IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Add sell 1.2771 target 1.2660

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Абе Коко, какъв е случеят ЕUR/USD в краткосрочен аспект че съм скъсил от 1.2750 ама май не съм познал за сега
      ...Kolega i az tuka pitax koi kvo misli ama ne6to nikoi ne gelae da komentira ....na men mi podade BUY 2734 az dokato nali tam i go buynax na 2743 sl pod figurata i taka na 3h buyq e validen gonim okolo 2785 i ako tam nagore ...sega goni382% 2868 - 2706 no mi se vigda mnogo ma4en i gubi para pazar neznam....Uspex
      Trade the News

Коментар

• Nasdaq-според мен ТА сочи надолу,но в момента и NAS100 иDJIA,са на север!Корекциите се дължат на прогнозите за добри междинни отчети.Така мисля.

Коментар

• Прогнозите за добри междинни отчети ме карат да купувам Nasdaq100.1640 е техническо ниво, което очаквам до края на юли- началото на август.А иначе - опита ми от други години да гоня дъна показва, че те може и да са чак през октомври.

Коментар

• Абе Коко, какъв е случеят ЕUR/USD в краткосрочен аспект че съм скъсил от 1.2750 ама май не съм познал за сега

Коментар

• Nasdaq100 отлепи от дъното, но едва пробив над 1540- 50 ще потвърди целта -1640.

Коментар

• Koko kvo ima6e predvin za silen BUY 276-70 toi kato go gledam si varvi leko poleko nagore vse edno e ?/YEN...Xoska tova kade se zatvarq 4e sam long 145.22 bez golemi dei buynax go za6toto....za6toto ami i az to4no ne moga da si otgovorq ama to nali znae6 4ovek kato si nqma rabota i to vze 4e izleze....thaks
                Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от AUD
                  Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                  Колеги, някой търгува ли Nasdaq100.Купих на 1520 и ще го чакам до 2 седмици на 1640.Стоп - 1498.
                  Spored men stopa ti e obrechen.Kakvo te kara da mislish che shte korigira do 1640?

Индексите и особено насдак са куци за удължаване лятото !!!
                  то сега юли,август и евентуално началото на септември се прават годишните дъна...всички почват да си скубят косите и септември края до към февруари следващата година ГАЗ на горе... после се повтаря.. сел офф..летото драма ...късна есен еуфория ... ранна пролет профит тейкинг.... и така

това е при положение,че УС икономиката не е в рецесия.. в момента мисля, че не е ... очаквам поне 1750 около нова година или февруари...НО да се купува края на август началото на септември..точно когато си скубят костие анализаторите и страдат как индексите за загубили сичко натрупано през първо тримесечие.

успех на всички
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                    zdraweite ,sega wlizam wuw foruma ..ta da pitam...ima li niakoi koito da skusiawa usd/cad ot tuka 1340-60 ?
                    Може но не днес.
                    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• zdraweite ,sega wlizam wuw foruma ..ta da pitam...ima li niakoi koito da skusiawa usd/cad ot tuka 1340-60 ?
                      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Daylight

Този канадец преди това на 21 пак така излъга , но вече ще станат много пробивите на тези трендлинии които са му съпротива по големите графики. И все пак внимавайте с него.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Daylight

В момента нямам нищо , последно удължавах кабел и все с него се занимавам 4 пъти го удължавах под 84.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: usdcad

Първоначално изпратено от supertrader
                            http://img67.imageshack.us/my.php?image=tar47dd.gif

вече така изглежда и му беше време
                            ST tam kak si ?
                            Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• usdcad

http://img67.imageshack.us/my.php?image=tar47dd.gif

вече така изглежда и му беше време
                              D.Y.F-091066

Коментар

• долар-канадец: +52 пипса за 13 минути

Коментар

Working...
                                X