IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Happy68
    Аз бих му предложила друго. Тъй като по принцип той работи предимно с фундамент, може да се концентрира първо върху дневна графика. Като види техническа предпоставка за неговата посака (защото той от фундамента вече има идея), влиза на 1 ч и отиграва с вход и изход. Не му е необходимо да учи много техника- един индикатор и 1-2 ценови модела. Все пак той знае какво търси.
    В момента $/К$ аз го разглеждам и търгувам като кери.
    В момента П, А$, К$ са надолу, йената е нагоре, а индексите за сега са в даун движение. Като добавим че петрола е в очакване на спад, а от друга стране $ ценни книжа падат а доходоностността им се вдига, имам основание да смятам че К$ спрямо $ ще падне. Ако не то стопа за това е
    Но май ще е по добре да се играе срещу йената. Ще го отиграя на хартия срещу двете да видим къде доходоностносста ще е по голяма,

Коментар

• Току що видях мнението на колегата втеаг за паундйена, което съвпада с моето но аз съм очарован преди всичко от начина на интерпретация на Ганн в случая, за това ще си позволя да го пусна без разрешение http://golohoro.hit.bg/bteag.gif

Коментар

• koko,napulno sum syglasen..wuprosa e dali C-to e zawursheno ....spored men ima put nadole do kum 4570...a i otigrawam edna urodliwa glawa s ramene
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
          priwet ,

short eur/usd 4635,SL 4648,TP 4590
          На мен ми се струва че това беше едно АВС корегиращо последният ъп

4520-4711 и потегляме нагоре с цел 1.49 и чак тогава ще почне серииозен даун

Коментар

• Пусни на 1ч виж връхчето което покри гапа на отваряне 230.70 и това 232.40, това и последните две дъна 224.20-225.60 рисуват едно каналче което мисля че е на масата и иска да идем горе къде това 234.50

Коментар

• priwet ,

short eur/usd 4635,SL 4648,TP 4590

edinstweno me pritesniawa sedmichnia pivot na 4623 che se opuwa neshto.
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Ако паднем под 225.50 където е моят стоп технически това ще е силен сел сигнал и си прав нешо 218-220 ще излезе на масата, но ние очакваме един ход към 234.50 да е на масата в момента както казах това го виждаме в рамките на 2 дни

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                  Първоначално изпратено от koko
                  Паундйена - в предвид спада корегирам нивото на изход с 3 фигури надолу тоест фиксирам ТП на 234.50 това ниво го очаквам в рамките на 2 дни.
                  Успех
                  аз чакам днес 223.10 , после 230 и после 214-218 някъде . от там ще зареждам за 240-250 за догодина.

поздрави и успешен трейдинг
                  а като по-малки движения ми се виждат от тука 225.10 после 227.70 и след това 223. тази вълна дори може и около 220 да спре , но това зависи от 228 нивото , ако не падне ше чакам 220
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    Паундйена - в предвид спада корегирам нивото на изход с 3 фигури надолу тоест фиксирам ТП на 234.50 това ниво го очаквам в рамките на 2 дни.
                    Успех
                    аз чакам днес 223.10 , после 230 и после 214-218 някъде . от там ще зареждам за 240-250 за догодина.

поздрави и успешен трейдинг
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• ...кой купил - купил..кой ял - ял....и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                        karakondjul, чисто технически след формацията 7/11 е за покупка... падането на К$ на 12/11 е най-голямото за последните 36 г....тогава и за първи път от 29/08 затвори над МА 55....на часова и 4 ч. също има доста особености невиждани от доста време....като прибавим и приказките на на фин. министър и шефа на Центр. банка....последното от вчера на фин. мин. мисля беше....че в момента е по-малко притеснен от нивото на К$ в сравнение с нивата от миналата седмица....петрол..борси...седянката на Г20... 9750...9890 ?
                        Да иначе съм съгласен, имаше и много силно дивергиращ кендъл на седмична, какъв по-добър сигнал, да, прав си. Основният тренд на дневна си е около 1.02, значи какво е заключението?

Че трябваше да се играе дълго евро-канадец. :lol:

Коментар

• karakondjul, чисто технически след формацията 7/11 е за покупка... падането на К$ на 12/11 е най-голямото за последните 36 г....тогава и за първи път от 29/08 затвори над МА 55....на часова и 4 ч. също има доста особености невиждани от доста време....като прибавим и приказките на на фин. министър и шефа на Центр. банка....последното от вчера на фин. мин. мисля беше....че в момента е по-малко притеснен от нивото на К$ в сравнение с нивата от миналата седмица....петрол..борси...седянката на Г20... 9750...9890 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Успех
                            За дълга П/йена аз бих изчакал ДАУ да се качи над 13500 (над 200 МДА) преди да вляза. В момента Паунда е най-слабата валута от мейджърите.

Коментар

• Паундйена - в предвид спада корегирам нивото на изход с 3 фигури надолу тоест фиксирам ТП на 234.50 това ниво го очаквам в рамките на 2 дни.
                              Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                                Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                Голдмън Сакс казват че очакват корекция над паритета до 1.02 при долар/кад преди края на годината. Казват също че када е надценен с 20 процента. за последните 5 години поскъпването на стоките води само до 9.8 % поскъпване на канадската валута, а не наблюдаваните 68%. Извода е че според тях када е силно надценен и според мен така и вижте седмична (пирона в киселото мляко) но пък бих изчакал за малко слизане от текущи нива преди да заема позиция около 0.93/9350 но това засега е само идея...без да се обвързвам с нея все пак и от петрола зависи
                                Виж това, не те ли притеснява....
                                Хехе, това означава, че Goldman Sucks са се набълбукали с дълги долари - виж тренда и помисли пак кой се притеснява и защо.

Бай дъ уей - тея са изключително некадърни, не бих им поверил дори старите си обувки. Кьосето им се връзва защото е в несъстоятелност да разсъждава самостоятелно, но ако са евреи е добре да им вземеш мнението предвид все пак :lol:
                                Караконджул, тренда все някога свършва...и ти помисли върху това

Коментар

Working...
                                X