IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

кое е по-скоро 1.205 или1.200 ?

Коментар

• и на бараков и на останалите предлагам да си прибират по 30-60 пипса от сделка като ги имат и да не мислят за големи движения/защото така се създава лоша нагласа/ - като се настройваш за големи печалби слагаш и по-дълбоки стопове/които не са приятна гледка при удряне/ успех на всички.

Коментар

• Re: Спад на Долара

Първоначално изпратено от barakov
        КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ В БЛИЗКИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДОЛАРА ДА НАПРАВИ ЕДИН СИЛЕН СПАД СПРЯМО ВСИЧКИ ВАЛУТИ.
        Интересна идея ... В EUR/USD и USD/CHF аз лично чакам есенното рали срещу долара (по всяка вероятност вече и започна), но чак за да стане и при всички валутни двойки, трябва Щатите или да спретнат влизане в Иран (този път реакцията няма да е същата както беше при влизането в Ирак) или още няколко държави да последват примера на Венецуела.

Коментар

• Кво е тва мъртвило в сряда вечер ? Много странно.
          А по въпроса на Бараков - личното ми мнение е че долара ще поскъпва , и то сериозно. Американската икономика си има кусурите, обаче европейската и японската не са цъфнали особено. Всъщност като се вгледа човек в цифрите на Европа не му става много весело за бъдещето на България там.

Коментар

• Re: Хиена !

Първоначално изпратено от varna
            Първоначално изпратено от QWERTYAS
            Тук никой ли освен мен и Марио не си пада по любимата ми хиена ?
            Поствайте повече инфо за нея, както и за поръчките ви с тази красавица
            Къс съм в е/иена от 137.73 от онзи ден. Стоп не съм сложил - при вдигане ще добавям.
            Успех!

Аз имам малка къса в USD/JPY от 114.41 от вчера
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Re: Хиена !

Тук никой ли освен мен и Марио не си пада по любимата ми хиена ?
              Поствайте повече инфо за нея, както и за поръчките ви с тази красавица
              Къс съм в е/иена от 137.73 от онзи ден. Стоп не съм сложил - при вдигане ще добавям.
              Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo
                Barakov 4e dolara ke padne nikoj ne se i symnqva wyprosyt e koga, ne mislq 4e towa 6te stane skoro .1. Wsiki to4at zybi da si kupqt po edno ferari za nowa godina zna4i edwa li 6te nastypi deficit na koli po praznicite.2.Edno iztrelwane nagore 6te ima predi towa za zabluda na wraga.3.Sledwa6toto lqto 6te gledame golemiq seir kogato mese4nite cikli 6te se obyrnat
                Аз мисля, че повечето смятат,че долара ще падне в резултат на дефицита, така че очаквам най-вероятно да има отскок за да обере стопове на късите и да задейства поръчки за нагоре и после - изненада.

Коментар

• Re: Делта сток

Първоначално изпратено от aldy
                  Търговските условия, плюс добрата платформа(МТ4) = Популярна каса. По тази причина търгувам там на доста дебел Реал. За какво ми е чат с дилърите, ако всичко им е наред??
                  Имам МТ4, но не мога да се логна в тяхното демо ! Искат да изтегля платформата от тях !!! Дали наистина е МТ4 ? Ако се съди по инструкциите им за работа с платформата тя е по-стара версия и от МТ3 !
                  Трябва ли да инсталирам тяхната платформа, за да им пробвам Демото ?
                  Според мен те наистина предлагат най-добрите търговски условия ( стига и това да не е само реклама )
                  Сега сменят МТ3 с МТ4 и може нещо да е пообъркано. Иди на http://www.northfinance.com/client-terminal.htm
                  и си зареди терминала като хората и няма да имаш проблеми. ПК95 са представители на тях, така че пробваш същата платформа.

Коментар

• Barakov 4e dolara ke padne nikoj ne se i symnqva wyprosyt e koga, ne mislq 4e towa 6te stane skoro .1. Wsiki to4at zybi da si kupqt po edno ferari za nowa godina zna4i edwa li 6te nastypi deficit na koli po praznicite.2.Edno iztrelwane nagore 6te ima predi towa za zabluda na wraga.3.Sledwa6toto lqto 6te gledame golemiq seir kogato mese4nite cikli 6te se obyrnat

Коментар

• От сезонните графики се вижда,че долара отслабва традиционно в края на годината , но защо е така не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                        Първоначално изпратено от JHB
                        Бягайте от REFCO.
                        Всичко живо си тегли сметките оттам, включително и Хеджфондовете.
                        Защо?

Пак да питам...

Коментар

• kak shte skochi dolara

Долара ще скочи чак когато се засекат поне две или три дори положителни за него важни събития.Засега го купуват добре само акулите и го пращат в сметките на дребните , когато излезе хубавата ! новина.. Никой нищо не казва за изказването на Грийнспан , а той само хубави работи говори , за лошите са виновни спекулантите и затова в резултат златото пада и долара и той.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Спад на Долара

Здр.Колеги ...Виждам ,че форума е в някакво затитие и ще се възползвам от случая да отправя въпрос към всички. Надявам се,че всички един от вас се е възползвал от пазара и е качил нещо в акаунда си )) ако не го е направил сега стискам палци това да се случи в скоро време.
                            Искам да направя едно запитване към всички (без значение ранга или успеваемостта на трейдара)..КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ В БЛИЗКИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДОЛАРА ДА НАПРАВИ ЕДИН СИЛЕН СПАД СПРЯМО ВСИЧКИ ВАЛУТИ.
                            Надявам се да ми посочите и някакви аргументи за становището което заемате.
                            Благодаря ви предварително за изказаното мнение.
                            Пожелавам ви попътен тренд. .

Коментар

• Първоначално изпратено от deicemen
                              Абе момчета ако някой предпочита да играе на GBP/USD да погледне графиката че ще скача можеби до 1.6000
                              И кога точно ще скочи (ще слезе до там) ?!
                              Да нямаш в предвид покачване до 1.7600 ?!

Коментар

• Сега се прибрах и гледам, че са ми се удвоили дългите USD/CAD на 1.17. Новата ми цена е 1.1760
                                Успех

Коментар

Working...
                                X