IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karakondjul
    Първоначално изпратено от Plamen1967
    Да бъда честен след 7 години на форекса още не мога да си променя начина на мислене. Ето например сега, макар че всичко вчера сочеше че П/Й ще пада здраво (лоши новини от Англия / силен реверсал на индексите) , и аз бях силно убеден в това и въпреки това тази сутрин затворих и то даже не на ТП.
    На различните тайм-фреймове има различни вибрации. Затова ако си спомняш позициите на Блябля те бяха тройни. Това решава всички проблеми които се опитва да реше усредняването, като няма недостатъка на зануляване на сметката. Освен това помага и при решаване на двоуменето относно това кой-тайм фрейм е по-важен и на кой тренд да се концентрираш в определен момент.

За да използваш такава система обаче така или иначе ще трябва да си промениш начина на мислене. За предпочитане пробен период на демо.
    Аз бих му предложила друго. Тъй като по принцип той работи предимно с фундамент, може да се концентрира първо върху дневна графика. Като види техническа предпоставка за неговата посака (защото той от фундамента вече има идея), влиза на 1 ч и отиграва с вход и изход. Не му е необходимо да учи много техника- един индикатор и 1-2 ценови модела. Все пак той знае какво търси.
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• karakondjul
      Идеята ти е добра, ще отворя един демо акаунт и ще се тествам там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        Голдмън Сакс казват че очакват корекция над паритета до 1.02 при долар/кад преди края на годината. Казват също че када е надценен с 20 процента. за последните 5 години поскъпването на стоките води само до 9.8 % поскъпване на канадската валута, а не наблюдаваните 68%. Извода е че според тях када е силно надценен и според мен така и вижте седмична (пирона в киселото мляко) но пък бих изчакал за малко слизане от текущи нива преди да заема позиция около 0.93/9350 но това засега е само идея...без да се обвързвам с нея все пак и от петрола зависи
        Виж това, не те ли притеснява....
        Хехе, това означава, че Goldman Sucks са се набълбукали с дълги долари - виж тренда и помисли пак кой се притеснява и защо.

Бай дъ уей - тея са изключително некадърни, не бих им поверил дори старите си обувки. Кьосето им се връзва защото е в несъстоятелност да разсъждава самостоятелно, но ако са евреи е добре да им вземеш мнението предвид все пак :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
          Да бъда честен след 7 години на форекса още не мога да си променя начина на мислене. Ето например сега, макар че всичко вчера сочеше че П/Й ще пада здраво (лоши новини от Англия / силен реверсал на индексите) , и аз бях силно убеден в това и въпреки това тази сутрин затворих и то даже не на ТП.
          На различните тайм-фреймове има различни вибрации. Затова ако си спомняш позициите на Блябля те бяха тройни. Това решава всички проблеми които се опитва да реше усредняването, като няма недостатъка на зануляване на сметката. Освен това помага и при решаване на двоуменето относно това кой-тайм фрейм е по-важен и на кой тренд да се концентрираш в определен момент.

За да използваш такава система обаче така или иначе ще трябва да си промениш начина на мислене. За предпочитане пробен период на демо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            Голдмън Сакс казват че очакват корекция над паритета до 1.02 при долар/кад преди края на годината. Казват също че када е надценен с 20 процента. за последните 5 години поскъпването на стоките води само до 9.8 % поскъпване на канадската валута, а не наблюдаваните 68%. Извода е че според тях када е силно надценен и според мен така и вижте седмична (пирона в киселото мляко) но пък бих изчакал за малко слизане от текущи нива преди да заема позиция около 0.93/9350 но това засега е само идея...без да се обвързвам с нея все пак и от петрола зависи
            Виж това, не те ли притеснява....

Коментар

Влизам на $/К$ 0.97 СЛ 0.9650 ТП отворен.
              На малките нещо не ми харесва за лонг.

Знаеш ли ще пробвам къса 9722 текущо със стоп 20п и цел 9500

Коментар

• Влизам на $/К$ 0.97 СЛ 0.9650 ТП отворен.

Коментар

Да бъда честен след 7 години на форекса още не мога да си променя начина на мислене. Ето например сега, макар че всичко вчера сочеше че П/Й ще пада здраво (лоши новини от Англия / силен реверсал на индексите) , и аз бях силно убеден в това и въпреки това тази сутрин затворих и то даже не на ТП. А само едно такова изчакване само 1 печеливша позиция да набере пипсове печалба е достатъчна да избие всички стопове за месеци наред.
                  Обикновенно след ударен стоп страха от нов ме прави нетърпелив.
                  Май ще трябва да погледна сериозно за психо трейнинг за форех традърс.
                  Ако някой има хубави уеб да ми ги прати.
                  Марк Дъглас - Traging in the zone - има я и в електронен вариант.

Но според мен твоя проблем е другаде. Все пак ... не пречи да се прочете.
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• ...защото видях, че постинга ти беше след данните (но май-часовника тук не е верен).. и се учудих, че си се приключил..... дет се вика лош профит нЕма.... успех...

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Пламен, според мен трябва да вземеш пример от Мечо Пух, който казва "Колкото повече - толкова повече"

Успех и браво за доброто отиграване
                      koko
                      Да бъда честен след 7 години на форекса още не мога да си променя начина на мислене. Ето например сега, макар че всичко вчера сочеше че П/Й ще пада здраво (лоши новини от Англия / силен реверсал на индексите) , и аз бях силно убеден в това и въпреки това тази сутрин затворих и то даже не на ТП. А само едно такова изчакване само 1 печеливша позиция да набере пипсове печалба е достатъчна да избие всички стопове за месеци наред.
                      Обикновенно след ударен стоп страха от нов ме прави нетърпелив.
                      Май ще трябва да погледна сериозно за психо трейнинг за форех традърс.
                      Ако някой има хубави уеб да ми ги прати.

Коментар

• Памене, извинявай, ти икон. календар следиш ли?

Коментар

• Пламен, според мен трябва да вземеш пример от Мечо Пух, който казва "Колкото повече - толкова повече"

Успех и браво за доброто отиграване

Коментар

Първоначално изпратено от Plamen1967
                            Дау не можа да затвори над 200 МДА при пробива, време е за сериозно движение надолу...
                            Аз запазвам късия си П/йена с цел 227-
                            Затварям късата П/йена на 227.20. Май съм от споменатите по долу, но в ситуация като тази с близо 250 пипс печалба нямам идея как да постъпя за това затарям.
                            имайте и предвид че на голяма печалба се трае даже по трудно от голяма загуба и много хора са потъвали от свръхпечалби,който не могат да понесат....
                            Аз си имам позицийки на по 1500 пипа +, ама толковяа загуба много трудно ще изтрая
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• При покачване на ПЙ на 229 ще сложа стоп на 0

Коментар

Дау не можа да затвори над 200 МДА при пробива, време е за сериозно движение надолу...
                                Аз запазвам късия си П/йена с цел 227-
                                Затварям късата П/йена на 227.20. Май съм от споменатите по долу, но в ситуация като тази с близо 250 пипс печалба нямам идея как да постъпя за това затарям.
                                имайте и предвид че на голяма печалба се трае даже по трудно от голяма загуба и много хора са потъвали от свръхпечалби,който не могат да понесат....

Коментар

Working...
                                X