If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
№1 - Не занулявай! :lol:
№2 - Не губи много
№3 - Първите печалби. 1% 2% 3% на месец, малко, но консистентно
№4 - милиони
№5 - милиарди
Само поправка в номер 2 : Губи макс 1,5 % Ако правиш 5 успешни и 3 неуспешни сделки на месец ей ти ги 10 % . Ако пък не те слуша пазара и правиш 3 успешни и 5 неуспешни се спасяваш поне от бг инфлация
Караконджул ,въпреки ,че си въргозуняк ти си един разумен млад пич и ти желая успехи.
Разни тънкообидчиви, дето не могат да носят на майтап ,как ще носят на загуби , и въобще с такава нервна система е по добре да не се търгува ,имайте и предвид че на голяма печалба се трае даже по трудно от голяма загуба и много хора са потъвали от свръхпечалби,който не могат да понесат....
Но ако си като всички в този форум и върти6 милиони ( да не кажа милиарди печалби) от форекс не ти пука особено много
сарказмът е това, което държи краката ни на земята, като ни позволява същевременно да се забавляваме като се посмеем на самите себе си.
Но границите на човека и на възможности му са си неговите собствени мечти. Да, целите, които си поставям са много високи, но не фантагорисматични и са напълно постижими. За мен най-силното оръжие което аз притежавам е разумът ми и най-скъпият капитал който имам е здравето ми. Отттам нататък целите ми, за мен, като за начнаещ трейдър се систематизират така -
№1 - Не занулявай! :lol:
№2 - Не губи много
№3 - Първите печалби. 1% 2% 3% на месец, малко, но консистентно
№4 - милиони
№5 - милиарди
Понастоящем важното за мен е, че от достатъчно дълъг период на време насам аз съвсем консистентно, на седмична, месечна и годишна база съм реализирал доходност далече над облигации, фондове, далече над най-смелите мечти на експерта на У-Бий-Съ, като за това е без значение дали пазара е вървял нагоре, надолу или встрани.
Що се отнася до милионите, за мен нещата винаги имат качествено начало, номиналите са просто подробност!
Рязкия спад на ДАУ ме изненада много и потърсих обяснението за 200 поинтс реверсал и ето го обяснението (поне за мен звучи приемливо)
22:29 FOREX: Late Fall In Dow Might Be Related To FASB Report Sydney, November 15: A report in the Financial Week said that the FASB voted to defer the implementation date of FAS 157, its rule to mark to market assets and liabilities for all non-financial items except for those already reported at fair value on a recurring basis. Analysts say that the report might indicate bigger problems in that sector than previously thought.
The Dow fell heavily in the last hour with some saying the fall was due to late reports that a bond fund run by GE is suffering losses in their mortgage backed securities and another report saying that Fitch might cut its rating on GMAC deeper into junk.
The steep fall in the Dow in the last hour pushed the JPY-funded carry trades lower and set the tone for the morning"s trading so far. -- John.Noonan@thomson.com
Искам само да споделя следното.
Сега гледам дневната графика на GBP/USD и забелязвам че тази двойка наближава 100 МДА който за последните 200 дена е бил подкрепата на двойката от която е отскачал нагоре.
Ако затворим под 2.0350 ниво и новините са все така негативни ще имам причина да смятам че ще ни чакат поне 300 бързи поинтс надолу за тестване на 200 МДА. А ако и там не задържим ... Както Форексов все се бъзика 1.999- ще е факт.
Аз за сега ще следа 2.0350 и при пада му аз ще съм къс.
В Европейския съюз ли сме???
И по какво личи???
Скоро бях в Гърция.
В супермаркетите цените не се различават съществено от тук.
Ще ти кажа , че минималната пенсия там е около 600 евра.
Е за какво говорим??????
По долу беше споменато , че БНБ се бори с инфлацията.
И как го прави като кредитирането расте с десетки проценти
всяка година. а от там и паричната маса в обръщение.
(с кредитни пари се правят безумни проекти които никога няма да станат икономически изгодни )
Огромната парична маса товари свръх много търговската сметка,
заради това , че ние сме държава която почти нищо не произвеждаме
(влез в Метро или Била и виж , )
Говорим за това, че Гърция е в ЕС от 100 години ... е обрзно казано де Нормално е да са по-напред с материала... Мисля обаче, че е по-удачно да сравняваме България сега с Гърция година след присъединияването им. Ако вярваш в магическите пръчици, че като влезем в ЕС и за една година ще цъфнем и върже, по-добре да ти препоръчам друг форум Много вярно и много тъжно! Да се надяваме, че ще се променят нещата в бъдеще!
karakondjul нека правим разлика между хипер инфлация от 8000% на месец и 9-12% на година. Ако имаме дефлация това няма да стимулира и без това липсващите производители да произвеждат, от там следват съкръщения на персонал и ... МАЗАЛО. Смятам те за доатъно умен, че да не се правиш на такъв какъвто не си...
П.С.
Последното изречение незнам дали ще го разбереш както хората
Когато Испания се присъедини към ЕО(общност), ръста на БВП и бе средногодишно около 14%. Притеснява ме че нашия ръст в момента не е горе долу в тези граници. Пък и на останалите Източно европейски страни. Камък на шията за Стара Европа. Дано да не съм прав!! Щото ако се окачят и Украйна, Грузия, Беларус, Армения и Турция на този клон ........ От много маймуни, току виж се счупил!!!
Коментар