qwertyas, дълъг си в двойката, а си къс в йената !!! Не бъркай двата щата !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от QWERTYASДобро утро и от мен !
Държа си дългата хиена от онзи ден и си чакам пробив на 115.05 !
Засега бавно се движим на север, но аз съм търпелив !
Успех на всички !
Следи 1.1952 !!дали ще го пробият.
След това следи за 1.1898!!
Наблюдавай и франка.
Най много може да върне до ~114.62 на 14.10~14:00ч.
Хайде успехТова не е предпоставка за търговия!!
Коментар
-
Re: двоен връх
Първоначално изпратено от supertraderДобро утро , и да се включа в гадаенето , според мен ситуацията предполага двоен връх да се получи , а не H&S.Та ако търгувам дългосрочно бих купил много кабел и много дълъг долар - швейцарец с по 25% от сметката и бих си ги държал .
Коментар
-
Re: Спад на Долара
Първоначално изпратено от joeБараков,
Не мисля, че ще падне долара. Напротив, виждам го най-късно в началото, а може би преди края на другата седмица на позиция ЕUR/USD - 1.1900, като след това естествено, че ще има корекция, но докъде мислиш, че ще се разпростре? Най-много до 1.2050 и след това надолу и пак .....Все пак V вълна започна. А ако се вгледаш на дн. графика се вижда ясно неад енд шолдерс с глава на 1.35. В близката година, година и половина напълно е възможен и паритет.
Коментар
-
Бараков,
Не мисля, че ще падне долара. Напротив, виждам го най-късно в началото, а може би преди края на другата седмица на позиция ЕUR/USD - 1.1900, като след това естествено, че ще има корекция, но докъде мислиш, че ще се разпростре? Най-много до 1.2050 и след това надолу и пак .....Все пак V вълна започна. А ако се вгледаш на дн. графика се вижда ясно неад енд шолдерс с глава на 1.35. В близката година, година и половина напълно е възможен и паритет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от seafoamПървоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от JHBБягайте от REFCO.
Всичко живо си тегли сметките оттам, включително и Хеджфондовете.
Пак да питам...
http://www.nytimes.com/2005/10/11/business/11refco.html
ThanksIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Първоначално изпратено от salagaА защо трябва да има есенно рали срещу долара? Някакви фундаментални причини?
Питам, за да си изясним тренда през следващите 2-3 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от JHBБягайте от REFCO.
Всичко живо си тегли сметките оттам, включително и Хеджфондовете.
Пак да питам...
http://www.nytimes.com/2005/10/11/business/11refco.html
Коментар
Коментар