Правилно си направил според мен нека видим 91 ще държи ли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Една дълга при долар/йена ми изглежда много добро решение от тези нива.До сега разглеждах графиките и забелязах,че на седмична има сигнали за нагоре и на дневна също.Единственото,което малко ме притеснява е,че ако в момента рисува A-B-C корекция,то вълните А и C ми се виждат прекалено дълги.Иначе при свещите се появяват доджидата,имаме дивергенции при MACD-a и сме точно на 200 дневната пълзяща средна,което си е яка подкрепа.
Мисля да вляза дълъг с цел 120,като при пробив на 116,2117 ще добавя,защото ще се потвърди,че тръгва в посоката,в която е влязло в триъгълника на графиката.
buy usd/jpy 114,110 tp 116,2117 sl при здрав побив на подкрепата 113,3805.
Коментар
-
Re: USD/C$
Първоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от dep-jKoko kakvo 6te kazhe6 za short ot 113.60/70 , t/p 112.25/35;
Сеньорито аз споделих своето мнение и то няколко пъти ако 91 държи то това ще потвърди дивергенцията която се получи, осцилаторите несъумяха да направят нов връх а цената направи. МА21 на дневна е много силен мотив да се бяга от дълги поне докато 91 не падне дори и да не мислите като мен за къса
Коментар
-
Re: USD/C$
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от dep-jKoko kakvo 6te kazhe6 za short ot 113.60/70 , t/p 112.25/35;Trade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak1969Първоначално изпратено от kokoAdd sell 1.2771 target 1.2660Trade the News
Коментар
Коментар