchev Finance Ltd (14:00) :
    но в случая няма драстично разминаване
    Yasko (14:00) :
    Аха, 2 пипа за мен си е повече от драстично
    и то при двойка като aud/usd
    Varchev Finance Ltd (14:00) :
    отговор получавате късно, т.к. както ви казах сме значително заети и ми бе необходимо известно време за да разгледам Вашия случай
    това не gbp/chf
    Varchev Finance Ltd (14:01) :
    2 пипса не е драстично разминаване
    Yasko (14:01) :
    с кого разговарям?
    Varchev Finance Ltd (14:02) :
    ако има евентуален срив на цените и котировките са нереални правим всичко възможно да бъдат възстановени загубените суми от потърпевшите клиенти
    Varchev Finance Ltd (14:02) :
    но Вашият случай не е такъв
    Yasko (14:02) :
    Това, че сте заети не е оправдание, че ваш клиент не получава отговор 5 часа. Защо нямате персонал, който да се грижи когато има проблем клиента да получава отговор до 10 мин.
    Yasko (14:03) :
    Не може да карате клиентите си да чакат отговор по 5 часа, било то и за нещо маловажно.
    Varchev Finance Ltd (14:03) :
    защото ми бе необходимо все пак време да разгледам случая ви за да имам готов отговор
    Това ли е вашето разбиране за обслужване
    случая се разглежда за 1 минута
    Yasko (14:04) :
    Сигурно знаете, че когато клиент се обади в западен брокер с проблем той се решава в рамките на минути.
    Yasko (14:04) :
    Един въпрос: можете ли да манипулирате котировки?
    Varchev Finance Ltd (14:05) :
    всеки един брокер може да манипулира котировките
    Varchev Finance Ltd (14:06) :
    но никой не го практикува за да се дават максимално отразяващи пазара цени в противен случай той не би имал място на пазара и би бил пренебрегнат от клиентите
    Yasko (14:07) :
    ок, 5 часа ли бяха нужни за да получа отговор на въпроса ми според вас? Това закъснение показва доколко уважавате клиентите си: "заети сме, по-късно". На какво прилича това.
    Yasko (14:08) :
    това че в случая става въпрос за смешни пари няма значение. ами ако сметката ми беше 500 000 еур и ако ставаше въпрос за 5000 еур пак ли щях да чакам 5 часа. Смешни сте
    Yasko (14:08) :
    5000 еур загуба имах предвид
    Yasko (14:09) :
    според вас щях ли да чакам 5 часа, за да ми кажете че не сте маркетмейкър и котировките идват каквито са, но все пак можете да ги манипулирате. Сигурно не сте и чували за stop hunting. Виждал съм го при вас това нещо.
    Yasko (14:13) :
    Явно отново сме заети да отговаряме на неудобните въпроси!
    Yasko (14:14) :
    Та в такава фирма като вашата нямате човек, който да отговаря своевременно на клиентите с проблеми. И това ако не е смешно.
    Yasko (14:18) :
    Знам колко ви интересува моето мнение, но от ваш симпатизант с течение на времето вие ме превърнахте в изключително недоволен клиент.
    Работа и заплата?

Коментар

• Като цяло Варчев се държат, но определено не се стараят. Имал съм редица проблеми с тях и все пак съм им бил верен и дори и реклама съм им правил.
      НО МИ ПИСНА
      След нито един проблем не получих извинение, винаги аз съм виновен. Това не е достойно поведение за една такава институция, която има сериозна конкуренция от страна на бг и чужди брокери. С какво смятат да задържат клиентите си?
      1. Спред, който се рекламира като едно, а всъщност е +2 или +3 пипа над обявения, чрез даване на грешни котировки.
      2 Платформа, която заслужава адмирации във всяко отношение. Графиките са ниво 90-те години, индикатори няма нужда да се добавят нови.
      3. Новините им са от Dow Jones така се получават, че е трудно да прочетеш текущата новина, новта измества старата. Докато я наместиш и идва още по-нова и така до безконечие. А да прочетеш такава отпреди 20 минути е нвъзможно, тя вече е заминала
      4. За да ти дадат сносен отговор се чака с часове и като цяло отношението към клиента е като към домашно животно:
      Yasko (09:18) :
      Още нямам отговор за снощната смешна котировка 0,7668!!!
      Yasko (09:36) :
      Май никой не го интересува за какво говоря!!!:-(
      Varchev Finance Ltd (09:39) :
      shte razgledame situaciqta i shte Vi dadem otgovor
      Yasko (09:40) :
      Нощната смяна обясни ли ви за какво става въпрос?
      Varchev Finance Ltd (09:46) :
      da zapoznati sme
      Yasko (09:47) :
      ок
      Yasko (11:09) :
      Къде е становището ви?
      Yasko (13:41) :
      Мислех си, че като ваш клиент от 2 години заслужавам да получа отговор поне в рамките на 1 час. Балгодаря ви!!! Търпението ми се изчерпа.
      Тези хора си мислят, че ще продължават вечно да мачкат дребните хорица.
      Започвам с мръсните ризи:
      1. Мит #1: При обвинение от моя страна за измислени котировки ми беше заявено, че котировките им идват от добре позната ни E-signal и не могат да бъдат манипулирани. Това е тяхното мнение, а мнението на човек работил при тях е, че могат да направят с котировките си каквото си поискат и го правят.
      2. Мит #2: Ако си добър можеш да правиш пари дори при този брокер.
      Истина: познавам хора, които започнаха да правят по-сериозни печалби и понеже при Варчев всичко е на тефтер естествено неговата печалба ставаше тяхна загуба. След тези печалби определено човека установи, че е под специално наблюдение(ордерите му ту се изпълняваха, ту не, или висяха сума ти време). И го отказаха човека, там такива дето печелят с хиляди на месец не ги търпят.

Абе както каза КОКО, май страдат от мания за величие, но без никакво покритие!

От цялата работа страдаме ние клиентите, после ще страдат и те. А защо да не стане по лесния начин и просто да си оправят бакиите
      Работа и заплата?

Коментар

• KOKO днес и аз съм на мнение че ще видим нива около 1.2330-50 за това влезох buy 1.2282 s/l 1.2252 t/p 1.2330 Успех ти желая.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Паундйена - чакам някъде 200.40 за дълга със цел 204 и стоп малко под 200

Коментар

• Още нямаме 2350-80 е днес трябва да го имаме, после едно слизане малко под 1.22 вероятно 1.2185 и после 1.2728

Коментар

• varna2

Saxo не стават за мен , и изобщо с маркетмейкърите е сложно все пак брокера има по-добри възможности да те пласира бързо , просто когато отваряш , той има възможността да затвори при тях ако го притесняваш.А когато бавят маркетмейкърите те бавят в едната посока!А платформата им е много по лоша от на Делта , просто Делта ако пуснат и поддържат вариант без графики , определено ще я ползвам и може да бъде много лека направо перце.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: прогнозките

Първоначално изпратено от seafoam
                SGG,
                Затвори всички прозорци или рестартирай и всичко би трябвало да се оправи. Проблема не е при мен...

УСПЕХ !!!
                OK! blagodarq

Коментар

• Да видите какво значи отношение, още не съм получил отговор на вчерашните ми въпроси. Нощната смяна каза, че след 9ч сутринта е сигурен, че ще ми решат проблема и "ще запазим доброто си сътрудничество".

Yasko (09:18) :
                  Още нямам отговор за снощната смешна котировка 0,7668!!!
                  Yasko (09:36) :
                  Май никой не го интересува за какво говоря!!!:-(
                  Varchev Finance Ltd (09:39) :
                  shte razgledame situaciqta i shte Vi dadem otgovor
                  Yasko (09:40) :
                  Нощната смяна обясни ли ви за какво става въпрос?
                  Varchev Finance Ltd (09:46) :
                  da zapoznati sme
                  Yasko (09:47) :
                  ок
                  Yasko (11:09) :
                  Къде е становището ви?
                  Работа и заплата?

Коментар

• прогнозките

SGG,
                    Затвори всички прозорци или рестартирай и всичко би трябвало да се оправи. Проблема не е при мен...

УСПЕХ !!!
                    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• За supertrader

Хаха, 30 мб!!! На Saxo платформата е 147 кб минито.
                      Работа и заплата?

Коментар

• Re: днешните настроения

Първоначално изпратено от rider
                        Излизат за 14,09
                        ot saita izlizat 14.09 ot linka 09.09

Коментар

• Разгледайте по-внимателно. Вярно, че вчера и днес не се различават много. Но графиките са за днес!!

Коментар

• Първоначално изпратено от отегчен
                            Seafoum, е тя а не той. Прогнозите й са платени и само когато постне във форума излизат актуалните прогнози за деня.
                            Бъдете й благодарни за положените усилия, а не да правите забележки неподготвени !!!
                            ok neznaeh 4e e tia pisal sum i na e-maila i sum ia pozdraviaval za pologenite ysilia ako na niaki my zvy4i kato zajagdane sori

Коментар

• Първоначално изпратено от отегчен
                              Seafoum, е тя а не той. Прогнозите й са платени и само когато постне във форума излизат актуалните прогнози за деня.
                              Бъдете й благодарни за положените усилия, а не да правите забележки неподготвени !!!
                              znam 4e tq i sum i blagodaren za informaciqta ob4e linka ne6to ne raboti

Коментар

• Seafoum, е тя а не той. Прогнозите й са платени и само когато постне във форума излизат актуалните прогнози за деня.

Коментар

Working...
                                X