IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Технически нива за 14 октомври

investor.bg/article.php?id=29021

Коментар

• здравейте,

като гледам има шансове още днес коко да си върне онези 100$ от петър ... када може да чукне 1.19 до 15.30, а после не знам ...
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Долар/Йена

Мисля, че е рано да отписваме долара :
        http://area-consult.com/gha/FOREX/USD_JPY_20051014.gif

Очаквам вълната да завърши преди края на годината на нива около 118.3

http://www.alpari-idc.ru/files/0501/050109143616.gif

Коментар

• Здравейте,

Коко,немога да те намеря в последно време,прати на пощата някакъв М-Тел-ски актуален телефом.....

Очаквам евтин Долар и скъп Паунд.....

Успех на всички.
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Еврото ще се поизмъчи доста ако иска нагоре да ходи - аз продължавам да съм занадолу и си оставям стопа на 1.2060 - чакам пробив на 1.19 до дупка)) При пробив - double със стоп на всички на 1.1982, където продадох вчера...

Коментар

• Една мъъъничка прогнозка - Евро/долар - надолу до 1.2008 и после 35 пипса нагоре.

Упссс...поправка - М30 показва малко по-надолу 1.1980
              Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vsko
                Turtle ме заинтригува с това дълго евро и затова му поразгледах входовете откакто е почнал идеята си септември. Има добри попадения, но като цяло май повече загуби отколкото печалби. Особено в началото май му се събират 4-5 последователни губещи или БЕ или нещо такова. Сериозни профити не видях.
                Иди във форума на www.dailyfx.com и в дженерал трейдинг има история на отиграванията му от по дълго разгледай ги.

Еврото май има нужда от още едно слизане.
                Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Alibaba
                  Дьржа кьси евра от вчера /1.1990/.Имам и поставена порьчка за добавка на 1.2055 стоп на всичко 1.2105-това все още при мен е план "А" тьй като е вьэможно при този сценарий едно бьрзо обиране на стопове до 1.2060-1.2070. и от там на юг. До тук добре но ако ми отнесе стоповете и при трайно /часово/ задьжане над 1.21 минавам кьм "Б" вариант избиване на загуби за другата седмица /1.2250-1.2300/ Всичко за посока "север" зависи от затвагянето тази седмица. Но генерално не си променям настройките за силен долар в следващите месец-два.
                  silen dolar sled janyari 2007 ako bg se prisuedini kum evrosuioza nie kolko imperii sme skusali v istoriiata si ta edin evro suioz li 6te ni se opune vsi4ko v ramkite na mitapa
                  yspeh na vsi4ki

Коментар

• Дьржа кьси евра от вчера /1.1990/.Имам и поставена порьчка за добавка на 1.2055 стоп на всичко 1.2105-това все още при мен е план "А" тьй като е вьэможно при този сценарий едно бьрзо обиране на стопове до 1.2060-1.2070. и от там на юг. До тук добре но ако ми отнесе стоповете и при трайно /часово/ задьжане над 1.21 минавам кьм "Б" вариант избиване на загуби за другата седмица /1.2250-1.2300/ Всичко за посока "север" зависи от затвагянето тази седмица. Но генерално не си променям настройките за силен долар в следващите месец-два.

Коментар

• кабел

купувайте здраво кабели, стоповете 1.7270 целта 1.80 на първо време и другата седмица ще бъдете щастливи, ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ---БЪЛГАРИЯ НА ШАХМАТНИЯТ ОЛИМП

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP
                        salmin, това още вчера го постна seafoam .
                        Много се извинявам. не погледнах !!!
                        Е- да ама не !!!!

Коментар

• salmin, това още вчера го постна seafoam .

Коментар

• Добро утро на всички !
                            Май ...първо ще търсим укрепване на около 1.55 за Еврото ?
                            Какво ще кажете колеги ?

Мисля ,че за днес целта е ястна- 1.2150/ 70 !!!!?
                            Интерестно инфо намерих за вчерашните обрати :
                            23:44 13.10.2005

Курс евро/доллар несколько минут назад преодолел фигуру 1.2000 и поднялся до 1.2030/25. Ряд рыночных наблюдателей связывают наблюдаемую слабость американской валюты с событиями, разворачивающимися вокруг компании Refco. Напомним, что в четверг Refco Inc объявило о том, что ее подразделение Refco Capital Markets Ltd. Не имеет достаточное количество ликвидности для продолжения своей работы. Это стало достойным продолжением начатого ранее скандала с исполнительным директором Филиппом Беннетом и скрытым долгом в размере 545 млн. долларов. Большее количество подробностей все еще находятся в состоянии туманности, поскольку Комиссия по Торговле Товарными Фьючерсами США только начала разбирательство еще не предоставив заключительного резюме по этому делу. Некоторая паника на рынке в связи с вышеописанными событиями спровоцировала отзыв средств некоторых инвесторов и прекращение кредитных линий для Refco Group. Пока же Refco наложила 15-дневный мораторий на отзыв клиентских средств из своего подразделения Refco Capital Markets Ltd. В настоящий момент евро/доллар поглощает офера в тестируемой области, которые являются препятствием для продолжения восходящего движения. Дилеры отмечают, что до 1.2050 стакан заказов практически пуст. Лишь на этой отметке могут быть обнаружены приказы на продажу. Выше расположена серия стопов
                            Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                              Първоначално изпратено от varna
                              Към късата от 1.2027 добавена на 1.1949.
                              Успех!
                              Местя стоповете от 1.1986 на 1.1966.
                              Стоповете сработили.
                              Ниво в момента - 1.2034
                              Поставям лимит-ордер за продажба от 1.2088. Стоп 1.2111.

Коментар

• eur-gbp

Там посоката е малко нагоре и дано не пробие за север.А ако отпраши на юг това вече значи евро-долар да тръгне за север и то не само в рамките на реинджа- рамото както му казват.Големи възможности за реинджене вече май няма според картинката при тази двойка , от там може да се чака сигурния сигнал за посока мисля.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X