If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като казах днес ще почивам , имам предвид, че оставам с дълга позиция от 1,1941 и не съм регистрирал сериозна загуба , а по- скоро заради ранното затваряне на късия кабел от снощи /тази ранна сутрин/..., което също си е вид загуба... Краткосрочно, тенденцията е нагоре, но доларът е силен /в средносрочен план/...
...и отново си мисля, че сме за нагоре, отиде ми почивката...
Zdraveite kolegi, ostana po oste edin napun nadolu v eur/usd i kabela. Ot vsiaka edna tochka mezdu 1.1770 i 1.7460 i segashnite korirovki moze da propadne 5-a i da zapochne moztno dvizenie nagore, pod mozstno imam predvid niakolko stotin pipsa za okolo 30 chasa.
Koko, limita na kusata v kabela stoi na 1,7480 ili stop na 0-ta na 1.7605.
the fan*, не разбрах какво имаш в предвид под "опции". Стоповете са безсмислени защото щяха да доведат до загуба. Двете ми основни позиции срещу $ в момента са на "хартиена" загуба от около $15000, но реално за периода съм на печалба, благодарение на печелившите хеджове. Всяко обръщане в моята посока сега ще води до печалба, а ако ги бях стопирал, не.
In the state of nature profit is the measure of right.
здравеите все още нефалирали спекулантимисля да наблегна малко на демото - от близо 2 месеца не съм търгувал , а като се има впредвид че предпочитам играта на колебания , това си е печалба
PPP, ако бе ударил стоп на тези 31 лота преди време, сега би могъл да правиш super active management, ако ме разбираш.... Регистрираната загуба е част от тази работа .. малко се отплеснах, но много се дразня от тези "опции" на платформите ...
Коментар