Първоначално изпратено от karakondjul
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Безплатен обяд няма!
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Kiyosi ItoГолдмън Сакс казват че очакват корекция над паритета до 1.02 при долар/кад преди края на годината. Казват също че када е надценен с 20 процента. за последните 5 години поскъпването на стоките води само до 9.8 % поскъпване на канадската валута, а не наблюдаваните 68%. Извода е че според тях када е силно надценени според мен така и вижте седмична (пирона в киселото мляко)
но пък бих изчакал за малко слизане от текущи нива преди да заема позиция около 0.93/9350 но това засега е само идея...без да се обвързвам с нея
все пак и от петрола зависи
Бай дъ уей - тея са изключително некадърни, не бих им поверил дори старите си обувки. Кьосето им се връзва защото е в несъстоятелност да разсъждава самостоятелно, но ако са евреи е добре да им вземеш мнението предвид все пак :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Да бъда честен след 7 години на форекса още не мога да си променя начина на мислене. Ето например сега, макар че всичко вчера сочеше че П/Й ще пада здраво (лоши новини от Англия / силен реверсал на индексите) , и аз бях силно убеден в това и въпреки това тази сутрин затворих и то даже не на ТП.
За да използваш такава система обаче така или иначе ще трябва да си промениш начина на мислене. За предпочитане пробен период на демо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoГолдмън Сакс казват че очакват корекция над паритета до 1.02 при долар/кад преди края на годината. Казват също че када е надценен с 20 процента. за последните 5 години поскъпването на стоките води само до 9.8 % поскъпване на канадската валута, а не наблюдаваните 68%. Извода е че според тях када е силно надценени според мен така и вижте седмична (пирона в киселото мляко)
но пък бих изчакал за малко слизане от текущи нива преди да заема позиция около 0.93/9350 но това засега е само идея...без да се обвързвам с нея
все пак и от петрола зависи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Да бъда честен след 7 години на форекса още не мога да си променя начина на мислене. Ето например сега, макар че всичко вчера сочеше че П/Й ще пада здраво (лоши новини от Англия / силен реверсал на индексите) , и аз бях силно убеден в това и въпреки това тази сутрин затворих и то даже не на ТП. А само едно такова изчакване само 1 печеливша позиция да набере пипсове печалба е достатъчна да избие всички стопове за месеци наред.
Обикновенно след ударен стоп страха от нов ме прави нетърпелив.
Май ще трябва да погледна сериозно за психо трейнинг за форех традърс.
Ако някой има хубави уеб да ми ги прати.
Но според мен твоя проблем е другаде. Все пак ... не пречи да се прочете.Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПламен, според мен трябва да вземеш пример от Мечо Пух, който казва "Колкото повече - толкова повече"
Успех и браво за доброто отиграване
Да бъда честен след 7 години на форекса още не мога да си променя начина на мислене. Ето например сега, макар че всичко вчера сочеше че П/Й ще пада здраво (лоши новини от Англия / силен реверсал на индексите) , и аз бях силно убеден в това и въпреки това тази сутрин затворих и то даже не на ТП. А само едно такова изчакване само 1 печеливша позиция да набере пипсове печалба е достатъчна да избие всички стопове за месеци наред.
Обикновенно след ударен стоп страха от нов ме прави нетърпелив.
Май ще трябва да погледна сериозно за психо трейнинг за форех традърс.
Ако някой има хубави уеб да ми ги прати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Първоначално изпратено от Plamen1967Дау не можа да затвори над 200 МДА при пробива, време е за сериозно движение надолу...
Аз запазвам късия си П/йена с цел 227-
имайте и предвид че на голяма печалба се трае даже по трудно от голяма загуба и много хора са потъвали от свръхпечалби,който не могат да понесат....Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Дау не можа да затвори над 200 МДА при пробива, време е за сериозно движение надолу...
Аз запазвам късия си П/йена с цел 227-
имайте и предвид че на голяма печалба се трае даже по трудно от голяма загуба и много хора са потъвали от свръхпечалби,който не могат да понесат....
Коментар
Коментар