IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не стана номера с канадците. Нещо ги дошубе да дигнат лихвата. Затвори ми се стопа на 3 пипа.
    Следваща сделка БАЙ Е?Д 1.2728 цел 1.2780 стоп 1.2712
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• USD/C$

Koko ne6to se navasiha oblaci okolo kanadeca.Napravo sme za 113.60

Коментар

• Re: CAD - Ден на Канада

Първоначално изпратено от veselinzlatanov
        The Canadian dollar lost significant ground Vis- the U.S. dollar today as the greenback tested offers around the C$ 1.1260 level and was supported around the C$ 1.1130 level. Technically, today’s intraday high was right around the 50% retracement of the move from C$ 1.1775 to C$ 1.0925. Bank of Canada’s interest rate decision will be released tomorrow. U.S. dollar offers are cited around the C$ 1.1350 level

15:15 Canada June housing starts (218,400)

15:30 Canada May new housing price index (1.2% m/m)

16:00 Canada Bank of Canada interest rate decision

Bg време.
        Струва ми се една Бича нагласа. Може преди това /15:00:15:40/ да слезем малко надолу. Мнения??

Понякога и неудачниците предвиждат и то до неузнаваема точност. Направо се готдея със себе си, колкото и самолюбиво да звучи. Успех

Коментар

• Koko taka e ama NEAM NERVI da 4akam ot 4-5h sme na range 25-30 pips ta za tova ti se oplakvam a ina4e to drugoto si e taka Uspex Koko
          Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
            Централната Банка на Сирия съобщи, че приключва с прикрепването на нейната валута кум долара. Също така заяви, че половината от валутните й резерви са вече в евро.

п.п.Дали и други ще последват този пример?Говори се и нещо за русия.
            ..da de te na li go dargaxa ..kade be6e na 265 ili ne6to takova...
            ..It's tempting to make light of the news that Syria plans to end its currency peg with the US, and that it has already converted half its reserves for EUR, especially as the reserve figure at the end of 2005 was 'just' USD4.104bn. However, though Syria is seen as somewhat extreme within the region, we have during the last couple of months heard from a number of other Arab states that they want to diversify their reserves away from USD. Ahead of their planned move to a single currency in 2010 (and they take this very seriously), there will be more of this diversification, and the amounts held by other central banks do add up to much more significant sums. More importantly, it is estimated that central banks hold only some 10% of the region's reserves with the rest held in quasi-governmental investment companies. Oil revenue adds USD to the account every day, and already the Middle East is a major determinant in the day to day value of the dollar. Syria might be 'at the edge', but this is not a story to be ignored. ....te sa malki no znaqt xaxaxa
            Trade the News

Коментар

• Преместван стоп на +3 пипа да не сам капо и затварям платформата и не гледам .

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                Централната Банка на Сирия съобщи, че приключва с прикрепването на нейната валута кум долара. Също така заяви, че половината от валутните й резерви са вече в евро.

Tova zna4i li 4e ti poddyrjash evroto i o4akvash niva nad 1.30 . Iskam da vi kaza 4e takiva niva ako vidim 6te byde nai-mnogo za 1 den. Na evropeiskata ikonomika ne i e izgodno evroto da byde nad 1.30 i poradi tazi pri4ina tova nivo niama da go vidime skoro . Drugoto e lihvenia diferencial, koeto dyrji dolara . Taka 4e o4akvame konsolidacia za lqtoto 1.23 - 1.29 . ama ni6to ne se znae na tozi pazar taka 4e ................ 6te derzaeme i taka
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Централната Банка на Сирия съобщи, че приключва с прикрепването на нейната валута кум долара. Също така заяви, че половината от валутните й резерви са вече в евро.

Коментар

• Ама питай Стамбето той е ненадминат скалпист, използвам трибуната да му кажа БРАВО на хирургическите умения

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
                      Първоначално изпратено от koko
                      Както писах колега долу имахме перфектен сигнал бай, сега имаме перфектен селл аз съм сел 2747 САР 2770, защо перфект защото над 2760 ще излезе як бай сигнал и това точно преди селзона 2766-90 и някой ще пита защо САР в сел зона, е на тоя въпрос немога да дам отговор, просто 6 чувство
                      .....
                      Koko az prosto neznqm kakvo da kaga kupixme go ok i sega ...selnaxme i sega az neznam dali si zaslugava kioraveneto i suxata usta za 10 ili 20 pipa...az li4no se nadqvam na Avgust za6toto znae6 4e tam pone ima edno dvigenie kato xorata.....Xoska buy ?/yen 145.22 very good no..Uspex na vsi4ki

Що 20п бе сеньор, аз почти съм сигурен за мене си в пробив на 2700 и тогава където сабя покаже но поне 2660

Коментар

• Prognoza

Kato gledam pazara v4era i dnes i kato imam predvid 4e v 16:30 6ta ima izkazvane na Trishe bih iskal da kaza 4e mejdu 16:30 i 17:00 6te vidime okolo figura dvijenie pri eur/usd .nakude 6te byde ne znam , no syvetvam vsi4ki da dyrjat kusi stopove po tova vreme za da ne syjaliavat posle .

O6te vednyj uspeh na vsi4ki , 4e mnogo se razpisah dnes .
                        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Променям целта при када на 1.1140. ако е да е )

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Както писах колега долу имахме перфектен сигнал бай, сега имаме перфектен селл аз съм сел 2747 САР 2770, защо перфект защото над 2760 ще излезе як бай сигнал и това точно преди селзона 2766-90 и някой ще пита защо САР в сел зона, е на тоя въпрос немога да дам отговор, просто 6 чувство
                            .....
                            Koko az prosto neznqm kakvo da kaga kupixme go ok i sega ...selnaxme i sega az neznam dali si zaslugava kioraveneto i suxata usta za 10 ili 20 pipa...az li4no se nadqvam na Avgust za6toto znae6 4e tam pone ima edno dvigenie kato xorata.....Xoska buy ?/yen 145.22 very good no..Uspex na vsi4ki
                            Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                              Ne vijdam za6to vsi4ki si mislite 4e niakoi se opitva da vi mami . Ima golemi igra4i koito re6avat kak 6te byde i poviarvaite mi tiah ne gi interesuvat hora sys smetki kato na6ite . Te gledat edinstveno tiahnite si celi .
                              taka mislia az po tozi vypros

Pozdravi i uspehi jelaia
                              И аз имам подобно заключение но е дълго за обяснение.Те си движат цената и ако ние не помогнем просто те изсипват определено колкичество зада се задвижи.Ако се научим да разпознаваме по графиката на къде са им целите няма да имаме равни ама...

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                                Ne vijdam za6to vsi4ki si mislite 4e niakoi se opitva da vi mami . Ima golemi igra4i koito re6avat kak 6te byde i poviarvaite mi tiah ne gi interesuvat hora sys smetki kato na6ite . Te gledat edinstveno tiahnite si celi .
                                taka mislia az po tozi vypros

Pozdravi i uspehi jelaia
                                ХеХе Мафия ууууууууу, това от прото го взаимствах много ме кефи, наистина няма масони муфлони и прочие зли сили, пазара си е пазар, но аз ви писах как функционира, големите виждат вашите ордери, е не вашите а тия на брокера на вашият брокер и когато той е постнал нетно поръчкъ бай - вашият стоп да речем, и цената изглежда изгодна на маркетмейкъра то той се присяга и си я взема хехе

Коментар

Working...
                                X