IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не става работата да следваш сигналите на някой. Аз съм се набутвал от тази работа и знам. Това май е втората класическа грешка на новобранеца през която всеки минава.

Коментар

• Hold your position, do not close it till my next instruction for a
      long ride. It will go all the way up to 1.2500 soon. Move your stop to
      1.1940 rt now, and will move stop up later.

Happy trading and happy holding this pair for a nice run.

My best best regards,
      turtle

Коментар

• Първоначално изпратено от pepino1708
        http://finance.groups.yahoo.com/mygroups
        tova e saita
        по скоро това:
        http://finance.groups.yahoo.com/grou...guid=165869208

Коментар

• Първоначално изпратено от iav
          С моята дървена глава къс usd/jpy 114.93 стоп 115.18
          Айде хайрлия де е
          Добавка на 114,46 и стоп на всичките 114.83

Коментар

• za kolegata s dulgite jeni probi 4 4asovata i kato gledam vru6tane niama do 113.90 e za sell samo puk tam 6te vidim no moge i da gre6a

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerrr
              koko pro6tavai 4e se namesvam no az sam novi4ak tuk i dosta raboti ne gi razbiram o6te,no bi li mi kazal ne6to pove4e za kostenurkata?
              Е историята е дълга но с две думи, един от най-добрите трейдъри които са записали името си за историята Richard Dennis запивал с негов колега и спорили дали да си добър трейдър е вродено или може да се обучи човек. Та хванали бас за 1д че може да се обучат хора от "улицата" да станат милионери и това е факт. Та пуснал обява провел интервюта с тъпи въпроси и избрал 10 на човека които обучил за кратко време после им осигурил финансиране и прочие....другото е история и я има в литературата, всеки от обучените там се именувал като костенурка и школата останала езвестна като школа на костенурките, та Джес е един от тях, управлява доста пари и свои и чрез два фонда и също така обучава а от обучените прави и мастерклас за доубочаване и на най-добрите предлага работа и прочие а отвреме на време и пуска сигнали по мейл безплатно.

Та аз случайно преди време започнах да комуникирам с него и ми направи впечатление че когато спорим той все познава, но както и да е факта да го препоръчам че един колега от пишещите тук ме помоли за съвет как да изкара една затлачена сметка, честно казано виждах я безнадеждна и тогава точно по кюто си пишех с джес и той каза дай го насам и за 1 седмица я изкара от блатото и това доста ме впечатли.

Както и да е в един друг форум писах преди време и доста хора вече получават сигнали от него.
              Успехи

Коментар

• http://finance.groups.yahoo.com/mygroups
                tova e saita

Long eur/usd 1.1920/30, stop 1.1895 limitpen, big profit target

turtle
                a tova my e poslednata prognoza az se ka4ih na 1.1919

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от Alibaba
                  Първоначално изпратено от ?
                  Първоначално изпратено от Alibaba
                  Първоначално изпратено от ?
                  ако удържи 1,19 биковете може и да се размърдат
                  Ще ама не. Нивата тропат на вратата 1.18 ; 1.17 ; 1.14 ; 1.11 ; че чак тогава някоя и друга фигура корекция и после 1.01
                  Абе пич, ти мнооого дългосрочно го раздаваш... аз имам предвид близката седмица... но и аз нищо не знам де... успех
                  За тебе ако месец - два е мноооооого дьлгосрочно? А за близката седмица 1.17 е нормално. Пьк тогава като се накачат акулите......[/list][/code][/b][/i]
                  Ей това което стана сега, връщането до 1,20.. имах предвид
                  за тва казах че твоето е доооста дългосрочно... а за натам не казвам нищо, всеки сам си знае.. успехи на всички и адиос за около месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от salmin
                    НАДЕЖДИ !!!!- току що отиде ти работата в ряката.
                    Ахъм...днес отбелязах антирекорд - 4 позиции една от +20 пипа затворена на - 25 (от тъпотия), още 2 загуби и една 0 ...
                    Пред самоубииство съм ! ;-)
                    Все пак ще играя и нощната сесия...
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                      Първоначално изпратено от KIKI
                      Първоначално изпратено от Ajax4o
                      къса е/д @ 1.1978, ще видим малките пишки какво ще кажат по въпроса...не слагам стоп но някъде към 30 пипа ще е, лимит ... 1.1910
                      Абе засега съм поел 20 пипа...ако закрепим така до 2 през ноща...не се знае какво ще излезе...въпроса е американската да свърши без повече качвания...азиатците са мой хора (НАДЯВАМ СЕ ;-) )
                      НАДЕЖДИ !!!!- току що отиде ти работата в ряката.
                      Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от looser
                        Първоначално изпратено от koko
                        Пепи Ирис е професионалист но исках да кажа че той първо не е типичен сигнал провайдер и ценното което човек може да научи от него е модификацията на теорията Цена-Време а не толкова да се осланя на сигнали а иначе си прав.
                        Наистина е професионалист С доста голяма успеваемост при това. Аз лично имам нужда от подобен коректив и затова се обръщам към вас. Ако се съберем 10 човека ни излиза по 10$. Ако се съберем 20 по 5$. Вярвам всеки от нас може да си го позволи Това е за година!
                        Можете да видите прогнозите му на сайта на мънитек. Който се интересува да прати лично съобщение да не товариме форума макар, че вярвам на всички е полезно.
                        Успех!
                        natovari foryma kolega toi mariian po tradiciia 6te go rastovari

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKI
                          Първоначално изпратено от Ajax4o
                          къса е/д @ 1.1978, ще видим малките пишки какво ще кажат по въпроса...не слагам стоп но някъде към 30 пипа ще е, лимит ... 1.1910
                          Аяксчо, малките пишки ще кажат по въпроса че ще ядеш голамата пишка :-)
                          Абе засега съм поел 20 пипа...ако закрепим така до 2 през ноща...не се знае какво ще излезе...въпроса е американската да свърши без повече качвания...азиатците са мой хора (НАДЯВАМ СЕ ;-) )
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                            Аяксчо, малките ......:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Пепи Ирис е професионалист но исках да кажа че той първо не е типичен сигнал провайдер и ценното което човек може да научи от него е модификацията на теорията Цена-Време а не толкова да се осланя на сигнали а иначе си прав.
                              Наистина е професионалист С доста голяма успеваемост при това. Аз лично имам нужда от подобен коректив и затова се обръщам към вас. Ако се съберем 10 човека ни излиза по 10$. Ако се съберем 20 по 5$. Вярвам всеки от нас може да си го позволи Това е за година!
                              Можете да видите прогнозите му на сайта на мънитек. Който се интересува да прати лично съобщение да не товариме форума макар, че вярвам на всички е полезно.
                              Успех!
                              Keep walking ...

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerrr
                                koko pro6tavai 4e se namesvam no az sam novi4ak tuk i dosta raboti ne gi razbiram o6te,no bi li mi kazal ne6to pove4e za kostenurkata?
                                Е те точно това щях и аз да питам - кой, коя или какво е костенурката ?

Коментар

Working...
                                X