Не става работата да следваш сигналите на някой. Аз съм се набутвал от тази работа и знам. Това май е втората класическа грешка на новобранеца през която всеки минава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pepino1708http://finance.groups.yahoo.com/mygroups
tova e saita
http://finance.groups.yahoo.com/grou...guid=165869208
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerrrkoko pro6tavai 4e se namesvam no az sam novi4ak tuk i dosta raboti ne gi razbiram o6te,no bi li mi kazal ne6to pove4e za kostenurkata?
Та аз случайно преди време започнах да комуникирам с него и ми направи впечатление че когато спорим той все познава, но както и да е факта да го препоръчам че един колега от пишещите тук ме помоли за съвет как да изкара една затлачена сметка, честно казано виждах я безнадеждна и тогава точно по кюто си пишех с джес и той каза дай го насам и за 1 седмица я изкара от блатото и това доста ме впечатли.
Както и да е в един друг форум писах преди време и доста хора вече получават сигнали от него.
Успехи
Коментар
-
http://finance.groups.yahoo.com/mygroups
tova e saita
Long eur/usd 1.1920/30, stop 1.1895 limitpen, big profit target
turtle
a tova my e poslednata prognoza az se ka4ih na 1.1919
Коментар
-
Re: eur/usd
Първоначално изпратено от AlibabaПървоначално изпратено от ?Първоначално изпратено от AlibabaПървоначално изпратено от ?ако удържи 1,19 биковете може и да се размърдат
за тва казах че твоето е доооста дългосрочно... а за натам не казвам нищо, всеки сам си знае.. успехи на всички и адиос за около месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от salminНАДЕЖДИ !!!!- току що отиде ти работата в ряката.
Пред самоубииство съм ! ;-)
Все пак ще играя и нощната сесия...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от KIKIПървоначално изпратено от Ajax4oкъса е/д @ 1.1978, ще видим малките пишки какво ще кажат по въпроса...не слагам стоп но някъде към 30 пипа ще е, лимит ... 1.1910Е- да ама не !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от looserПървоначално изпратено от kokoПепи Ирис е професионалист но исках да кажа че той първо не е типичен сигнал провайдер и ценното което човек може да научи от него е модификацията на теорията Цена-Време а не толкова да се осланя на сигнали а иначе си прав.С доста голяма успеваемост при това. Аз лично имам нужда от подобен коректив и затова се обръщам към вас. Ако се съберем 10 човека ни излиза по 10$. Ако се съберем 20 по 5$. Вярвам всеки от нас може да си го позволи
Това е за година!
Можете да видите прогнозите му на сайта на мънитек. Който се интересува да прати лично съобщение да не товариме форума макар, че вярвам на всички е полезно.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KIKIПървоначално изпратено от Ajax4oкъса е/д @ 1.1978, ще видим малките пишки какво ще кажат по въпроса...не слагам стоп но някъде към 30 пипа ще е, лимит ... 1.1910From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПепи Ирис е професионалист но исках да кажа че той първо не е типичен сигнал провайдер и ценното което човек може да научи от него е модификацията на теорията Цена-Време а не толкова да се осланя на сигнали а иначе си прав.С доста голяма успеваемост при това. Аз лично имам нужда от подобен коректив и затова се обръщам към вас. Ако се съберем 10 човека ни излиза по 10$. Ако се съберем 20 по 5$. Вярвам всеки от нас може да си го позволи
Това е за година!
Можете да видите прогнозите му на сайта на мънитек. Който се интересува да прати лично съобщение да не товариме форума макар, че вярвам на всички е полезно.
Успех!Keep walking ...
Коментар
Коментар