IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JHB
    Бягайте от REFCO.
    Всичко живо си тегли сметките оттам, включително и Хеджфондовете.
    Защо?
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Ako se iztrelj gvr/$ na 1.60 predstavj6 li si kakvo 6te stane s drugite vallutni dvoiki?POMISLI?az go igraj v momenta i 4akam 1.7620,predi seriozno slizane.

Коментар

• EURUSD

За днес изкарах малко от дългите. Най-вероятно ще има слизане надоло. За дълги ще мисля пак или при нива от около 2060-70 или след като изчакам слизането (ако го има де).

Коментар

• mario towa 4e o4akwa6 1.18 me radwa i mi gowori 4e sym praw nadqwam se da si slojil rewersite znam 4e si pe4en w igrata ,ako ima i drugi na twoeto mnenie neka si priznaqt

Коментар

• Абе момчета ако някой предпочита да играе на GBP/USD да погледне графиката че ще скача можеби до 1.6000

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo
              mom4eta ne iskam da vi razwalqm kefa no o4akwaite naskoro izlitane na edin dyh do 1.26 pri E/$
              И аз ))))) но към 1.1807
              Нищо лично
              Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Първоначално изпратено от JHB
                Бягайте от REFCO.
                Всичко живо си тегли сметките оттам, включително и Хеджфондовете.
                ако е верно няма да е само рефко ... оставете си само толкова колкото да играете , останалите под възглавницата ...

ша взема да си намала малко демото , че знае ли се

Коментар

• mom4eta ne iskam da vi razwalqm kefa no o4akwaite naskoro izlitane na edin dyh do 1.26 pri E/$

Коментар

• Хиена !

Тук никой ли освен мен и Марио не си пада по любимата ми хиена ?
                    Поствайте повече инфо за нея, както и за поръчките ви с тази красавица

Коментар

• Как сме компанийката? Кълве ли, кълве ли, хе хе хе

Първоначално изпратено от varna
                      С надеждата, че не досаждам:
                      Златото рязко падна от 480 до 473.
                      varna, няма на кого да досаждаш братче, тука сме като една фамилия При това си рядко срещано деликатен, така че винаги си добре дошъл

коко, следи канадеца тази вечер и утре и зареждай с нафта, че МАЙ ще имаш пътуване до София, хе хе хе. Майтап бе, ама ми удари стопа на дългите от 1.1855 и сега ще го късам яко с утроена. Още не съм решил на кого да ударя едно рамо, ма май за бат Пето отива. Ша видим, хе хе хе.

А видя ли ми последния пост, като ти вадех ухото на заека от шапката на Астор, ха ха ха, внимавай само да не се окаже вместо ухо, опашката на лъва, ха ха ха.

Хайде чао компанийката, слушам си музика и си свиркам като губя, чак кеф ми прави като си помисля как ще го късам када, аууууу, хахахахахаха

Коментар

• LONG USDCAD 1.1710 STOP 1.1680 TP 1.1920

Коментар

• е/$ - къса 1.2027. Стоп 1.2066.

Коментар

• С надеждата, че не досаждам:
                            Златото рязко падна от 480 до 473.

Коментар

• Марио Димитров

Ако пробием съпротивата на 115.05 може и много
                              До толкова съм убеден в правотата си, че от половин час насам на два пъти удължих !

п.с. С прескърбие трябва да ви съобщя, че тук трият не само мненията, но и ЛС - още преди да са прочетени !!!!!!!!!!

Коментар

• Re: QWERTYAS

Първоначално изпратено от QWERTYAS
                                Първоначално изпратено от Марио Димитров
                                Държиш ли още хиената?
                                Да ! Сутринта дори си хванах един скалп от 10 п и няма да я пусна. Стопът ми е дълбок и се надявам да съм далеч на север от него. Ако не стане загубата ще е болезнена, но не фатална !
                                От един час си удържам порива да го сваля още, но както съм казвал и преди играя дисциплинирано и с уважение към пазара ( утре може и да започна реална търговия - не искам да си създавам пагубни навици )
                                Не се притеснявай-ще излезе,въпроса е колко ще откъснеш?!
                                Поздрави и успех
                                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Working...
                                X