IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз масагор наистина не ги разбирам, в момента сме на средата на селзона и всички удължават, това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ами удължавайте над 2820 бря, Хоската е ясен той на 2760 каза че е дълъг от 2700 и на 2770 каза че е добавил на 2760 така че сега като се срути, ако, ще каже сложих 0 стоп на 2740 хехе, идеята е че наистина е тъпо ама адски тъпо да се удължава от тук ако и 500п да изхвърчи, наистина не ви разбирам

Коментар

• Масагор,аз по принцип съм дълъг в евро от доста време,като последната цел,която чаках преди вчерашните новини все още беше 1.28+,но сега се открива и старият ми вариант за 1.34+
      При кабела не съм смятал дългосрочни цели,ще му мисля през неделника,засега оставам за цел 1.8560
      Наблюдавайте графиките сега за импулса нагоре,ще бъде красиво!!!

Коментар

• www2.chartware.de - това е един доста интересен сайт, макар че техническия анализ който правят е за дългосрочна търговия и намирам доста противоречия между това което виждам и това което те пишат. Но си залужава да се види. Аз съм се регистриррал и си гледам няколко валути.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• ewroto w momenta e na 61.8% fibo...ako ot tuka ne wurne stawa losho za big mama ....pri wsichki polojenia si zaslujawa opita ot tuka da se skasi ....ostawam weren na stila si ...stop nad 2800
          uspeh Hoska!
          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Купих и кабел на 1.8460, цел 1.8560

Коментар

• Re: Е/Д

Първоначално изпратено от koko
              Първоначално изпратено от Daylight
              Виждам дивергенция на 15 мин. Това кето съм чел че дивергенцията на 15 мин е по важна от тази на 1H ме кара да си мисля че може да станем свидетели на дневно затваряне под 1.27.
              По какво виждаш дивергенция макадака ли
              Да

Коментар

• Re: Е/Д

Виждам дивергенция на 15 мин. Това кето съм чел че дивергенцията на 15 мин е по важна от тази на 1H ме кара да си мисля че може да станем свидетели на дневно затваряне под 1.27.
                По какво виждаш дивергенция макадака ли

Коментар

• Колеги,добавям на 1.2760 при евродолара,явно няма да връща,скоро ще видим силен импулс нагоре,който ще ни изстреля около 100п нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                    Абе коко ти нали вместо стоп правиш хедж?
                    Иначе за идеята с йената съм навит интересно ще ми е разработването на една такава стратегия.
                    Определено правя хедж но по принцип понякога слагам стоп, разлика между двете няма, това с хеджа е по-скъпо с 2п заради спреда, но него го ползвам когато искам да градя позиция, ама ха кажими сега накъде сме нагоре или надолу, шанса брат е 50 на 50, хубавото е че имаме сигурен спад а лошото е че ще вземем стопа на Хоската, но после от 1.2640 не се знае накъде пак.
                    Успех

Коментар

• Е/Д

Коментар

• Vallko

????
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Ето ме колеги,аз добавих дълго евро на 2700,според мен сме яко нагоре,първа цел 1.30,ако сега върне малко ще добавям още,с други думи ще товаря яко еврокаруцата.
                          При евройената имаме консолидация засега,но там също очаквам силни импулси нагоре ,породени от евродолара

Коментар

• Макар че разработването ми се струва по лесно отколкото изпълнението й.

Коментар

• Абе коко ти нали вместо стоп правиш хедж?
                              Иначе за идеята с йената съм навит интересно ще ми е разработването на една такава стратегия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                                Първоначално изпратено от dep-j
                                Пазара днеска се държи като ощипана девойка. Имам дълги
                                USD/CAD от 1.1115.
                                Ako igrae6 za intraday malko viso4ko si gi kupil.buy zonata v momenta e okolo 1.1060/75.
                                Az sa6to sam long (malko pod 1.11) ,no celta mi e srednosro4na s dobavki (dori i pod 1.10 -ako stigne ) .
                                Целта не ми е интрадей и затова съм и без стоп. Просто ми заприлича на един М2 М4 пазар. Ако пробие 1.1083 то тогава ще го мисля къде ще добавям. Ако не пробие то мисля че скоро ще видим 1.12.
                                Kato gledam moje i da ne probie 1.1080 dnes.

Коментар

Working...
                                X