Piwo поста ти е абсолутно на място но все пак разберете и брокерите и те деца хранят. Колкото до мнението ти че трябва да сме организирани още преди време застанах зад тази теза но тогава никои не ме подкрепи. В крайна сметка и брокерите и трейдърите печелят от доволните клиенти. Само че в България бизнеса все още не е разбрал че добрият клиент е доволният клиент. В момента за пример от друга свера на бизнеса в България се сещам за бившият ми интернет доставчик които в ролята на монополист в моя град си позволи наглоста да остави клиент да чака година и полвина да му бъде прекаран интернет. След което като възникнеше някакъв проблем ми обесняваха как вината е в мен. Е чашата направо преля когато три месеца ме бяха оставили без нет а на края най-нагло ми заявиха че трябва да им платя времето през което съм нямал нет защото видите ли аз съм бил длъжен да им съобщя за това че нямам нет. Е в момента те постояно губят клиенти. Примера мисля че е достатъчно красноречив просто в България никои не цени клиентите си. Има и приятни изключения в това отношение но са доста малко. Предложението ми за обединение на трейдърите с цел по-добри условия за всички ни в родната ни държава е Все още в сила. Така че които има желание да се обединим и да поискаме по-добри условия за трейдвъне в България мейл-а ми и Кю-то ми ги има в профила. Надявам се в бъдеще бизнесменити в България работещи с клиенти да осъзнаят че добрите клиенти са доволните клиенти. А до тогава ще продължавам да се боря с брокерите, недобронамерените интернет доставчици, наглите продавачки в магазините, контрулиорките в градският транспорт. И всеки които не е разбрал че доволният клиент е най-голямото богатство.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Трябва да си създадем собствена виртуална организация
Varna2, преди месеци брат ми пишеше в този форум и една вечер излезе да ме защитава срещу сривовете на СТС, КОИТО ВСЕ НЕ БЯХА ПО ТЯХНА ВИНА. Фактически защитаваше мен, но глобално искаше едно нещо - УВАЖЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА ОТ СТРАНА НА ЕДИН БГ БРОКЕР.
Този човек трудно ще се върне да пише пак тук и причината е една - ЛИПСВА НИ ЕДИНСТВО СРЕЩУ ВСЯКО НЕУВАЖЕНИЕ ОТ НАС КАТО КЛИЕНТИ. Всеки се оправя сам и се скътава като стане напечено, ДОКАТО ЕДИН ХУБАВ ДЕН и той самия е прецакан и решил да си търси правата вижда, че за БГ политика, брокера, бизнесмена ние сме просто едно стадо от парцали.
А КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, АКО СИ ИМАХМЕ ОРГАНИЗАЦИЯ?
AKO БЯХМЕ ЕДИННИ В МОМЕНТИ, КОГАТО НЕ ИСКАШ ДА СИ САМ?
Шепа хора сме тези дето все още ни и.. за нещо и без единство помежду ни винаги ще ни мачкат, както сега го правят.
Не става въпрос за единични случаи и спорове, кой кого е ощетил за 1$ или 1000000$, а за нещо, което няма цена.
КОРЕКТНОСТ, УВАЖЕНИЕ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ОТ БГ БРОКЕРА КЪМ НАС КАТО КЛИЕНТИ.
Завършвам поста си с думите на брат ми нея вечер и молба да ми прости овчедушието, че предпочетох за пореден път да си се скътавам, вместо да викна с пълно гърло заедно с него
НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН!
НЕ СИ МЪЛЧЕТЕ И СИ ИЗВОЮВАЙТЕ САМИ УВАЖЕНИЕТО НА ПАРТНЬОРА ОТСРЕЩА!
БОРЕТЕ СЕ ДО КРАЙ!
БЪДЕТЕ ЕДИННИ!
Cenzor(преди месеци тук във форума):"Матеев, на път съм към страната на сънищата и единственото, което мога да ти кажа в този късен час, при това съвсем човешки и открито - КОГАТО СЕ СЛУЧИ ВЕДНЪЖ, ОК, КОГАТО СЕ СЛУЧИ ВТОРИ ПЪТ И ТО НЕ САМО НА ЕДИН ЧОВЕК, А ДОРИ НЕ СЕ СЕЩАТЕ ДА СЕ ИЗВИНИТЕ НА ХОРАТА, КОИТО НЕ СА ПОЛУЧИЛИ НА Е-МЕЙЛА СИ ТОЗИ РЕЗЕРВЕН ИП АДРЕС, МИСЛЯ, ЧЕ ИМ ГО ДЪЛЖИТЕ.
ПРОСТО И ЯСНО - БРАТ МИ НЕ Е ПОЛУЧИЛ НА НА Е-МЕЙЛА СИ ТОЗИ РЕЗЕРВЕН ИП АДРЕС И ДО СЕГА, РАЗБРАЛ ГО Е ТУК ОТ ФОРУМА. НЕ Е ИМАЛ ВРЕМЕ И ДА ХОДИ НА СТРАНИЦАТА ВИ, А И НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ГО ПРАВИ.
ЗАРАДИ НЕГО И ДРУГИ КАТО НЕГО, КОИТО СА ВАШИ КЛИЕНТИ (ПРИ ТОВА АЗ ВИ ПРЕПОРЪЧАХ, ДОРИ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ИМАХ ЕДИН ПОСТ КЪМ РРР, ТОЙ МОЖЕ ДА ПОТВЪРДИ, А СЕ ОКАЗА, ЧЕ СЪМ СБЪРКАЛ КАТО СЪМ ВИ РЕКЛАМИРАЛ), ДЪЛЖИТЕ ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ!
Знам, колко е трудно да го направите, понеже изпуснахте момента, но грешки стават винаги, важното е другия път като се сбърка и СЕ СМУТИ НОРМАЛНАТА РАБОТА НА КЛИЕНИТЕ ВИ, ДА ИМАТЕ ОЧИ И МЪЖЕСТВО ДА СТЕ НА НИВО.
РЕВЪТ И ОПРАВДАНИЕТО С 1000-И ДРУГИ ФАКТОРИ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. НИКАКВО!!!
ТУК СТАВА ДУМА ЗА КОРЕКТНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, А ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ДВЕ ПОНЯТИЯ Е ТОВА, ЗАРАДИ КОЕТО ТИ ОТКРИВАШ "ОЗЛОБЛЕНИЕ" В МОИТЕ ДУМИ, А НЕ Е ТАКА. ПРОСТО ИСКАМ ДА ВИ ПОМОГНА И АКО СТЕ НА НИВО ЩЕ СИ ВЗЕМЕТЕ БЕЛЕЖКА, ЗА ЛИПСАТА НА ИЗВИНЕНИЕ ПОРАДИ ПРИЧИНЕНИ ГЛАВОБОЛИЯ И СМУЩАВАНЕ НА РАБОТНИЯ ПРОЦЕС, АКО ЛИ НЕ ...
Със здраве Матеев и приеми думите ми открито, понеже загубих не малко време ЗА ДА ВИ ПОМОГНА ДА ПОДОБРИТЕ РАБОТАТА СИ!
(А е истина, че ме раздразни ЕДНО нещо в цялата ситуация и това бяха твоите постове, където имаше намиране на вината във всички други, но не и във вас самите. А не е нормално така, не мислиш ли? НЕ СРИВЪТ МИНУТИ ПРЕДИ РАБОТАТА, НЕ НЕУДОБСТВОТО ПРЕД БРАТ МИ, ЧЕ СЪМ МУ ПРЕПОРЪЧАЛ БГ БРОКЕР, КОЙТО ЗА ВТОРИ ПОРЕДЕН МЕСЕЦ ГО ИЗДЪНВА ТОЧНО ПРЕДИ НОВИНИ, НЕ! ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРЕВЪЗМОГВА. НО ДА НЕ ЧУЕШ ТВЪРДИЯТ МЪЖКИ ГЛАС ОТ ДРУГАТА СТРАНА С УВЕРЕНИЕ ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА ПОДОБНИ СРИВОВЕ ЗА НАПРЕД И ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА, ЕЙ ТОВА АЗ НЕ МОЖАХ ДА ПОДМИНАНе знам дали ще ме разбереш... )
Лека нощ на всички и не сънувайте компромати на всеки километър)) !"
"А арогантността и назидателният тон към българина като клиент и гражданин, никога не съм я понасял.
Думи на Матеев от тази вечер:
"За всички останали, които все още не знаят аварийните IP адреси:
ЗАПИШЕТЕ СИ ГИ, ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ДА ВИ ПОТРЯБВАТ ПАК !!!!"
Вземи чети какво пишеш Матеев и моля, ако има поне един колега тук, който ме разбра и споделя моя упрек към СТС да постне една усмивка към мен, че да знам, че има хора, за които си заслужава да се бориш до край! НЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СПРА И ОТКАЖА ИНАЧЕ, НО БИ МИ БИЛО ПО-ПРИЯТНО ПО БОДЛИВИЯ ПЪТ ДА СМЕ ПОНЕ ДВАМА))))))))))))))))))
Лека нощ!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от SGGПървоначално изпратено от kokoОще нямаме 2350-80 е днес трябва да го имаме, после едно слизане малко под 1.22 вероятно 1.2185 и после 1.2728
uspeh!
Аз затворих половината точно на 15 точно заради 144, но мисля че ще гони 2350-80, технически от ема144 може да се пробва къса със стоп над 2380 прав си
Успехи
Коментар
-
Re: varna2
Първоначално изпратено от supertraderВиж снощи ти намекнах , че този недъг със стоповете дето се удрят от шипове не е чак толкова голям!Използвай го и не ги променяй , те явно така по-добре се справят на пазара , защото си имат и техни задачи за изпълнение.Виж от дълбоките критики срещу платформата на Делта знаеш ли какво излезе , сега сме с една дето е 30мб и графиката и аз не я ползвам и няма и да я ползвам , но тази платформа с някои свои екстри прозореца и директното изпълнение от него просто е винаги стартирана на компютър при мен , страшно ми е удобна.Та резултата от дълбоките критики за мен е отрицателен на половина , 30мб програма за какво , това което и е ценното се пише на 1мб сигурно , останалото го зареждам за да бави и да бъгва само -излишък.Не ги обвинявам стараят се явно , а според мен се престарават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SGGПървоначално изпратено от kokoОще нямаме 2350-80 е днес трябва да го имаме, после едно слизане малко под 1.22 вероятно 1.2185 и после 1.2728
uspeh!
Аз затворих половината точно на 15 точно заради 144, но мисля че ще гони 2350-80, технически от ема144 може да се пробва къса със стоп над 2380 прав си
Успехи
Коментар
-
the fan, смешното е че аз ще изгубя 5, 10, 100, 200$. А те ще загубят сума ти и клиенти и вместо хората да са доволни и да разправят колко са готини Варчев ще има все повече такива като мен. Да чакаш 5 часа за отговор, защото са заети е смешно дори и за България. Дори и тук хората се научиха да си ценят клиентите и, че трябва да им се обръща внимание и да се помага при нужда. Един доволен клиетн ще доведе 5 нови клиента. Един недоволен ще спре 100 човека да станат клиенти. Явно обаче персонажи като мен, малки инвестори не ги вълнуват братушките и могат да си позволят да не им обръщат внимание. Нека!
Коментар
Коментар