IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А така убедихте ли се всички за късата. Време е за дълги даже бат Пешо ще цъфне след 1.24 с неговите 1.40++++

Е време е за 1.26+ сори но отново на екран ми светна приоритет на дълга но не изключвам някакво ново дънце
    Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от "bfx"Написа вчера
      tiq dnes izigraha utre6nite novini mai
      Май това беше най верния анализа за днес

Коментар

• Е това не се беше случвало - Япония ще продава нефт на САЩ????
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• koko

Фрито е хубаво нещо , защото ако се качи всчко тук ще стане дори досадно .Тъй , че си трябва даже!Мариан защо го дразни , той пазара ще ни разсипе пак ако го яхнем наобратно.Едвали някой има интерес , даже като объркаме посоката парите ни отлитат дори и брокерите тук хеджират поръчки навън яко като се нажежи обстановката , то и иначе не може така е измислено.Инвестора могат те самите да си направят още няколко сайта ,защото знаят как се прави и дори и тогава този пак ще върви.Но и аз съм за това да не трият препратките , те са инфо и то ни трябва.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от xxx.
            Браво, Мариане!
            Изтри ми поста защото съдържаше адреса www.forex-.
            На това му викам самоотвержена защита на бизнес за милиони.
            И как този сайт, който честно казано намирам доста по-полезен от инвестор.бг, заплашва бизнеса ви?
            Доколкото виждам проекта е абсолютно некомерсиален, няма нито един банер и нищо не подсказва, че ще има.

ХХХ напълно съм съгласен с теб и се присъединявам, проблемът е че постовете там растат и въпреки че е нещо некомерсиално за което ние всички допринасяме то си е конкуренция на комерсиалното, от тая гледна точка мариан е прав, ГГГ преди време помоли да не се поства препратка към фриито.
            Днес даже изтриха пост на Марио с графика от геоситито това ще рече че вече и геоситиес е конкуренция така че умната.
            пълна дивотия е това с триенето... в знак на солидарност с изтритите сайтове се изтривам от този за 1 месец и не забравяйте канадеца- 1.27+ до нова година.

Коментар

• коментари на водещите банки за днес по е/д- едните викат купуваи , другите продаваи - едните ке пада , другите ке се дига
              моя извод : ке се колебае

Коментар

• Първоначално изпратено от xxx.
                Браво, Мариане!
                Изтри ми поста защото съдържаше адреса www.forex-.
                На това му викам самоотвержена защита на бизнес за милиони.
                И как този сайт, който честно казано намирам доста по-полезен от инвестор.бг, заплашва бизнеса ви?
                Доколкото виждам проекта е абсолютно некомерсиален, няма нито един банер и нищо не подсказва, че ще има.

ХХХ напълно съм съгласен с теб и се присъединявам, проблемът е че постовете там растат и въпреки че е нещо некомерсиално за което ние всички допринасяме то си е конкуренция на комерсиалното, от тая гледна точка мариан е прав, ГГГ преди време помоли да не се поства препратка към фриито.
                Днес даже изтриха пост на Марио с графика от геоситито това ще рече че вече и геоситиес е конкуренция така че умната.

Коментар

• -DR

Обстановката , наистина е недобра за долара.Обаче все пак той ще поскъпне , а петрола ще го свалят.Започва някаква истерия там май!
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от -DR
                    КОКО ,мерси за отговорите .
                    Искам само нещо да споделя ..
                    Защо ще скъсяваш еврото на ниво 1.2340-50 ??? При тази обстановка ,нивата ,които очакваш ,около 1.21.. не ги виждам изобщо ..???
                    На какво се базират очакванията ти ?Мисля ,че беше ,каквото беше ..,най-много 1.2240 да видим за миг ..Но това е лично мнение ,все пак ..А ,вижи Ганн...
                    Точно по Ганн се получи рейнджово забавяне тоест тоя път времето изпревари цената и излиза сигнал селл 2350 с цел 2185.
                    За канадеца аз го скъсих от горе това ок и го затворих това също ок но мисля че съвсем скоро ще корегираме до 1.21 това се връзва с еврото което ще ходи също под 1.22, кабела с тия движения ми е мътен в момента но е селл то 8300- някъде, може и да греша но на 100% ГАНН е за сел от 2350.

Коментар

• КОКО ,мерси за отговорите .
                      Искам само нещо да споделя ..
                      Защо ще скъсяваш еврото на ниво 1.2340-50 ??? При тази обстановка ,нивата ,които очакваш ,около 1.21.. не ги виждам изобщо ..???
                      На какво се базират очакванията ти ?Мисля ,че беше ,каквото беше ..,най-много 1.2240 да видим за миг ..Но това е лично мнение ,все пак ..А ,вижи Ганн...

Коментар

• Re: -DR

Първоначално изпратено от supertrader
                        -И аз мисля че ще тества дъното си и може и да го пробие , но сега ще върне до пивота за нагоре на Н1-по демарк , или приблизително до него -20 п .Защото все пак този стоп костенурския от 1.2240 ще го приберат и после 1.2350 при евро-долар.
                        Ние за када говорим,
                        Аз бягам от дългите евра някъде 2340 и ще скъся от 2350

Коментар

• -DR

-И аз мисля че ще тества дъното си и може и да го пробие , но сега ще върне до пивота за нагоре на Н1-по демарк , или приблизително до него -20 п .Защото все пак този стоп костенурския от 1.2240 ще го приберат и после 1.2350 при евро-долар.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от -DR
                            КОКО ,да ясно ми стана ...,
                            но сега на къде е според теб тази двойка ??
                            Би трябвало да тества дъното иблизо до него и после 1.21+

Коментар

• "The loonie continues to benefit from the larger surplus
                              seen in this morning's Canadian merchandise trade data. The surplus at
                              C$5.8bn in July, was up from June's 4.9bn and above estimates centered
                              around C$5.0-C$5.1bn. "
                              А и предвид очакванията за лихвите в Канада....

Коментар

• КОКО ,да ясно ми стана ...,
                                но сега на къде е според теб тази двойка ??

Коментар

Working...
                                X