IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Корекция

Под 1.1925 всичко е sell в еврото над него вече сме в корекция и е възможно коригиращо движение до 1.2060. Успех.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

Като казах днес ще почивам , имам предвид, че оставам с дълга позиция от 1,1941 и не съм регистрирал сериозна загуба , а по- скоро заради ранното затваряне на късия кабел от снощи /тази ранна сутрин/..., което също си е вид загуба... Краткосрочно, тенденцията е нагоре, но доларът е силен /в средносрочен план/...

...и отново си мисля, че сме за нагоре, отиде ми почивката...

Коментар

• rider

rider, надявам се да си ме послушал и да си взел 60-те пипса от Кабела
        Успех
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• koko

Вчера пак даде за малко бай сигнал но сутрента днес отново мина в сел зона чакам за нов сигнал в него

Коментар

• koko

I na mene, stop na profitnata i hedge na gubestata. Ama zvuchi protiv vsichki pravila. Imam da si vzemam 55 pipa ot kabela vse oste.

Коментар

• Pazara ГГГ

7610 ми удари стоп вчера на малък профит. В момента съм дълъг в ауд 33

Коментар

• Pazara

Etogo signala. 30 pipa za 3 minuti. Sega ni triabva leko slizane do 1.1870 i probiv nad 1.1915 e buy signal.

Коментар

• Pazara

Zdraveite kolegi, ostana po oste edin napun nadolu v eur/usd i kabela. Ot vsiaka edna tochka mezdu 1.1770 i 1.7460 i segashnite korirovki moze da propadne 5-a i da zapochne moztno dvizenie nagore, pod mozstno imam predvid niakolko stotin pipsa za okolo 30 chasa.

Koko, limita na kusata v kabela stoi na 1,7480 ili stop na 0-ta na 1.7605.

Uspeh

Коментар

• the fan*

the fan*, не разбрах какво имаш в предвид под "опции". Стоповете са безсмислени защото щяха да доведат до загуба. Двете ми основни позиции срещу $ в момента са на "хартиена" загуба от около $15000, но реално за периода съм на печалба, благодарение на печелившите хеджове. Всяко обръщане в моята посока сега ще води до печалба, а ако ги бях стопирал, не.

Коментар

• навремето често се задаваше въпроса , къде се загубиха .... - мисля че отговора ми е ясен , а на вас?

Коментар

• EUR/USD

Дали долара ще събере потенциал да пробие нивата от 1.1870?

Sell E/U 1.1875 S/L 1.1894 T/P 1.1855
                        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• здравеите все още нефалирали спекулантимисля да наблегна малко на демото - от близо 2 месеца не съм търгувал , а като се има впредвид че предпочитам играта на колебания , това си е печалба

Коментар

• Позиции

7430 e ниво в ауда варна

Коментар

• Позиции

PPP, ако бе ударил стоп на тези 31 лота преди време, сега би могъл да правиш super active management, ако ме разбираш.... Регистрираната загуба е част от тази работа .. малко се отплеснах, но много се дразня от тези "опции" на платформите ...

Коментар

• KavalerA: Позиции

KavalerA, от това по-удобно при CHF не знам дали ще има. Дори и да продължи още малко нагоре не мисля че ще мине 1.32

Коментар

Working...
                                X