Аз масагор наистина не ги разбирам, в момента сме на средата на селзона и всички удължават, това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ами удължавайте над 2820 бря, Хоската е ясен той на 2760 каза че е дълъг от 2700 и на 2770 каза че е добавил на 2760 така че сега като се срути, ако, ще каже сложих 0 стоп на 2740 хехе, идеята е че наистина е тъпо ама адски тъпо да се удължава от тук ако и 500п да изхвърчи, наистина не ви разбирам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Масагор,аз по принцип съм дълъг в евро от доста време,като последната цел,която чаках преди вчерашните новини все още беше 1.28+,но сега се открива и старият ми вариант за 1.34+
При кабела не съм смятал дългосрочни цели,ще му мисля през неделника,засега оставам за цел 1.8560
Наблюдавайте графиките сега за импулса нагоре,ще бъде красиво!!!
Коментар
-
www2.chartware.de - това е един доста интересен сайт, макар че техническия анализ който правят е за дългосрочна търговия и намирам доста противоречия между това което виждам и това което те пишат. Но си залужава да се види. Аз съм се регистриррал и си гледам няколко валути.Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
Re: Е/Д
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от DaylightВиждам дивергенция на 15 мин. Това кето съм чел че дивергенцията на 15 мин е по важна от тази на 1H ме кара да си мисля че може да станем свидетели на дневно затваряне под 1.27.Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaylightАбе коко ти нали вместо стоп правиш хедж?
Иначе за идеята с йената съм навит интересно ще ми е разработването на една такава стратегия.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaylightПървоначално изпратено от dep-jПървоначално изпратено от DaylightПазара днеска се държи като ощипана девойка. Имам дълги
USD/CAD от 1.1115.
Az sa6to sam long (malko pod 1.11) ,no celta mi e srednosro4na s dobavki (dori i pod 1.10 -ako stigne ) .
Коментар
Коментар