IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Струва ми се, че от тук късите позиции в ЕURUSD са за предпочитане

Коментар

• Добро утро на всички !!!
      Някой може ли да каже какво е казал вече бъдещата американска пенсия ???
      Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
        Първоначално изпратено от driverf1
        Първоначално изпратено от koko
        Май ще имаме един рейндж тая седмица нищо особено противно на всички очаквания не ми се вярва да избием 2250 колкото и да изглежда логично но пък и надолу ще намерим покупки над 1.1920 така че ще рейнджим тук засега и другата седмица ще е по-интересна ама защо да не изкараме някой лев аз отивам да спя до 4.30
        Коко,дядката да не се е разприказвал с един час по-рано.....

Успех на всики.

Да ти отговоря вместо Коко, не е. Ще говори след 40 минути, в 4:30 БГ време.
        Успех
        Благодаря PPP,зная,но в пред движенията които стават предположих,че има нещо гнило...
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
          Първоначално изпратено от koko
          Май ще имаме един рейндж тая седмица нищо особено противно на всички очаквания не ми се вярва да избием 2250 колкото и да изглежда логично но пък и надолу ще намерим покупки над 1.1920 така че ще рейнджим тук засега и другата седмица ще е по-интересна ама защо да не изкараме някой лев аз отивам да спя до 4.30

Успех на всики.

Да ти отговоря вместо Коко, не е. Ще говори след 40 минути, в 4:30 БГ време.
          Успех
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Успех на всики.
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• Май ще имаме един рейндж тая седмица нищо особено противно на всички очаквания не ми се вярва да избием 2250 колкото и да изглежда логично но пък и надолу ще намерим покупки над 1.1920 така че ще рейнджим тук засега и другата седмица ще е по-интересна ама защо да не изкараме някой лев аз отивам да спя до 4.30

Коментар

• и аз съм на път да спра да го гледам този сайт, но да изтрият коко, които след кукувицата "държи" целия форум щото явно му се пише на човека е тотална дивотия а иначе очаквах по-голям гап в кабела и може да си изям един лош стоп сутринта като стана, но да видим. успех на всички и стига сте стреляли по модератора-той толкова си може имаше един модератор в сегабг които успя да изгоно всички от спортния форум да не са го назначили сега и в инвестора?

Коментар

• И аз не мога да разбера смисала от това триене на абсолютно всеки линк към полезни книги,анализи, и графики освен изнервяне на всички ...и Марияне не се излагай с обяснения от рода ...Кажете кои са изтритите...ми те са изтрити вече бе човек как да ти ги издиря
                  КАЖЕТЕ КАКВИ СУМИ МИСЛИТЕ ЧЕ ГУБИТЕ ОТ ПОСТИНГИ С ЛИНКОВЕ КЪМ ПОЛЕЗНА НА ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИЯ ...ЩЕ СЪБЕРЕМ ВОЛНИ ПОЖЕРТВОВАНИЯ ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ ....МНОГО СМЕ..МОЖЕ И ДА УСПЕЕМ ДА ОТКУПИМ ТОВА ТАКА ПРОБЛЕМНО ЗА ВАС ПРАВО
                  СУПЕР ПАРОДИЯ!!!

Коментар

• ОК на всеки се случва ама да не ви става навик.

Така еурото дет се вика си е булиш ама хайде да поспим малко че деди в 04.30 кат си е на гости в Япония ке изтърси със сигурност колко ама колко си е добре долара и ще има покупки на долари май и чак утре сабале ще стане нещо обратно.
                    То това няма нито техническа нито фундаментална логика но си мисля че от 4.30 еур долар ще падне надолу е тъкмо който е пропуснал да купи евра ще има тая възможност но пак казвам замалко, чакайте бат петьо да ревне тук 1.40++++ и продавайте евра това къде 1.2350-1.25 ако стигне.
                    Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                      Здравейте,
                      искам да се извиня и да обясна генезиса на проблема, което въобще не ни извинява (особено колегата работил модерация днес)

Има бъг във форума от два дни, които е, че не можем да премахваме обидни думи.

В резултат днес те бяха многооо. Повечето бяха от IP 127.0.0.1

Предполагам, че това е IP, което мнозина ползват за да излизат в чужбина и да се абонират за новини и т.н., в сайтове, които изискват реалнo IP или нещо подобно.

Модератора е решил да се презастрахова срещу препълването на форума от това IP,като е баннал, не само него, но и всички юзери, които някога са писали от него.

Общо към 10-15 ника.

Още веднъж признавам грешката и се извинявам от името на екипа.
                      В момента няма нито едно блокирано IP или име, с което се дава шанс на всички желаещи да изкажат мнението си по темата Валутна търговия.

със СИГУРНОСТ МОГА ДА
                      ГО ДОКАЖА , ЧЕ това е ЕВТИНА лъжа

от едно седмица изтривате на поразия всичко и от време на време пускате опашати лъжи .
                      и моя адрес беше блокиран но изабщо не съм ди напранил труда да го разблокирам защото бях 100пр, сигурен че накрая ще ви уврат главите, АЗ ПРИТЕСНЕНИЕ ОТ РЕКЛАМОДАТЕЛИ НЯМЯ ДА ИМАМ и
                      плюс това съм с динамицин IP и мого даго сменям на всеки 10 минути.
                      Ако изтриете и това значи признавате за умишленото блокиране на адресите и нарочното триене на линковете и саитовете.
                      Успешно триене !
                      Успех на всички трейдъри през настоящата седмица.

Коментар

• Абе какво стана бря???

И мен ли ма забранихте, малеееее, изгорЕх, хахахаха

Коментар

• Мир да има!
                          наистина е станало недоразумение с IP- тата.
                          колегите от инвестора ще се оправят.
                          утре ще им пиша по повод на IP забраните и има ли полза от тях.

важното е да се върви напред. а да се греши е човешко !
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• да явно форума ни не разпознава, че е локал хост, а модератора се е паникьосал и накрая всичко се е омазало

знам, че повечето форексчии са програмисти и сигурно наистина много се забавляват с днешния случаи

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                              сега Бертран ми обяснява какво е IP 127.0.0.1
                              не е било това което си мисля
                              Ще ме уморите от смях
                              Такава смехория не бях чел скоро, да баннете localhost

Коментар

• сега Бертран ми обяснява какво е IP 127.0.0.1
                                не е било това което си мисля

Коментар

Working...
                                X