IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: gbp/usd

Първоначално изпратено от 1anti
    SELL GBP/USD 1.7648 STOP 1.7668 LIMIT 1.76-
    ako gonite 20/30 pipsa go igraite SRE6TY TREND NE SE IGRAE

Коментар

• По радиото новините излизат най бързо

Коментар

• А, да при мене е. Файърлоу-а

Коментар

• Преди имаше радио на тези линкове обаче сега нещо не ми тръгва. Дали е при мене проблема?

http://www.bloomberg.com/media/radio/listen.html#

http://astream.net/live/cnbc/cnbc2.asx

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
            В е/$ на часовия се заформя (май) обърната H&S?
            Дълга от 1.2063.Стоп 1.2030 - под линията на шията на предполагаемата H&S. Цел - 1.2150

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
              Здравейте,

Коко,немога да те намеря в последно време,прати на пощата някакъв М-Тел-ски актуален телефом.....

Очаквам евтин Долар и скъп Паунд.....

Успех на всички.
              Отлична прогноза,пич!!! Доста вече съм напред!!! Ти ми даде нужния кураж!!! Желая ти огромни творчески успехи за в бъдеще!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Коментар

• gbp/usd

SELL GBP/USD 1.7648 STOP 1.7668 LIMIT 1.76-

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                  Първоначално изпратено от QWERTYAS
                  Първоначално изпратено от PPP
                  Хм, хАмериканците взеха да си признават че я закъсват. Най-високата месечна инфлация от 15 години насам.
                  Хммм...би ли ми казал къде се публикуват резултатите от икономическите новини най-рано ?

Ами аз си ги гледам от платформата с 1-2 минути закъснение. По-бързо не вярвам да намериш, нали и те завалиите трябва по някой лев да правят

На платформата на FX Solutions има новини на MNI и там данните излизат секунди след като са публикувани.

Коментар

• Не знам какво става с този Кабел, но от няколко дни ми къса нервите. Хеджирам дълги Евра с къс Кабел но напоследък се получават разни дивергенции от по 50-60п., направо не мога да му смогна.
                    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
                      Първоначално изпратено от PPP
                      Хм, хАмериканците взеха да си признават че я закъсват. Най-високата месечна инфлация от 15 години насам.
                      Хммм...би ли ми казал къде се публикуват резултатите от икономическите новини най-рано ?

Ами аз си ги гледам от платформата с 1-2 минути закъснение. По-бързо не вярвам да намериш, нали и те завалиите трябва по някой лев да правят

Коментар

• В е/$ на часовия се заформя (май) обърната H&S?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Първоначално изпратено от bertram
                          usd/cad high 1.1891(bid) zasega =pozdravi za koko ot ...
                          Mersi Bertram, da si priznaia chestno dolu si beshe mnogo riskovo izglejdashta dalgata no Bat Petio kato vikna sell ta sell, gaski gasoci iskash li revansh se izkushih. To togava samo az i PPP mai udalgavahme kato danolovci.

Koko, надявам се вече да си се обадил на бат Петьо

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                            usd/cad high 1.1891(bid) zasega =pozdravi za koko ot ...
                            Mersi Bertram, da si priznaia chestno dolu si beshe mnogo riskovo izglejdashta dalgata no Bat Petio kato vikna sell ta sell, gaski gasoci iskash li revansh se izkushih. To togava samo az i PPP mai udalgavahme kato danolovci.

Коментар

• Първоначално изпратено от vsko
                              Ако си къс швейцарец и имаш стоп на 2945, това означава че ще ти го изпълни когато графиката достигне 2941 бид. На всички платформи е по този начин направено. Ако искаш на 2945 да ти е стопа и си къс тябва да си сложиш ордър да ти купи на цена 2949
                              mersi kolega

Коментар

• Ако си къс швейцарец и имаш стоп на 2945, това означава че ще ти го изпълни когато графиката достигне 2941 бид. На всички платформи е по този начин направено. Ако искаш на 2945 да ти е стопа и си къс тябва да си сложиш ордър да ти купи на цена 2949

Коментар

Working...
                                X