IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PPP
    Затворих дългите USD/CAD на 1.1830 за +40п.
    Това ми беше 12-то поред печелившо удължаване на двойката за последните 2 седмици, като най-ниската печалба ми е 30п, а най-високата 75п.
    Ще удължа отново под 1.18 или на 1.19
    Успех
    ППП и аз съм в подобно ситуация къси-дълги тъпият кад ми направи печалба все едно е вече на 1.24 ама ме дразни не избива на никъде много нетипично за него, бях свикнал дневно да прави над 150п движения

Коментар

• Затворих дългите USD/CAD на 1.1830 за +40п.
      Това ми беше 12-то поред печелившо удължаване на двойката за последните 2 седмици, като най-ниската печалба ми е 30п, а най-високата 75п.
      Ще удължа отново под 1.18 или на 1.19
      Успех
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от plovdiv
        Цел ден за 2 пипа дето са ви минали брокерите ли ще ревете?!...
        eto go i ioda se javi nemoge bez predatel dage i pri nas deto vsi4ki sme ot ednata strana ne dva a i za edin 6te se reve ako ot tam obru6ta neznam dali taka 6te misli6 vseki slaga stop za6toto smiata 4e sled tova nivo sledva produlgavane na dvigenieto v tazi posoka a ne ia li stigne obru6ta prav si e 4oveka da reve otkude na kude niakoi 6te my izpulniava poru4ka na nesu6testvyva6t kyrs

Коментар

• Цел ден за 2 пипа дето са ви минали брокерите ли ще ревете?!...

Коментар

• SGG не става въпрос за разминаване просто не видях най-високата цена а ми беше важно. За това благодаря на КОКО за помоща.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Re: bnight

Първоначално изпратено от SGG
              kolko be6e pri tebe nai visoka po bid 1,23??
              nqma nujda da mi otgovarq6 vuprosa e neumesten

Коментар

• Re: Мариянчо......................Мариянчооооо

Този с гумичката не е ли един бозав такъв?

Коментар

• Мариянчо......................Мариянчооооо

С това триене не знам какво целиш, ако е да ми докажеш какъв масивен простак си................не се напъвай, тук вече отдавна сме го разбрали:-(Язък!

Коментар

• bnight

kolko be6e pri tebe nai visoka po bid 1,23??

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                      КОКО може ли да ми кажеш колко ти е най-високата цена бид при СТС. 1.2330 ли е ?
                      Имам 2331

Сега ема20 на 30м 90 е преграда затова сложих стоп на втората половина дълга на 2285

Коментар

• При STS най -високата цена е 1.2331 ask , или
                        1.2327 BId

Коментар

• 1.2331 е при мен

Коментар

• KOKO

Много заплетена картинка ,прилича и на край на 4,след което следва надолу за 5,но и може да се тълкува като първа от 5.Така ми се струва.Бях открил шорт Е/Д от 1,2298 сс стоп 1,2336,обаче сега я затворих,тъй като нищо не става ясно

Коментар

• КОКО може ли да ми кажеш колко ти е най-високата цена бид при СТС. 1.2330 ли е ?
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от Yulian A
                                Според мене 1,2330 е или край на 4/А или край на (б)/4/А
                                Ако 2330 е връх трябва на 3 вълни да гоним 1.2185 нещо от сорта
                                1.2250-1.2285-1.2185, но не е сигурно още

Коментар

Working...
                                X