If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
с риска да досадя на форумянците ще ти отговоря значи първо си гледаш сметчицата ако е малка можеш и сам но ако започне да расте не ти ли идва на ум че трябва да полагаш повечко труд да събираш повече инфо да правиш повече графики и анализи та повечето банки и фирми си имат трейдъри но си имат отдели за инфо и анализ никъде не съм писал че искам някои да ме открехва как се правят пари че толкова книги има за това и си е до собствена интерпретация усет и опит, на теб не ти ли идва на ум че що съм тук по цял ден се занимавам с това и се издържам от него, но агресията в теб си е нещо типично българско ти не би но някой няма да мисли като теб така че не отнемай думата на всички живей си в твоя свят и не пречи на никой.
Лари Уилямс:
- Не се опитвайте да хващате “падащите кинжали”. Изчакайте те да се отблъснат в пода и да спрът да треперят. Тогава и само тогава влезте в пазара. Това е най-добрия урок, който усвоих преди повече от 50 години!
- С времето се научих да не се опитвам да хващам дъната и върховете, но бяха необходими още много години за да мога напълно да осъзная какво действително става на пазара и как аз мога да се възползвам от предимствата да знаеш тази пазарна истина. Моите счетоводни баланси ме убедиха в безумието на покупките по време на падането на цените, но тогава не знаех защо това беше безумие. Сега го знам.
Коментар