Add sell 1.2771 target 1.2660
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumАбе Коко, какъв е случеят ЕUR/USD в краткосрочен аспект че съм скъсил от 1.2750 ама май не съм познал за сегаTrade the News
Коментар
-
Koko kvo ima6e predvin za silen BUY 276-70 toi kato go gledam si varvi leko poleko nagore vse edno e ?/YEN...Xoska tova kade se zatvarq 4e sam long 145.22 bez golemi dei buynax go za6toto....za6toto ami i az to4no ne moga da si otgovorq ama to nali znae6 4ovek kato si nqma rabota i to vze 4e izleze....thaksTrade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от AUDПървоначално изпратено от Plamen TanevКолеги, някой търгува ли Nasdaq100.Купих на 1520 и ще го чакам до 2 седмици на 1640.Стоп - 1498.
Индексите и особено насдак са куци за удължаване лятото !!!
то сега юли,август и евентуално началото на септември се прават годишните дъна...всички почват да си скубят косите и септември края до към февруари следващата година ГАЗ на горе... после се повтаря.. сел офф..летото драма ...късна есен еуфория ... ранна пролет профит тейкинг.... и така
това е при положение,че УС икономиката не е в рецесия.. в момента мисля, че не е ... очаквам поне 1750 около нова година или февруари...НО да се купува края на август началото на септември..точно когато си скубят костие анализаторите и страдат как индексите за загубили сичко натрупано през първо тримесечие.
успех на всичкитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар