IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• само за Инфо затворих Е/Д 27 пипа профит. Малко по рано от целите но така прецених за момента.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от Plamen Tanev
      Колеги, някой търгува ли Nasdaq100.Купих на 1520 и ще го чакам до 2 седмици на 1640.Стоп - 1498.
      1.537.500 - 1.540 не ти ли изглежда здраво сел ниво
      Пробие ли 1540, ще е як резистънт, когато го преодолее.А всъщност се опитвам да направя най-опасното - да "хвана" дъното и после да добавям на всеки 20.На два пъти последните 2 години с повече търпение се получаваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
        Колеги, някой търгува ли Nasdaq100.Купих на 1520 и ще го чакам до 2 седмици на 1640.Стоп - 1498.
        Spored men stopa ti e obrechen.Kakvo te kara da mislish che shte korigira do 1640?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
          1.537.500 - 1.540 не ти ли изглежда здраво сел ниво

Коментар

• Re: usd/cad

Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от 4x_technik
            Ударен стоп на 20 пипса, нов сел на 1.1320, стоп 1.1350, ТП 1.1130
            С малко отново направих добавка

Ад лонг доларкад 1.1312 ТП 1.1361
            И аз мисля че ще има още малко път нагоре преди евентоална корекция надоло,като гледам петрола де,по него се водя.

Коментар

• Колеги, някой търгува ли Nasdaq100.Купих на 1520 и ще го чакам до 2 седмици на 1640.Стоп - 1498.

Коментар

• Re: usd/cad

Първоначално изпратено от 4x_technik
                С малко отново направих добавка

Ад лонг доларкад 1.1312 ТП 1.1361

Коментар

• usd/cad

Коментар

• RAZGELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEE
                    Trade the News

Коментар

• Държа позиция от вчера, средна цена 1,8418 - цел- 1,8540.Стопа на 1,8340 държи.Паунда удържа след своя лош баланс, сега е ред да отскочи поради очаквания за лош тър.баланс в САЩ.

Коментар

• поставям стоп на +2 пипа да не сам капо!
                        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• ne znam za6to no mi se struva dvijenie do 1.2700-1.2705 sled malko i sled tova 1.2790 i posle 1.2660. ne6to takova mi se vyrti i 6te se probvam taka da otigravam
                          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Браво Весо само така, поздравления за доброто отиграване, аз затвори 70% сега на 1332 хехе много доволно и аз.
                            Депж браво и на теб приятелю

Абе не е много доволно, по принцип по стратегията дето имам е перфектно, постепенно местих стопа, на 1.1290 да го отнесе за малко с 1 пип, но после направих голямата глупост и затворих на 1.1300 ръчно, да се е'а и аз, но Все пак почти 50 пипса профит със 70% от сметката. То и на тебе ти се е случвало, да ги предвидиш, после хедж, затваряш позиция и ху' - излизаш на нула.
                            Успехи

Коментар

Браво Весо само така, поздравления за доброто отиграване, аз затвори 70% сега на 1332 хехе много доволно и аз.
                              Ako padne 113.60/75 sme otvorili pat za 114.85/95 .Ot tam ve4e e po-slozhno.No da vidim kak 6te se razvijat ne6tata.

Коментар

• Браво Весо само така, поздравления за доброто отиграване, аз затвори 70% сега на 1332 хехе много доволно и аз.

Коментар

Working...
                                X