IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте
    Защо японеца толкоз
    много падна срещу $??
    И то толкоз бързо??????

Привет!!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
      Шорт със 185к от 228,58 с ТП за 145к на 226,99.После - СЛ се мести на 228 (сега е на 229,29) , а ТП - 219,50.Още след 2часа ще е ясно дали съм в правилна посока.
      Успех,колеги!!!!
      Много грешно си го играл ! Съжалявам , но питай преди да правиш
      такива смехории ! Тук има хора , които сме отрасли с паун/йена!

Коментар

• мести стопа, или да заредя една дълга да ти обера стопа

Коментар

• Шорт със 185к от 228,58 с ТП за 145к на 226,99.После - СЛ се мести на 228 (сега е на 229,29) , а ТП - 219,50.Още след 2часа ще е ясно дали съм в правилна посока.
          Успех,колеги!!!!

Коментар

• от днешния ден до момента, си правя изводи, че керитата не са това, което бяха.......естествено, че има доста време до края на деня....но ситуацията е доста различна отпреди ден-два или седмица....

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
              Първоначално изпратено от alekio
              Първоначално изпратено от Plamen1967
              Kupuwa E/yena 161.10 SL 160.60 TP 163
              Имаме почти еднкави входове 161.20 е моя с цел до 163.20, да видим кво ше стане,
              Аяксчо кво ще го правим нащо оси вчера си намери подкрепа на 0.8754
              сега пак нещо тръгва на долу имам днеска добро прифитче, мисля че движението ще продължи още 1 фигура и после съм яко лонг, ти как мислиш
              Мисля че малко избързах трябваше малко да изчакам ДАУ да падне малко, няма как да не падне (временно) играчите затварят петролните компании след като петрола пада но в последствие би трябвало да се вдигне. По разумното ниво беше 160.80/90 но не може винаги да се гони 10-ката
              Мисля че е още рано за дълги керита.Ще има още ход надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
                Първоначално изпратено от Ajax4o
                Ми ако на следващия бар на часова не тръгне нагоре... ще си имаме май още слизания... В същото време, ако до края на вечерта не пробием 8760 си мисля, че сме лонг... в момента изчаквам. Нямам някаква сигурност, но предпочитам слизането надолу.
                За път надолу има, но мисля че няма да има много сила да падне сигурно ще затворим на 0.8840/50. Зоната на подкрепа е 0.8750/60, ако я пробие и аз ще се наредя на опашката за късо оси, но има много време докато стане това.
                Plamen1967абе да ти издърши стопа и да си хванал посоката нема кво го мислиш и аз го чакам се качи ама сигурно за утре ще стане този номер с покачването на евро/йена
                При озито изглежда в момента сме в С ,което или приключи в 87.53 или може да пробва още малко лоу към 85.40-86.00 и от там нагоре .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                  Ми ако на следващия бар на часова не тръгне нагоре... ще си имаме май още слизания... В същото време, ако до края на вечерта не пробием 8760 си мисля, че сме лонг... в момента изчаквам. Нямам някаква сигурност, но предпочитам слизането надолу.
                  За път надолу има, но мисля че няма да има много сила да падне сигурно ще затворим на 0.8840/50. Зоната на подкрепа е 0.8750/60, ако я пробие и аз ще се наредя на опашката за късо оси, но има много време докато стане това.
                  Plamen1967абе да ти издърши стопа и да си хванал посоката нема кво го мислиш и аз го чакам се качи ама сигурно за утре ще стане този номер с покачването на евро/йена

Коментар

• На идексите очаквам тестване на 13300 и С&П 500 1495 (но не очкавам пробив).

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
                      Първоначално изпратено от Plamen1967
                      Имаме почти еднкави входове 161.20 е моя с цел до 163.20, да видим кво ше стане,
                      сега пак нещо тръгва на долу имам днеска добро прифитче, мисля че движението ще продължи още 1 фигура и после съм яко лонг, ти как мислиш
                      Мисля че малко избързах трябваше малко да изчакам ДАУ да падне малко, няма как да не падне (временно) играчите затварят петролните компании след като петрола пада но в последствие би трябвало да се вдигне. По разумното ниво беше 160.80/90 но не може винаги да се гони 10-ката

Коментар

• Ми ако на следващия бар на часова не тръгне нагоре... ще си имаме май още слизания... В същото време, ако до края на вечерта не пробием 8760 си мисля, че сме лонг... в момента изчаквам. Нямам някаква сигурност, но предпочитам слизането надолу.
                        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967

Коментар

• Ударен стоп на +2 в S&P500
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Kupuwa E/yena 161.10 SL 160.60 TP 163

Коментар

• Kupuwa $/C$ 0.9630 SL 0.9580 TP 0.98

Коментар

Working...
                                X