IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пази яйцата!

Мисля, че развитието на двойката GBP/USD в отиграните от мен къси от 1,8685 ще оставя за след уикенда при тия темпове или поне до довечера...

Влизането ми с дълги от 1,2835 се оказва малко /на това ли му казвам "малко"?/ инфарктно, но за сега отстоявам позицията, без никакви осреднявания...

...Само да не се окаже, че чакам с тигана за яйцата за омлет пред петела, че загивам прав - оставам си гладен...А бях слаб и по зоология, и не само...

Коментар

• форекс бургас

давид прав си че на този а и на другите пазари успяват екипите а не индивидуалните кавали като пул,ако на някои не му е ясно тук се води борба на стратегии а кои индивидален играч може да се упре на цели екипи от умни глави ,а парите идват при наи добрите , не съм от Бургас но може да пием по кафе, от колко време си на FX -

Коментар

• Добрият тон

Не нарушавайте добрия тон във форума ! Не е тук мястото за подобни обяснения.
        Модераторе, нали едно от задълженията ти е изтриваш постингите, които не са по темата, блез си в задълженията !
        Пожелавам на всички много профити !

Коментар

• USD/JPY

Предполагам, че в момента сме в началото на 5-та вълна с цел 109,60 (за нейната 3-та) и 110 (за нейната 5-та) с което ще завърши и 3-та вълна на покачването от 101,66 започнало на 17.01.05. Корекцията която ще последва предпорагам обаче, че ще бъде най-много до 107,80. Ако гореизложеният сценарий е верен, то очаквам удължена, възходяща 5-та вълна с дължина мин. 1000 пипса т.е. крайна цел около 120.
          В момента съм дълъг от 108.80 със стоп на 108.40 и тп 109.60
          Успех ти желая

Коментар

• с колко

Добавка само на 8636 по тази позиция.
            Имах предвид, че ако видим по-ниски нива, действам както обикновено - само ДЪЛЪГ кабел.

Коментар

• с колко

Винаги преди Грийнспан да говори пазара се ослушва, обикновенно к8огато каже нещо става голяво течение

Коментар

• с колко

Фен казвайки 200п добавки имах в предвид че е рисково да се влиза с много в дълга съжалявам ако съм се изразил неправилно

Коментар

• БОКО. ???

Jony, не дразни дявола))

Коментар

• с колко

200 П добавки ?!?!? " качество, което не всеки може да си позволи".....понякога направо завиждам на някои хора за ентусиазма ....

Коментар

• David

Давид, колега, спри да се занимаваш с хора, които дори не знаеш кои са и какво търсят тука.
                      Онзи ден, когато пак беше така общителен с Минетчо и се псувахте взаимно, след това дойде БОКО и видя как се бори един човек с цяла система и как се променят многогодишни правила.

Ти къде изчезна и се покри него ден, а? Или ти беше хубаво да те псуват и да псуваш?
                      Що не спреш и не се скатаеш и сега, така както го направи онзи ден?
                      Jony според теб случайно ли се занимава точно с теб?

Стига си му обръщал внимание, а потърси съдействие от модератора, ОК???

Коментар

• с колко

Балканджи, доколкото знам Петър Караиванов предлага курсове и обучение, така че се обърни към него ако търсиш курс.

Коментар

• А някой гонят дъна и върхове!!!

От тук до 8400, ако видя и други, смятам точно това да правя, пък каквото сабя покаже...

Коментар

• с колко

Балканджията това да не е като да продадеш на баба ти нивите?

Коментар

• Cable

Не съм в играта защото не обичам никаквите нива но дългата е добра със 200п добавки такаче който удължава ще трябва да държи 200п според мен, защо не изчакате олигофрена да се изкаже и май този път ще каже някоя глупост и пазара ще се фиксира, за какво ви е да играете в рейндж от който и от пипсовете не може да излезете..................

Коментар

• с колко

С колко пари е добре да се започне форекс и на коя платформа?
                                Кои от посредниците предлага добро обучение и кои са добрите книги?
                                Доколкото разбирам не е трудно да се работи това , дори и без опит.
                                Теоритично, каква доходност може да се очаква - на месечна база - и за колко време можеш да загубиш цялата си сметка.
                                Мерси.
                                *** Lord Jeezas paid for our sins. Time to get the money's worth ***

Коментар

Working...
                                X