IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• US

Кога излизат данните за баланса?

Коментар

• А някой гонят дъна и върхове!!!

Той този "някой", когото имах в предвид ме разбра.
      Ако и ти iav си от тях...

Коментар

• Cable

Прав си, Коко, нека се измъкне, пък тогава евентуално ще го мисля...

Коментар

ТОВА ЗА ТЕБ КИНЖАЛ ЛИ Е

Коментар

• форекс бургас

с риска да досадя на форумянците ще ти отговоря значи първо си гледаш сметчицата ако е малка можеш и сам но ако започне да расте не ти ли идва на ум че трябва да полагаш повечко труд да събираш повече инфо да правиш повече графики и анализи та повечето банки и фирми си имат трейдъри но си имат отдели за инфо и анализ никъде не съм писал че искам някои да ме открехва как се правят пари че толкова книги има за това и си е до собствена интерпретация усет и опит, на теб не ти ли идва на ум че що съм тук по цял ден се занимавам с това и се издържам от него, но агресията в теб си е нещо типично българско ти не би но някой няма да мисли като теб така че не отнемай думата на всички живей си в твоя свят и не пречи на никой.

Коментар

Лари Уилямс:
              - Не се опитвайте да хващате “падащите кинжали”. Изчакайте те да се отблъснат в пода и да спрът да треперят. Тогава и само тогава влезте в пазара. Това е най-добрия урок, който усвоих преди повече от 50 години!
              - С времето се научих да не се опитвам да хващам дъната и върховете, но бяха необходими още много години за да мога напълно да осъзная какво действително става на пазара и как аз мога да се възползвам от предимствата да знаеш тази пазарна истина. Моите счетоводни баланси ме убедиха в безумието на покупките по време на падането на цените, но тогава не знаех защо това беше безумие. Сега го знам.

Коментар

• Cable

тп сложи или 8750 или повече ако си познал на 8760 ще се коригира и ще имаш нов шанс

Коментар

• Cable

и аз съм така от 1.8689

Коментар

• Cable

Дълъг кабел от 8686 към 8787 , стоп 8595.

Коментар

• USD/JPY

Рисково но не невъзможно, подобре изчакай пазара да си стигне дъна и врхове което смятам че ще стане днес и търси къса от около 108-112 с цел 106

Коментар

• Екшън

Дошло е време разделно.

Коментар

• USD/JPY

КОКО, как ти се струва удължаване в тази двойка с цел 109,65-109,90?
                          Благодаря предварително и успех

Коментар

• форекс бургас

Jony(PUL), как е в Исландия???
                            Що се дракаш с Давид?

Коментар

• форекс бургас

Айде стига де, скоро може би ще имаме добри нива за 500п удължаване стига се карахте и глупости

Коментар

• форекс бургас

AZ NE SAM OT TEZI POSO4I MI PONE EDIN

Коментар

Working...
                                X